تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 1364 اولاول ... 2626627127527587597607617627637647657667728128621262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام مهرداد جان
    خوب هستی ؟
    1- هیچ وقت شده از ارشیو فیلمت یا از توی کتاب خونه ات به کسی چیزی یادگاری بدی؟
    2- شغل پدرتون چیه ؟
    3- توی امتحانات اهل تقلب هم هستی ؟
    4- توی دانشگاه ادم ارومی بودی یا فعالی بودی( منظورم اینه عضو انجمنها و پایه اردوها و ... ) یا اصلا جز پسرای شیطون دانشگاه بودی؟
    5- معمولا می ری کافی شاپ چی سفارش می دی؟
    6- تو خونه با خواهرات هم دعوا می کنی ؟
    7- خطت چه طوره؟
    8- تا حالا ماهی گیری کردی؟
    9- اگه از یک نفر خوشت بیاد راحت می تونی بهش بگی یا نه ؟
    10- چه طوری با پی سی اشنا شدی ؟

مرسی از وقتی که می ذاری

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مهرداد جان (داداش بزرگ)
    خوبی عزیز ؟

قهرمانی رئال رو به جفتمون تبریک میگم

با اجازه منم چند تا سوال بپرسم

1- به نظرت لوییز فیگو برای رثال مفید تر بود یا روبینیو ؟

2- بازی / نتیجه گیری / بازیکنان دوره دل بوسکه و کاپلو رو مقایسه کن ؟

3- بودن فیگو / زیدان / رونالدو / بکهام در یک تیم ... تبعات مثبت در پی داشت یا منفی ؟ چرا ؟

4- دی وی دی هات رو چجوری نگه میداری ؟

5- اگه قرار باشه بین دی وی دی فیلمهات و کتابهای مورد علاقت یکی رو انتخاب کنی ...قرعه به نام کی در میاد ؟

6- از سبک بازی لیورپول خوشت میاد ؟ (تخریب بازی حریف)

7- کدوم فیلم (ها) رو چند بار دیدی تا تونستی درکش کنی ؟

8- سکانسی بوده که کل فیلم رو به خاطر این سکانس دوباره تماشا کنی ؟ اگه آره توضیح بده

9- به نظرت درسته یه مترجم نظرات خودشو وارد کارش کنه ؟ (اشاره به مورینهو)

ممنون به خاطر پاسخگویی
    سعی کردم سوال ها مخلوط باشه

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

اگه قرار باشه فردا بميري چه ميكني؟

دوست داري خدمت كجا بيفتي؟

به كلاغه سلام برسون .

ممنون

بهروز

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

درود

1.
    بارسا قهرمان نشد..........بنظرت اشکال کار این تیم چیه؟؟

2.
    ایا هالیود میتونه باز به روز های اوجش ( دهی 60 تا 80 برگرده و فیلمای شکفت انگیز بسازه ) نه 4 شگفت انگیز

3.
    کدوم بازیگر فقط برای اکشن ساخته شده؟؟

4.
    روزی چند تا فیلم میبینی؟؟

5.
    نظرت درباره ی راب اشنایدر چیه؟؟( دیشب فیلم انیمال رو دیدم)

فعلا بای

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خب رئال هم که قهرمان شد تبریکات اینجانب. (قضیه مسابقه خرگوش و لاک پشت رو که داری بازی دیشب هم همین شد)
    از این بکهام خوشت میاد؟ بازیکن تاپی هست؟ اصلا به نظرت خوب شد از رئال رفت یا نه؟ (من که فکر می کنم تمام بدشانسی های رئال تقصیر او بود، نحوست داشت دیدی وقتی که از بازی بیرون رفت رئال تازه افتاد رو دور)
    حست بعد از بازی لیورپول و چلسی تو لیگ قهرمانان (تنها شب خوب فوتبالی امسال من) چی بود؟
    اگر تیمی بخواد چلسی رو ببره باید با چه روشی بازی کنه؟
    به نظرت اگر پیتر چک تو دروازه چلسی نبود این تیم چند تا جامی که الان داشت رو نداشت؟!! (اشاره به مصدومیت این فصل پیتر چک)
    و در آخر اینکه میگن لمپارد قراره از چلسی بره (بارسلونا یا یوونتوس) نظر؟!!

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام مهرداد جان
    جواباتو كه خوندم متوجه شدم تيپ شخصيتي خيلي نزديكي داريم ضمن اينكه خوب تفاوت هايي هم داريم
    از اونجا كه مشتركات زيادي داريم يه حدسايي هم در موردت زدم كه بعضي هاش درست از آب دراومد مثلا اينكه من شرلوك هلمز رو دوست دارم (مثل مورينيو غرور خاصي داره) كه شما هم دوستش داشتيد
    حالا سوالات:
    1- از اونجا كه از آدم هاي مغرور(من اسمشو مي ذارم غرور مثبت)رو دوست داري احساس مي كنم مثل خودم اصلا اينطوري نيستي!!! درسته؟
    2-نظر راجع به نادر طالب زاده و حسن بلخاري چيه؟ (من ميميرم براي نقد اينا)
    3-نظرت راجع به شهيد آويني چيه؟(هم جنبه ي سينمايي و هم جنبه ي شخصيتي و فرهنگي)
    4-شهيد آويني سه جلد كتاب سينمايي داره به اسم : آيينه ي جادو (مباحث تئوريك سينمايي رو مطرح مي كنه) خوندي؟ نظرت چيه؟ (اگه نخوندي به نظرم بخوني جالبه براي من كه اينطور بود)
    5-نظرت راجع به سران 8 كشور صنعتي چيه؟
    بوش
    ساركوزي
    مركل
    پوتين
    پرودي
    شينزوآبه
    نخست وزير انگليس(اسمشو نمي دونم)
    و كانادا (اينم همين طور)

6-به نظرت چرا هاليوود فيلم ضد ايراني (و همچنين به نظر من ضد اسلامي) مي سازه؟
    7-هدف از ساخت يك فيلم چيه و چي مي تونه باشه؟هدف از تماشاي اون چيه و چي مييتونه باشه؟
    8-نظرت راجع به وجود جذابيت هاي جنسي در فيلم چيه؟
    9-شما خودت دانشجوي شهري ديگه بودي مي دوني اونايي كه از پدر مادرشون جدا مي شن در اكثر اوقات دچار انحرافاتي مي شن به نظرت دليلش چيه؟
    10-فكر مي كنم موافق باشي كه وضع فرهنگي جامعه ي ما خيلي به هم ريخته است به نظرت دليلش چيه؟ راهكارت در اين زمينه چيه؟
    ممنون از اينكه وقت مي ذاري بازم ظرفيت من تمام شد اما يه نكته به نظرم سه تار برو ياد بگير واقعا صداش خيلي دلنشين و لذت بخشه اينم باز يكي از مشتركات ما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

قهرمانی رئال رو بهت تبریک می گم .

فصل مورد علاقه ات و چرا ؟

بارون یا برف ؟

احساست در مقابل ترحم ؟

غم تو رو بیشتر به خداوند نزدیک می کنه یا شادی ؟

بدترین کاری که یک نفر می تونه در حقت انجام بده ؟

بهترین کاری که یک نفر می تونه برات انجام بده ؟

اگر به دنیا اومدن به میلت بود حاضر بودی به دنیا بیای و همین زندگی رو دوباره تجربه کنی ؟

بهترین سالهای زندگیت ؟

سخترین سالهای زندگیت ؟

وقتی کلمه عشق رو می شنوی اولین کلمه یا حسی که به ذهنت می یاد ؟

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

خوب هستی ؟

مرسی. خوبم.تشکر از احوال پرسی تون

1- هیچ وقت شده از ارشیو فیلمت یا از توی کتاب خونه ات به کسی چیزی یادگاری بدی؟

آره زیاد اتفاق افتاده . اما یه اخلاقی دارم هیچ وقت دی وی دی مستر رو به کسی نمیدم حتما ازش کپی میگیرم بعد بهش میدم . من اینقدر رو دی وی دی هام حساسم که مامانم چند وقت پیش میخاست دی وی دی "دایی جان ناپلئون " رو ببینه از روش کپی گرفته بود بعد دیده بود چون میدونه من بینهایت حساسم رو فیلمهام و فیلمهام مثل بچه هام میمونند . البته قدیما (حدود 3 سال پیش) من مستر کار رو میدادم مثلا دوستام که برن نگاه کنن بعد بیارن اول که چند ماه بعد میوردن بعد هم زیر لیوانی میوردن به جای دی وی دی . این قدر خط می انداختن و بد نگه داری میکردند که من به عنوان زیر لیوانی ازش استفاده میکردم از اون به بعد تصمیم گرفتم تو رفتارم تجدید نظر کنم.

2- شغل پدرتون چیه ؟

پدرم تو تجسس نیروی انتظامی بوده که سال 72 در طی انجام خدمت سکته میکنه و از کار افتاده میشه . (البته هنوز استخدام نیروی انتظامی محسوب میشه اما سر کار نمیره) در حال حاضر تو کار پخش مواد غذایی ست (البته سن بابام خیلی کمه و هنوز بانشسته نشده بابای من 46 سالشه)

3
    - توی امتحانات اهل تقلب هم هستی ؟

به امید تقلب تا حالا نرفتم سر جلسه .اما اهل تقلب هستم اگه موقعیتش پیش بیاد . من تو دوران دبیرستان خیلی تقلب کردم .

4
    - توی دانشگاه ادم ارومی بودی یا فعالی بودی( منظورم اینه عضو انجمنها و پایه اردوها و ... ) یا اصلا جز پسرای شیطون دانشگاه بودی؟

فعال بودم اگه سراغ منو بگیرید همه منو میشناسن . دو دوره کلاسی برگزار کردم به عنوان Mind hacks یه دوره که واسه اولین بار تو ایران برگزار شد و سر فصلهاش رو هم خودم تعیین کردم دوره درباره این مطالب بود:
    نحوه به خاطر سپاری اطلاعات
    نحوه به خاطر سپاری اعداد و فرمولها
    تکنیک های حل جدول سودوکو
    ترفندهای مربوط به محاسبات سریع
    بازی و ریاضی
    آموزش پوکر ( اینو تو بروشور ننوشتم چون اگه میفهمیدن پدرمو در میوردن)
    آموزش حقه ها و ترفند های پاسور ( اینم مثل بالایی)
    تفکر جانبی (بحث بی نهایت زیبایست)
    TRIZ
    مدیریت زمان (تکنیک ها و روش ها)
    تحلیل خط و امضا (Graphology
    معما و روش های حل آن

این مباحثی بود که آموزش دادم به صورت کاملا رایگان . الان با تمام شاگردام هم ارتباط صمیمانه دارم .کلاسام اینقدر خوب برگزار شد که دوره دومش رو هم برگزار کردم توش کلی نکته جالب میگفتم .
    جلسه آخر هم بین بچه ها یه ورق پخش کردم و گفتم درباره کلاس و من بنویسید کلی مطلب جالب درباره من نوشته بودند . هر وقت اون نوشته ها رو میخونم لذت میبرم.

کلا آدم فعالی تو اردوها هم بودم . به بیشتر بچه ها هم تودرسایی که مشکل داشتند کمک میکردم الان افرادی که مهندسی نرم افزار 2 پاس کردند اکثرشون منو میشناسن

5- معمولا می ری کافی شاپ چی سفارش می دی؟

خیلی کم میرم قدیما که یه گروه 12 نفری تشکیل داده بودیم که تو کار هنر و سینما بودیم میرفتم اما الان نه . معمولا یا قهوه یا کاپوچینو سفارش میدم

6- تو خونه با خواهرات هم دعوا می کنی ؟

خب آره اما خیلی کم .یعنی واقعا تعدادش انگشت شمار بوده . بیشتر میشینم باهاشون حرف میزنم .

7
    - خطت چه طوره؟
    خوبه . همه تعریف میکنن .

8
    - تا حالا ماهی گیری کردی؟

نه اما دوست دارم یه بار تجربه اش کنم

9- اگه از یک نفر خوشت بیاد راحت می تونی بهش بگی یا نه ؟

یکی از بزرگترین ایرادام اینه که نمیتونم به طرفم احساسمو بگم .از این قضیه خیلی رنج میبرم . چون از یکی تو دانشگاهمون خوشم میومد اونقدر نرفتم جلو تا بهش بگم که شوهر کرد . روزی نیست که حسرت گذشته رو نخورم . اما به هر حال با این که این بلا سرم اومد آدم نشدم و اگه الان هم از کسی خوشم بیاد این مشکلو دارم

10
    - چه طوری با پی سی اشنا شدی ؟

دقیق یادم نیست اما فکر کنم از وبلاگ امیر عظمتی عزیز بود که لینک اینجا رو دیدم البته اوایل که ثبت نام کردم تو فوروم زیاد فعالیت نیمکردم چون جای دیگه فعالیت داشتم اما بعد از اینکه اون سایت تعطیل شد فعالیت اصلیمو اینجا متمرکز کردم فقط حسرت مطالبمو می خورم که تو اون سایت بود و من نسخه ای از شون نداشتم و همه پرید

مرسی از وقتی که می ذاری

خواهش میکنم.انجام وظیفه است .

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام داداشی . وای چقدر خوشحال شدم اینجا دیدمت . انگار دنیا رو به من دادند . مرسی . خیلی مرسی

خوبی عزیز ؟

ممنون . مرسی از اینکه به فکر مایی . تو چطوری ؟

قهرمانی رئال رو به جفتمون تبریک میگم

پس تو هم رئالی هستی. مرسی . واقعا دیشب یکی از بهترین شبای زندگیم بود . خیلی خوشحال بودم اینقدر جیغ زدم که صدام یه ذره گرفته . به امید قهرمانی 10 ام تو لیگ قهرمانان

با اجازه منم چند تا سوال بپرسم

خواهش میکنم . در خدمتت هستم.

1- به نظرت لوییز فیگو برای رثال مفید تر بود یا روبینیو ؟

نظرم اینه که جفتشون خریدهای خوبی نبودند پروژه کهکشانی ها پروژه خوبی نبود من هیچ وقت نتونستم بفهمم چطور با وجود مهاجم خوبی مثل مورینتس رئال دست به خرید امثال روبینیو زد اما اگه بخوام بین این دو نظر بدم اعتقاد دارم روبینیو بهتر بوده (مخصوصا این فصل)
    یه جمله جالب مارادونا درباره رئال گفته که اینجا مینویسمش :" مشکل اینجاست که در رئال همه ستاره هستند.شما به کسی هم احتیاج دارید که برود سر چاه آب بیاورد" (در انتقاد به سیاست کهکشانی ها)

2- بازی / نتیجه گیری / بازیکنان دوره دل بوسکه و کاپلو رو مقایسه کن ؟

دل بوسکه به نظر من عالی بود تو اون زمان رئال هم قشنگ بازی میکرد هم خوب نتیجه میگرفت . حالا با چه منطقی از تیم گذاشتنش کنار خدا میدونه . دو تا قهرمانی اروپا یعنی شاهکار . بازیکنان دوره دل بوسکه به نظرم یک دست تر بودند.
    دوره دون فابیو که بازی قشنگ نداشت فقط دو تا بازی ال کلاسیکو قشنگ بود بقیه در حد و اندازه های رئال نبود اما این اواخر رئال یه حسن داشت و اونهم ایمان به نتیجه گیری و عشق به برد بود اونها تو چند بازی آخر باخت رو با برد عوض کردند که این کار هر تیمی نیست . در مجموع کاپلو با تمام حاشیه هایی که این فصل گریبان رئال رو گرفت خوب نتیجه گرفت و ثابت کرد استاد نتیجه گرفتنه .

3- بودن فیگو / زیدان / رونالدو / بکهام در یک تیم ... تبعات مثبت در پی داشت یا منفی ؟ چرا ؟

مسلما تبعات منفی داشت . چون رئال بر اساس نیازهاش بازیکن نمیخرید بلکه فقط ستاره دور تیم جمع میکرد . این کار مربی رو هم سخت میکنه . ببین وقتی ماکلله از رئال رفت رئال نیاز داشت که یه هافبک دفاعی خوب بخره اما چیکار کرد عوضش رفت جاناتان وودگیت رو خرید که یه بازی اومد دو تا سوتی داد و رئال بازی رو باخت بقیه فصل هم که مصدوم بود آخرم که برگشت انگلستان . مدافع نیاز داشت رفت کاسانو رو خرید که اصلا بدردش نخورد . سولاری و کامبیاسو که جز مهره های خوب بودند رو رد کرد و اونها هم رفتند . من منتقد سیاست های پرز بودم .
    خرید زیدان خرید خوبی بود . چون واقعا زیدان برای رئال مفید بود .

4- دی وی دی هات رو چجوری نگه میداری ؟

خب من اکثر دی وی دی هام کاور داره تو کاور میزارم و یه دونه از این فایل های پلاستیکی چند طبقه دارم که توی اون نگه داری میکنم . اینقدر حساسم که حتی اگه یه خط بیفته روش دوباره اون دی وی دی رو میخرم.

5- اگه قرار باشه بین دی وی دی فیلمهات و کتابهای مورد علاقت یکی رو انتخاب کنی ...قرعه به نام کی در میاد ؟

کتاب . چون کتاب " صد سال تنهایی " رو بی نهایت دوست دارم و اگه یه روز بهم وقت بدن و بگن بعدش میمیری انتخاب کن میخای چیکار کنی من بدون شک میشینم این کتابو دوباره میخونم

6- از سبک بازی لیورپول خوشت میاد ؟ (تخریب بازی حریف)

نه به هیچ وجه . اما از بنیتس خوشم میاد چون فهم تاکتیکی بالایی داره . لیورپول هیچ وقت تیم محبوبم نبوده من طرفدار بازی زیبا هستم مثل بازیهای منچستر سال 99 یا بازی های آرسنال 3 سال پیش .

7- کدوم فیلم (ها) رو چند بار دیدی تا تونستی درکش کنی ؟

بزرگراه گمشده (4 بار) -هنوزم باید ببینم چون یه سری چیزاشو نمی فهمم
    یادآوری (memento سه بار . یه نقد عالی هم روش نوشتم و تقریبا کامل ازش سر در آوردم
    جاده مالهالند (دو بار)
    سرگیجه 2 بار
    باشگاه مشت زنی دوبار

8- سکانسی بوده که کل فیلم رو به خاطر این سکانس دوباره تماشا کنی ؟ اگه آره توضیح بده

آره زیاد بوده .
    مثلا سکانس مبارزه آخر جیک لاموتا که تو اون سکانس خونین و مالینش میکنن . همون سکانسی که اجازه میده حریف تا خورد داره کتکش بزنه و نحوه تدوینش . یه تدوین تاثیر گذار با قطع های زیاد . استفاده از رنگ خاکستری برای القای خشونت فیلم.

سکانس پایانی فیلم "زندگی زیباست " هم باعث شد که دیدار مجددی با فیلم داشته باشم

سکانس کشتن مخالفان خانواده که با تدوین موازی همزمان با غسل تعمید نشون داده میشه توی فیلم پدر خوانده1

سکانس انتهایی فیلم مظنونین همیشگی
    سکانس انتهایی فیلم فهرست شیندلر

سکانسی از فیلم دوشیزه سان شاین کوچولو که در اون پسر خانواده می فهمه که کور رنگی داره و نمی تونه خلبان شه و روزه سکوتشو میشکونه

سکانس نهایی بانی و کلاید جایی که طی 57 ثانیه این دو رو آبکش می کنند

سکانسی از رفقای خوب جایی که دارن قمار میکنن و جو پشی گارسون رو با تیر میزنه

تعدادش زیاده

9- به نظرت درسته یه مترجم نظرات خودشو وارد کارش کنه ؟ (اشاره به مورینهو)

نظر من اینه که اگه باعث بشه فهم مطلب بالاتر بره ایرادی نداره اما اگه باعث کج فهمی بشه و منظورو نرسونه نه . من تا اونجایی که شنیدم مورینیو زیاد جملات رو تو ترجمه تغییر میداده واقعا چه مارمولکیه این بشر

ممنون به خاطر پاسخگویی
    سعی کردم سوال ها مخلوط باشه

خواهش میکنم . پاسخ دادن به سئوالات واسم لذت بخش بود ممنون داداشی

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

با سلام خدمت برادر مهرداد . ( و یک رئالی عزیز )

اولا قهرمانی رو به شما و مودم تبریک عرض میکنم.

و چند تا سوال دارم.

1. دوست داری فصل بعد مربی رعال کی باشه ؟ و چه بازیکنانی بیان تیم؟..؟

2. آیا به بازی بکهام علاقه داری؟

3. آیا تابحال شده که از برد تیم مورد علاقت ناراحت بشی ؟

4.اوقات فراغت مشغول چی هستی ؟

و سوال اصلی :

به نظر تو آیا خواطر خواهی دختر مردم میتونه دلیل سلوک معنوی باشه ؟ چرا ؟ ( این چراش خیلی مهمه ها ).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •