تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 804 اولاول ... 262662712752758759760761762763764765766772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1

دوستان من الان گوشیم رو اول از ورژن 31 به 52 ارتقا دادم بعد C6 رو ریختم .
    همه چیز عالیه و خیلی راضیم اما دکمه مولتی مدیام کــار نمیکنه ، وقتی میزنم منویی باز نمیشه ، قبل از اینکه C6 بکنمش درست بود . چیکار کنم ؟؟؟
    رو گوشیم سه بار *#7370# زدم درست شد .

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

رو گوشیم سه بار *#7370# زدم درست شد .
    تو فریم ور تون باگ داره
    از فریم ور های دیگه استفاده کنید

داره خودمونی میشه javad8006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی ک جواب نداد اما در راستای سخنانی ک یکی از برو بچ کرد من پیشقدم شدم و نرم افزارایی ک خودم استفاده میکنم و کاربردی هستن رو با اسم توضیحی مختصر میذارم هرکی خاست بگه ک براش لینکی چیزی بذارم
    JulyPlayer_5th_1.60cracked اجرا کننده ی فایل های تصویری با فرمت های wmv و سایر فرمت هایی ک گوشی خودش نمیخونه و این نسخه ک من دارم کرک شدس و نیاز ب سریال نداره

adobe cracked از اسمش ک معلومه اجرا کننده ی فایل های pdf ک این نسخه هم نیاز ب سریال نداره و بی نهایت میشه ازش استفاده کرد و همچنین QuickOffice_6.2.240.sis ک این هم بدون سریال و فایل های 2007 رو هم باز میکنه و فارسی رو هم ساپورت میکنه

LangSwitcher v.1.4.0 شورتکارتی کوچک رو صفحه ی گوشی ایجاد کرده ک میتوان باهاش بین هر زبانی ک خاستی و تنظیم کردی change داشته باشی و زبان کی برد را عوض کنی و همچنین میشه یکی از کلید هارو نیز برای این منظور براش تعریف کنی ک با نگه داشتن اون کلید change بین زبان ها انجام بشه

Lighten V1.0 برای روشن نگه داشتن صفه ی گوشی تا هر وقت بخای

MobiFactor.PowerMp3.v1.17.S60v3.S60v5 اجرا کننده یفایل های mp3 که البته بر خلاف اجرا کننده ی خود گوشی با این میتونی فولدر خاصیو باز کنی و همچنین امکانات دیگه از جمله تایمر قطع شدن و بسته شدن نرم افزار
    NetQin-Mobile-Guard-v2.04-S60v3v5t نرم افزاری منیجر ک کارای زیادی انجام میده از جمله پاک کردن نرم افزار هایی ک خود گوشی نمیتونه پاک کنه و anti spam و توناپ کننده ی گوشی و clean up و.... و همچنین بستن نرم های غیر ضروری گوشی وقتی ک شارژ کمی داره گوشی و بااین کار مدت زمان روشن موندن گوشی را 2 برابر میکنه و همچنین کنترل بر تامی قسمت های گوشی و امکانات خاص دیگه ..........

NoCameraSound قطع کردن صدای شاتر گوشی

panoman 3.0.793 گرفتن عکس پانوما باگوشی

PhoneTorch_signed1[1].0.3 استفاده از فلش گوشی ب عنوان چراغ قوه

SoundHound v. 3.01(1) s60v5 S^3 پیدا کردن لیریک و اسم خواننده اینطور ک ب اینترنت وصل میشه و با شنیدن آهنگ توسط گوشی ینی آهنگو برای گوشی پخش میکنی و نرم افزار تشخیص میده و اسم خواننده و... رو برات میاره ک آهنگای فارسی رو هم ساپورت میکنه

SBSH PocketLock v1.00 S60v5 SymbianOS9x Signed
    استفاده از سنسور مجاورت گوشی برای قفل کزدن صفه ی تاچ گوشی وقتی ک آن را در جیب میگذاری و وقتی ک از جیب در بیاری قفل باز میشود

Best_Screensnap_Cracked
    عکس گرفتن از صفه ی گوشی

WebGate.SMS.Spam.Manager
    بلک لیستی برای تماس ها و اس ام اس ها ک دارای امکانات زیادی هست و بر بقیه سر است و از جمله امکاناتش عبارتند از:
    * Accept all inactive) -همه اس ام اس ها پذیرفنه میشوند .
    * Block all - همه اس ام اس ها رد میشوند.
    * Accept phonebook only - تنها اس ام اس کسانی میاد که اسمشودن توی لیست اسما هست (هر کی اسمش رو داری).
    * Block black list rules - اس ام اس هایی که شما بر حسب قانون زیر میخواهید رد خواهد شد.

"Block black list rules" شما میتوانید از سه قانون بهره ببرید برای رد اس ام اس ها:

*
    Telephone number - هر شماره ای که اینجا درج بشه اس ام اسش رد خواهد شد.
    *
    Prefix number - هر اس ام اسی که با شماره درج شده در این بخش شروع بشه رد خواهد شد (مثلا با درج 0937 هر شماره که با این کد شروع بشه اس ام اسش رد میشه مثلا 09374566456.
    *
    Text match - هر چه در اینجا درج شود اگر داخل اس ام اس ذکر شود اس ام اس رد خواهد شد (مثلا اگه بنویسید "پول" هر اس ام اسی که توش پول باشه رد خواهد شد) حال میده نه؟*.

در قسمت blocked SMS log میتونید اس ام اس های رد شده رو هر وقت که خواستید چک کنید و اگه خواستید به داخل انبوکس منتقل کنید.

Mcleaner این هم کار نرم افزار فوق رو انجام میده

4. 4 کاربر از javad8006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی ک جواب نداد اما در راستای سخنانی ک یکی از برو بچ کرد من پیشقدم شدم و نرم افزارایی ک خودم استفاده میکنم و کاربردی هستن رو با اسم توضیحی مختصر میذارم هرکی خاست بگه ک براش لینکی چیزی بذارم
    JulyPlayer_5th_1.60cracked
    اجرا کننده ی فایل های تصویری با فرمت های wmv و سایر فرمت هایی ک گوشی خودش نمیخونه و این نسخه ک من دارم کرک شدس و نیاز ب سریال نداره

adobe cracked
    از اسمش ک معلومه اجرا کننده ی فایل های pdf ک این نسخه هم نیاز ب سریال نداره و بی نهایت میشه ازش استفاده کرد و همچنین QuickOffice_6.2.240.sis ک این هم بدون سریال و فایل های 2007 رو هم باز میکنه و فارسی رو هم ساپورت میکنه

LangSwitcher v.1.4.0
    شورتکارتی کوچک رو صفحه ی گوشی ایجاد کرده ک میتوان باهاش بین هر زبانی ک خاستی و تنظیم کردی change داشته باشی و زبان کی برد را عوض کنی و همچنین میشه یکی از کلید هارو نیز برای این منظور براش تعریف کنی ک با نگه داشتن اون کلید change بین زبان ها انجام بشه

Lighten V1.0
    برای روشن نگه داشتن صفه ی گوشی تا هر وقت بخای

MobiFactor.PowerMp3.v1.17.S60v3.S60v5 اجرا کننده یفایل های mp3 که البته بر خلاف اجرا کننده ی خود گوشی با این میتونی فولدر خاصیو باز کنی و همچنین امکانات دیگه از جمله تایمر قطع شدن و بسته شدن نرم افزار
    NetQin-Mobile-Guard-v2.04-S60v3v5t نرم افزاری منیجر ک کارای زیادی انجام میده از جمله پاک کردن نرم افزار هایی ک خود گوشی نمیتونه پاک کنه و anti spam و توناپ کننده ی گوشی و clean up و.... و همچنین بستن نرم های غیر ضروری گوشی وقتی ک شارژ کمی داره گوشی و بااین کار مدت زمان روشن موندن گوشی را 2 برابر میکنه و همچنین کنترل بر تامی قسمت های گوشی و امکانات خاص دیگه ..........

NoCameraSound قطع کردن صدای شاتر گوشی

panoman 3.0.793 گرفتن عکس پانوما باگوشی

PhoneTorch_signed1[1].0.3
    استفاده از فلش گوشی ب عنوان چراغ قوه

SoundHound v. 3.01(1) s60v5 S^3 پیدا کردن لیریک و اسم خواننده اینطور ک ب اینترنت وصل میشه و با شنیدن آهنگ توسط گوشی ینی آهنگو برای گوشی پخش میکنی و نرم افزار تشخیص میده و اسم خواننده و... رو برات میاره ک آهنگای فارسی رو هم ساپورت میکنه

SBSH PocketLock v1.00 S60v5 SymbianOS9x Signed
    استفاده از سنسور مجاورت گوشی برای قفل کزدن صفه ی تاچ گوشی وقتی ک آن را در جیب میگذاری و وقتی ک از جیب در بیاری قفل باز میشود

Best_Screensnap_Cracked
    عکس گرفتن از صفه ی گوشی

WebGate.SMS.Spam.Manager
    بلک لیستی برای تماس ها و اس ام اس ها ک دارای امکانات زیادی هست و بر بقیه سر است و از جمله امکاناتش عبارتند از:
    * Accept all inactive) -همه اس ام اس ها پذیرفنه میشوند .
    * Block all - همه اس ام اس ها رد میشوند.
    * Accept phonebook only - تنها اس ام اس کسانی میاد که اسمشودن توی لیست اسما هست (هر کی اسمش رو داری).
    * Block black list rules - اس ام اس هایی که شما بر حسب قانون زیر میخواهید رد خواهد شد.

"Block black list rules" شما میتوانید از سه قانون بهره ببرید برای رد اس ام اس ها:

*
    Telephone number - هر شماره ای که اینجا درج بشه اس ام اسش رد خواهد شد.
    *
    Prefix number - هر اس ام اسی که با شماره درج شده در این بخش شروع بشه رد خواهد شد (مثلا با درج 0937 هر شماره که با این کد شروع بشه اس ام اسش رد میشه مثلا 09374566456.
    *
    Text match - هر چه در اینجا درج شود اگر داخل اس ام اس ذکر شود اس ام اس رد خواهد شد (مثلا اگه بنویسید "پول" هر اس ام اسی که توش پول باشه رد خواهد شد) حال میده نه؟*.

در قسمت blocked SMS log میتونید اس ام اس های رد شده رو هر وقت که خواستید چک کنید و اگه خواستید به داخل انبوکس منتقل کنید.

Mcleaner این هم کار نرم افزار فوق رو انجام میده

Orange_TORNADO
    بجای شرت کات گوشی ک 4 تا میتونی انتخاب کنی ک یا پایین صفه یا بالای صفه میاد میشه ازین استفاده کرد ک مقداری گرافیکی تر و خوشگلتره و همچنین شورت کات های بیشتری بهش اضافه میشه و سرعت گوشی رو هم پایین نمیاره واقعا چیزه جالب و قشنگیه من کخودم استفاده میکنم ک البته باید گوشیتونو -- کنین ک باروش جدید مشه ورژن 5 رو نیز -- کرد

Last edited by javad8006; 28-05-2011 at 01:05.

6. این کاربر از javad8006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

همه اینها تو بخش نرم افزار هست

نیازی به این فوت هم نیست ساختار صفحه به هم میخوره

موفق باشید

8. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون جواد جان
    باز مرامه شمافقط یه نمه فونتش سخته خوندنش ولی اطلاعاتی که دادید به نظر مختصر و در عین حال مفید میاد

بهروز جان من از دوستان خواستم لیستی از نمر افزار های کاربردیشون بزارن
    میدونم همه ی اینا هستند اینوز اونور ولی هدفه ما متمرکز کزدنشون یه جا هست و اینکه برای 5800 کاربرد و ساپورت خوبی داشته باشند

10. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اینم برنامه Field Test با حجم 113KB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه Snaptu هم از سایت Snaptu. com دانلود کن خیلی باحاله.فقط یک مقدار تو فونت فارسی مشکل داره ولی قابل قبوله.حجمش هم خیلی کمه.مثل برنامه قبلیه

من با بلوتوث کانکت میشم.قبلا Noki Pc Suite رو نصبیده بودم و وقتی گوشی رو با بلوتوث به برنامه کانکت میکردم خودش گوشی رو به عنوان مودم میشناخت و کانکشن هم میساخت.
    الان دیگه PC Suite ندارم. روی آیکون بلوتوث روی بغل ساعت دابل کلیک کردم و دکمه Add رو زدم.وقتی گوشی روشناخت خودش بلوتوث مودم رو نصب کرد و فقط یک کانکشن ساختم که شماره اش #99* یا #1#99* گذاشتم بدون یوزر/پسورد

راستی حالا که در مورد کانورتورها حرف زدی میتونی یک کانورتور خوب معرفی کنی که فایلهای TS که با گیرنده دیجیتال ضبط میکنم رو بدون فاصله انداختن بین صدا و تصویر و سریع تبدیل کنه.
    آهان دمت خنک ایمان
    ندیدم این پست رو شرمنده
    باشه اونم میگیرم
    مشکل اینجاست تنبلیم میاد گوشی رو وصل کنم به سیستم بریزم روش بلوتوث هم بازی در میاره نمیدونم چرا

در مورد کانورت والا اون فاصله ای که میافته فکر کنم بستگی به سخت افزاره خودت داره وگرنه همه کانورترها یه کار رو میکنن، بیشتر به CPU مربوط میشه و اینکه کاره دیگه ای هم سیستم کنه یا نه همزمان با کانورت
    من خودم به دلایلی از جت آئودیو استفاده میکنم برای کانورت خوبه
    ولی این همه برنامه دیگه هم هست میتونی از اونا هم استفاده کنی
    فقط اگه نداشتن باید یه پروفایل جدید برای گوشی بسازی و اطلاعات کانورت رو بدی

----------------------------------------------

میگم برادران شما هم روی گوشیتون همون key lock گوشی رو فعال کردید؟ برای من بعضی اوقات قاط میزنه میخوام آنلاکش کنم تو همون ویبره ای که میزنه گیر میکنه باید باطری رو شل کنم خاموش شه تا درس شه!×!

12. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

Magic Brush

یک نرم افزار خیلی جالب که میشه با اون ساعت ها سرگرم بود
    این نرم افزار یک نوع نقاشی با براش های مختلف و زیباست
    حتما دانلود کنید پشیمون نمیشید

محتوای مخفی: عکس از نرم افزار 

اینم همینجوری الکی کشیدم :

محتوای مخفی: نقاشی 

پ.ن :

لینک دانلود ورژن Full :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by virus2009; 29-05-2011 at 02:29.

14. 5 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

همه اینها تو بخش نرم افزار هست

نیازی به این فوت هم نیست ساختار صفحه به هم میخوره

موفق باشید
    فونتشو از عمد اینجوری گذاشتم ک تلنگر باشه
    ازونجا دنبال گشتن خیلی طول میکشه بعد معلوم نیس رو 5800 نصب شه ج بده یا نه اما اینجوری اگر بچه ها بگن خیلی سری ب نرم افزارای خوب و کاربردی میرسیم و بهینه سازی مصرف زمان میشه و از نرم اقزارای جدید ک رو 5800ج میده با خبر میشیم
    Last edited by javad8006; 28-05-2011 at 23:56.

16. این کاربر از javad8006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بچه ها
    رو رم گوشی من ویروس افتاد از همونایی که یه شورت کات می سازه از هر فولدر و فولدر اصلی رو سوپر هاید میکنه .
    الان من ویروس رو پاک کردم و پوشه ها رو هم از مخفی بودن در آوردم تو کامپیوتر نشون می ده ولی رو گوشی هیج اثری از پوشه ی Images یا Sounds نیست :(( کسی میدونه چی کار کنم ؟ فرمت هم کردم و از اول ریختم همه چی رو ولی باز درست نشد :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •