من دیشب تا ساعت 7 دانلود کردم و حجمی کم نشد !
پ.ن: قضیه این 8 گیگ چیه : دی
من دیشب تا ساعت 7 دانلود کردم و حجمی کم نشد !
پ.ن: قضیه این 8 گیگ چیه : دی
خوبه امشب امتحان میکنم
قضیه شو ته پخ بهت میگم
دوستان من یه بار داشتم تو اینترنت میگشتم خوردم به یه آگهی که مال یه شرکتی بود که هر فایلیو میخواستین براتون دانلود میکرد و روی دی وی دی یا هارد میزدو براتون میفرستاد
اون موقع بهش اهمیت ندادم ولی الان به اینجور جایی نیاز دارم اگه کسی آدرس یه همچی شرکت یا موسسه ای رو بلده ممنون میشم اگه بگه
توی انجمن پرشین تولز دانلودر زیاد هست.
.........................
چرا سایت tcnet بالا نمیاد! اینترنت رو چطوری شارژ کنیم :|
Sent from my XPERIA S using Taptalk HD
قضیش همون جشنواره پاییزی نبود که تو تبلیغاتشون میگفتن: "با هزینه سرویس 4 گیگ، 8 گیگ حجم ماهیانه دریافت کنید"؟
با آیپیش وارد شو: 46.100.176.217. هر لینکی هم که داخل سایت خواستی باز کنی به جای قسمت tcnet.ir این آیپی رو بزار.
احتمالا مشکل یا از DNS و یا از Nameserver ها هستش.
دمت گرم نیم مگابایت حجم برام مونده بود : دی
[QUOTE=AliMirzaie;7659887]قضیش همون جشنواره پاییزی نبود که تو تبلیغاتشون میگفتن: "با هزینه سرویس 4 گیگ، 8 گیگ حجم ماهیانه دریافت کنید"؟
قضیه اش همونه که قبلا بهت گفتم تو پیام نگاه کن توضیح دادم .
دوست عزیز درست میگفتی فکر کردم نوشتن بایت
اما یه سوال آقا اصلا من تا الان تو کوه بودم و هیچی حالیم نیست شما که از این چیزا بلدین بگین که این سرعت ماله سرویسه چند کیلوبیته تا منم یه فیضی این وسط ببرم
![]()
[QUOTE=aligool21;7660057]آقا الآن که برای من پیغامی نفرستادی. منظورت همونه که چند ماه پیش واسم فرستاده بودی؟
این سرعت واسه هیچ سرویس قابل قبول نیست، حتی برای 64. البته بعضی مواقع، معمولا شبا سرعت خیلی کم میشه. ولی اگه مقطعی نیست و بیشتر مواقع این طوره حتما با 2020 تماس بگیر و اعتراض کن.
[QUOTE=AliMirzaie;7660540]این تست ماله سرویس 128 نامحدود هستش و حدودای ساعت 10 و 11 صبح گرفته شده
Last edited by korosh4; 27-05-2013 at 14:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)