دوست من 5010 خیلی وقته دیگه طرفدار نداره...!
برو سراغ سری F سونی...
F133 انتخاب مناسبی هست...!ولی قبل از هر کاری روشن کنید انتظاراتتون از نوت بوک چی هست...؟!
دوست من 5010 خیلی وقته دیگه طرفدار نداره...!
برو سراغ سری F سونی...
F133 انتخاب مناسبی هست...!ولی قبل از هر کاری روشن کنید انتظاراتتون از نوت بوک چی هست...؟!
از بین EA4 CGX و EA 36FG کدوم بهتره؟
لطفا بگید XPS L 401 چطوره؟از لحاظ گرما و کیفت صفحه نمایش.
و از بین XPS L401 و EA36FG و EA4CGX کدوم بهتره؟
با سلام و عرض تبريك سال نو.
ببخشيد من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم كه پولش از 1200000 بيشتر نباشه و ميخوام باهاش گيم بازي كنم. اينترنت. موزيك و هاردش زياد مهم نيست320 كافيه و. . .خلاصه همه كار ميخوام باهاش انجام بدم. ونظرتون درباره ي اين مدل چيه؟ hp dv6_3178
البته زيبا هم باشه خيليا هم ميگن dell نگير و قيمت اين لپ تاپ رو هم ميخواستم xps l501x
خب مشکلش چیه اینی که شما گفتی هم نگاه کردنم با دو گیگ رم کمتر وتقریبا مشخصات مشابه گرونتره.اگه بخوام 1400 پول بدم همونی که قبلا گفتی به نظرتون به صرفه تر نیست؟
خوب 100% اون بهتر هست ولی هنوز نه ریوویو از این نوت بوک بیرون اومده و نه کسی به خوبی تحلیل و بررسیش کرده!!!
ولی خوب با این تفاصیر هم ارزش خرید داره....موفق باشید
دوستان لینک رنکینگ کارت گرافیکهای لپ تاپ ها رو میدید لطفاً؟؟؟
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟
از بین EA36FG و EA4CGX کدوم بهتره؟
واقعا تشكر . ممنون كه جوابمو دادين. آقا يكي كمك كنه ديگه من فقط فردا تهرانم بايد لپ تاپ بگيرم
ببخشيد من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم كه پولش از 1200000 بيشتر نباشه و ميخوام باهاش گيم بازي كنم. اينترنت. موزيك و هاردش زياد مهم نيست320 كافيه و. . .خلاصه همه كار ميخوام باهاش انجام بدم. ونظرتون درباره ي اين مدل چيه؟ hp dv6_3178
البته زيبا هم باشه خيليا هم ميگن dell نگير و قيمت اين لپ تاپ رو هم ميخواستم xps l501x
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)