خیلی ممنون
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ولی شانس من اینم باز نیست.
من الان توی 4-5 تا کوئست گیر کردم چون کار هاش برام باز نیست
به نظر من راه حل اول بهتره یعنی شهر رو انتقال بدیم .
چون تا زمانی که این جنبش تشکیل بشه هم چینی ها بیکار نمیشینن (به هر حال با خبر میشن) هم اینکه ما رو مقصر میدونن . ما هم که در تیر رس هستیم اینقدر میزنن تا چیز بالا بیاریم . شهر های اطراف هم که زیر سایه ما دارن زندگی میکنن . ببینن داریم کتک میخوریم بی خیال اتحاد میشن .
یا باید این اتحاد به سرعت تشکیل بشه و بقدری هماهنگ باشه که چینی ها رو فلج کنه یا خودمون از بین میریم xD
اگه میشد شهر را جابه جا کرد خوب بود
با مدیریت این بازی تماس بگیریم شاید بشه....
دوستان من این بازی رو از دیروز صبح شروع کردم و الآن لول 4 هستم.فقط یه سوالی که دارم اینه که الآن چطوری می تونم ببینم چه کسی تو کدوم شهره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
با استفاده از قسمت Ranking و جستجوی نام اون شخص !
_
در ضمن دوستانی که به هر دلیل نمی تونن به شهر Cyrus The Great بپیوندند ، به بنده یک تلگرام بزنن تا به شهر تازه تاسیس ما دعوت بشن ... البته باید سرمایه زیادی داشته باشن ( در ضمن شهر ما فعلا توسط Cyrus The Great پشتیبانی میشه ! )
تو کوئست اولینش مال اون زنه میگه Bring Me To Ham ... یعنی چی ؟
ممنون. جایی هست که بشه شهرها رو هم سرچ کرد؟با استفاده از قسمت Ranking و جستجوی نام اون شخص !
شما باید تو قسمت mini map گزینه ی tending pig's رو انتخاب کنی وکار کنی.تا گوشت خوک ببری برای اون خانومه.
ّبله.
همون قسمت رنکینگ بخش towns.
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی من می رم تو قسمت ranking فقط می تونم بر اساس player و rank سرچ کنم.ولی من می خوام بدونم مثلا همین شهر Cyrus The Great کجای نقشه قرار داره. ممنون می شم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)