رو گوشیم سه بار *#7370# زدم درست شد .
رو گوشیم سه بار *#7370# زدم درست شد .
تو فریم ور تون باگ داره
از فریم ور های دیگه استفاده کنید![]()
کسی ک جواب نداد اما در راستای سخنانی ک یکی از برو بچ کرد من پیشقدم شدم و نرم افزارایی ک خودم استفاده میکنم و کاربردی هستن رو با اسم توضیحی مختصر میذارم هرکی خاست بگه ک براش لینکی چیزی بذارم
JulyPlayer_5th_1.60cracked اجرا کننده ی فایل های تصویری با فرمت های wmv و سایر فرمت هایی ک گوشی خودش نمیخونه و این نسخه ک من دارم کرک شدس و نیاز ب سریال نداره
adobe cracked از اسمش ک معلومه اجرا کننده ی فایل های pdf ک این نسخه هم نیاز ب سریال نداره و بی نهایت میشه ازش استفاده کرد و همچنین QuickOffice_6.2.240.sis ک این هم بدون سریال و فایل های 2007 رو هم باز میکنه و فارسی رو هم ساپورت میکنه
LangSwitcher v.1.4.0 شورتکارتی کوچک رو صفحه ی گوشی ایجاد کرده ک میتوان باهاش بین هر زبانی ک خاستی و تنظیم کردی change داشته باشی و زبان کی برد را عوض کنی و همچنین میشه یکی از کلید هارو نیز برای این منظور براش تعریف کنی ک با نگه داشتن اون کلید change بین زبان ها انجام بشه
Lighten V1.0 برای روشن نگه داشتن صفه ی گوشی تا هر وقت بخای
MobiFactor.PowerMp3.v1.17.S60v3.S60v5 اجرا کننده یفایل های mp3 که البته بر خلاف اجرا کننده ی خود گوشی با این میتونی فولدر خاصیو باز کنی و همچنین امکانات دیگه از جمله تایمر قطع شدن و بسته شدن نرم افزار
NetQin-Mobile-Guard-v2.04-S60v3v5t نرم افزاری منیجر ک کارای زیادی انجام میده از جمله پاک کردن نرم افزار هایی ک خود گوشی نمیتونه پاک کنه و anti spam و توناپ کننده ی گوشی و clean up و.... و همچنین بستن نرم های غیر ضروری گوشی وقتی ک شارژ کمی داره گوشی و بااین کار مدت زمان روشن موندن گوشی را 2 برابر میکنه و همچنین کنترل بر تامی قسمت های گوشی و امکانات خاص دیگه ..........
NoCameraSound قطع کردن صدای شاتر گوشی
panoman 3.0.793 گرفتن عکس پانوما باگوشی
PhoneTorch_signed1[1].0.3 استفاده از فلش گوشی ب عنوان چراغ قوه
SoundHound v. 3.01(1) s60v5 S^3 پیدا کردن لیریک و اسم خواننده اینطور ک ب اینترنت وصل میشه و با شنیدن آهنگ توسط گوشی ینی آهنگو برای گوشی پخش میکنی و نرم افزار تشخیص میده و اسم خواننده و... رو برات میاره ک آهنگای فارسی رو هم ساپورت میکنه
SBSH PocketLock v1.00 S60v5 SymbianOS9x Signed
استفاده از سنسور مجاورت گوشی برای قفل کزدن صفه ی تاچ گوشی وقتی ک آن را در جیب میگذاری و وقتی ک از جیب در بیاری قفل باز میشود
Best_Screensnap_Cracked
عکس گرفتن از صفه ی گوشی
WebGate.SMS.Spam.Manager
بلک لیستی برای تماس ها و اس ام اس ها ک دارای امکانات زیادی هست و بر بقیه سر است و از جمله امکاناتش عبارتند از:
* Accept all inactive) -همه اس ام اس ها پذیرفنه میشوند .
* Block all - همه اس ام اس ها رد میشوند.
* Accept phonebook only - تنها اس ام اس کسانی میاد که اسمشودن توی لیست اسما هست (هر کی اسمش رو داری).
* Block black list rules - اس ام اس هایی که شما بر حسب قانون زیر میخواهید رد خواهد شد.
"Block black list rules" شما میتوانید از سه قانون بهره ببرید برای رد اس ام اس ها:
*
Telephone number - هر شماره ای که اینجا درج بشه اس ام اسش رد خواهد شد.
*
Prefix number - هر اس ام اسی که با شماره درج شده در این بخش شروع بشه رد خواهد شد (مثلا با درج 0937 هر شماره که با این کد شروع بشه اس ام اسش رد میشه مثلا 09374566456.
*
Text match - هر چه در اینجا درج شود اگر داخل اس ام اس ذکر شود اس ام اس رد خواهد شد (مثلا اگه بنویسید "پول" هر اس ام اسی که توش پول باشه رد خواهد شد) حال میده نه؟*.
در قسمت blocked SMS log میتونید اس ام اس های رد شده رو هر وقت که خواستید چک کنید و اگه خواستید به داخل انبوکس منتقل کنید.
Mcleaner این هم کار نرم افزار فوق رو انجام میده
کسی ک جواب نداد اما در راستای سخنانی ک یکی از برو بچ کرد من پیشقدم شدم و نرم افزارایی ک خودم استفاده میکنم و کاربردی هستن رو با اسم توضیحی مختصر میذارم هرکی خاست بگه ک براش لینکی چیزی بذارم
JulyPlayer_5th_1.60cracked
اجرا کننده ی فایل های تصویری با فرمت های wmv و سایر فرمت هایی ک گوشی خودش نمیخونه و این نسخه ک من دارم کرک شدس و نیاز ب سریال نداره
adobe cracked
از اسمش ک معلومه اجرا کننده ی فایل های pdf ک این نسخه هم نیاز ب سریال نداره و بی نهایت میشه ازش استفاده کرد و همچنین QuickOffice_6.2.240.sis ک این هم بدون سریال و فایل های 2007 رو هم باز میکنه و فارسی رو هم ساپورت میکنه
LangSwitcher v.1.4.0
شورتکارتی کوچک رو صفحه ی گوشی ایجاد کرده ک میتوان باهاش بین هر زبانی ک خاستی و تنظیم کردی change داشته باشی و زبان کی برد را عوض کنی و همچنین میشه یکی از کلید هارو نیز برای این منظور براش تعریف کنی ک با نگه داشتن اون کلید change بین زبان ها انجام بشه
Lighten V1.0
برای روشن نگه داشتن صفه ی گوشی تا هر وقت بخای
MobiFactor.PowerMp3.v1.17.S60v3.S60v5 اجرا کننده یفایل های mp3 که البته بر خلاف اجرا کننده ی خود گوشی با این میتونی فولدر خاصیو باز کنی و همچنین امکانات دیگه از جمله تایمر قطع شدن و بسته شدن نرم افزار
NetQin-Mobile-Guard-v2.04-S60v3v5t نرم افزاری منیجر ک کارای زیادی انجام میده از جمله پاک کردن نرم افزار هایی ک خود گوشی نمیتونه پاک کنه و anti spam و توناپ کننده ی گوشی و clean up و.... و همچنین بستن نرم های غیر ضروری گوشی وقتی ک شارژ کمی داره گوشی و بااین کار مدت زمان روشن موندن گوشی را 2 برابر میکنه و همچنین کنترل بر تامی قسمت های گوشی و امکانات خاص دیگه ..........
NoCameraSound قطع کردن صدای شاتر گوشی
panoman 3.0.793 گرفتن عکس پانوما باگوشی
PhoneTorch_signed1[1].0.3
استفاده از فلش گوشی ب عنوان چراغ قوه
SoundHound v. 3.01(1) s60v5 S^3 پیدا کردن لیریک و اسم خواننده اینطور ک ب اینترنت وصل میشه و با شنیدن آهنگ توسط گوشی ینی آهنگو برای گوشی پخش میکنی و نرم افزار تشخیص میده و اسم خواننده و... رو برات میاره ک آهنگای فارسی رو هم ساپورت میکنه
SBSH PocketLock v1.00 S60v5 SymbianOS9x Signed
استفاده از سنسور مجاورت گوشی برای قفل کزدن صفه ی تاچ گوشی وقتی ک آن را در جیب میگذاری و وقتی ک از جیب در بیاری قفل باز میشود
Best_Screensnap_Cracked
عکس گرفتن از صفه ی گوشی
WebGate.SMS.Spam.Manager
بلک لیستی برای تماس ها و اس ام اس ها ک دارای امکانات زیادی هست و بر بقیه سر است و از جمله امکاناتش عبارتند از:
* Accept all inactive) -همه اس ام اس ها پذیرفنه میشوند .
* Block all - همه اس ام اس ها رد میشوند.
* Accept phonebook only - تنها اس ام اس کسانی میاد که اسمشودن توی لیست اسما هست (هر کی اسمش رو داری).
* Block black list rules - اس ام اس هایی که شما بر حسب قانون زیر میخواهید رد خواهد شد.
"Block black list rules" شما میتوانید از سه قانون بهره ببرید برای رد اس ام اس ها:
*
Telephone number - هر شماره ای که اینجا درج بشه اس ام اسش رد خواهد شد.
*
Prefix number - هر اس ام اسی که با شماره درج شده در این بخش شروع بشه رد خواهد شد (مثلا با درج 0937 هر شماره که با این کد شروع بشه اس ام اسش رد میشه مثلا 09374566456.
*
Text match - هر چه در اینجا درج شود اگر داخل اس ام اس ذکر شود اس ام اس رد خواهد شد (مثلا اگه بنویسید "پول" هر اس ام اسی که توش پول باشه رد خواهد شد) حال میده نه؟*.
در قسمت blocked SMS log میتونید اس ام اس های رد شده رو هر وقت که خواستید چک کنید و اگه خواستید به داخل انبوکس منتقل کنید.
Mcleaner این هم کار نرم افزار فوق رو انجام میده
Orange_TORNADO
بجای شرت کات گوشی ک 4 تا میتونی انتخاب کنی ک یا پایین صفه یا بالای صفه میاد میشه ازین استفاده کرد ک مقداری گرافیکی تر و خوشگلتره و همچنین شورت کات های بیشتری بهش اضافه میشه و سرعت گوشی رو هم پایین نمیاره واقعا چیزه جالب و قشنگیه من کخودم استفاده میکنم ک البته باید گوشیتونو -- کنین ک باروش جدید مشه ورژن 5 رو نیز -- کرد
Last edited by javad8006; 28-05-2011 at 01:05.
همه اینها تو بخش نرم افزار هست
نیازی به این فوت هم نیست ساختار صفحه به هم میخوره
موفق باشید![]()
ممنون جواد جان
باز مرامه شمافقط یه نمه فونتش سخته خوندنش ولی اطلاعاتی که دادید به نظر مختصر و در عین حال مفید میاد
بهروز جان من از دوستان خواستم لیستی از نمر افزار های کاربردیشون بزارن
میدونم همه ی اینا هستند اینوز اونور ولی هدفه ما متمرکز کزدنشون یه جا هست و اینکه برای 5800 کاربرد و ساپورت خوبی داشته باشند
آهان دمت خنک ایمان
ندیدم این پست رو شرمنده
باشه اونم میگیرم
مشکل اینجاست تنبلیم میاد گوشی رو وصل کنم به سیستم بریزم روش بلوتوث هم بازی در میاره نمیدونم چرا
در مورد کانورت والا اون فاصله ای که میافته فکر کنم بستگی به سخت افزاره خودت داره وگرنه همه کانورترها یه کار رو میکنن، بیشتر به CPU مربوط میشه و اینکه کاره دیگه ای هم سیستم کنه یا نه همزمان با کانورت
من خودم به دلایلی از جت آئودیو استفاده میکنم برای کانورت خوبه
ولی این همه برنامه دیگه هم هست میتونی از اونا هم استفاده کنی
فقط اگه نداشتن باید یه پروفایل جدید برای گوشی بسازی و اطلاعات کانورت رو بدی
----------------------------------------------
میگم برادران شما هم روی گوشیتون همون key lock گوشی رو فعال کردید؟ برای من بعضی اوقات قاط میزنه میخوام آنلاکش کنم تو همون ویبره ای که میزنه گیر میکنه باید باطری رو شل کنم خاموش شه تا درس شه!×!![]()
Magic Brush
یک نرم افزار خیلی جالب که میشه با اون ساعت ها سرگرم بود
این نرم افزار یک نوع نقاشی با براش های مختلف و زیباست
حتما دانلود کنید پشیمون نمیشید
محتوای مخفی: عکس از نرم افزار
اینم همینجوری الکی کشیدم :
محتوای مخفی: نقاشی
پ.ن :
لینک دانلود ورژن Full :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by virus2009; 29-05-2011 at 02:29.
فونتشو از عمد اینجوری گذاشتم ک تلنگر باشه
ازونجا دنبال گشتن خیلی طول میکشه بعد معلوم نیس رو 5800 نصب شه ج بده یا نه اما اینجوری اگر بچه ها بگن خیلی سری ب نرم افزارای خوب و کاربردی میرسیم و بهینه سازی مصرف زمان میشهو از نرم اقزارای جدید ک رو 5800ج میده با خبر میشیم
Last edited by javad8006; 28-05-2011 at 23:56.
سلام بچه ها
رو رم گوشی من ویروس افتاد از همونایی که یه شورت کات می سازه از هر فولدر و فولدر اصلی رو سوپر هاید میکنه .
الان من ویروس رو پاک کردم و پوشه ها رو هم از مخفی بودن در آوردم تو کامپیوتر نشون می ده ولی رو گوشی هیج اثری از پوشه ی Images یا Sounds نیست :(( کسی میدونه چی کار کنم ؟ فرمت هم کردم و از اول ریختم همه چی رو ولی باز درست نشد :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)