این PDF رو بخونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این PDF رو بخونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون مدل linksys رو که گفته بودین رو به قیمت 78 تومن خریدم
با اینکه هیچکی در مورد راه اندازی کمکم نکرد ولی خودم تونستم شبکه کوچیک خونگیم رو راه بندازم
یه برنامه هم باهاش بود اسمش Cisco بود که خیلی توی راه اندازیش کمک کرد و کار باهاش خیلی راحت بود
مبارک باشه
فقط میشه لطف کنید بگید از کدوم پاساژ خریدید شما ؟
الان راضی هستید ازش ؟
ممنون
من از پاساژ ایران طبقه زیرینش گرفتم
نمایندگیش بود فکر کنم
سلام. من از شبکه شبدیز تو کرج سرویس می گیرم. یه 6-5 ماه پیش خودم یه مودم TP-Link 8817 خریدم و خیلی راحت نصبش کردم و دارم استفاده می کنم. ولی چند روز پیش یکی از فامیل هامون دقیقاً از همون شبکه (شبدیز) سرویس گرفت و دقیقاً همون مودم (TP-LINK 8817) خرید؛ ولی من که برای نصبش رفته بودم، هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصلشون کنم! دوستان خواهش می کنم یه راهنمایی بفرمایید مسئله حیثیتی هستش!![]()
سلام دوستان من یه مشل دارم خواهشا دوستانی که میدونن لطف کنن سریع جواب بدن.
من مودمم D-Link مدل DSL-2520u هستش.
کلا شیش تا چراغ داره:
1-پاور
2-status
3-lan
4-usb
5-dsl
6-internet
من با این آخری مشکل دارم. وقتی قرمز یعنی وصل نیست مثل مواقعی که ترافیکم تموم شه.
بعضی مواقع هم الکی اینطور میشه که با خاموش روشن کردن درست میشه.
دیشب که قرمز شد وقتی خاموش روشن کردم دیگه چراغه روشن نشد! البته موقع روشن کردن مودم یه چشمک سریع میزنه ولی دیگه نه سبز میشه نه قرمز.
حالا میخواستم بدونم این مشکل از سرویس دهنده میتونه باشه یا ماله مودم؟خودم میتونم درستش کنم یا خیر.ممنون.
با سلام عرض ادب من یه مودم tp- linek داخل تنظیمات مودم مشکلی ندارم مشکل تو پسورد گذاشتن و شیر اینترنت وایرلس که داستگاه های دیگه مثل موبایل لپ تاپ مودم رو میشناسن اما از اینترنت نمی توانه استفاده کرد اگه بتوانید راهنمایی کنید ممنونم
با سلام بنده یه مدل TP-LINKE گرفتم که جهت اتصال کابلی با اینترنت هیچ مشگلی ندارم و مشکل فقط تو نتظیمات گذاشتن پسورد و شیر اینترنت از طریق وایرلس هست بطور مثل لپ تاپ و موبایل مثل آیفون مودم رو میشناسه اما نمی توانه از اینترنت استفاده کنه و.. اگه بتوانن دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
status روشنه؟؟
صفحه تنظیمات مودم باز میشه؟
برادر من یه اطلاعاتی بده ، بعد راهنمایی بخواه!
چطوری تنظیم کردی؟؟
اینطوری:
![]()
[QUOTE=Mahdi.p30;4977317]status روشنه؟؟
صفحه تنظیمات مودم باز میشه؟
status روشنه ولی هیچ صفحه ای رو نمیشه باز کرد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)