راستش من خیلی اطلاع ندارم... دیگه گمونم از اونجا به بعد یه پسوند ist- بهش اضافه میکنن... مثل dermatologist (که میشه متخصص امراض پوست...) حالا شما بازم بگرد شاید چیز بهتری پیدا کردی... آخه اون Board میشه: انجمن یا هیئت یا شورا...
راستش من خیلی اطلاع ندارم... دیگه گمونم از اونجا به بعد یه پسوند ist- بهش اضافه میکنن... مثل dermatologist (که میشه متخصص امراض پوست...) حالا شما بازم بگرد شاید چیز بهتری پیدا کردی... آخه اون Board میشه: انجمن یا هیئت یا شورا...
یادمه روی بعضی از تابلوهای دکترا مینویسن: "دکتر فلانی ، داری برد تخصصی از دانشگاه ...." ، حالا این که این با فوق تخصص چقدر فرق داره نمیدونم!
فکر کنم بشه از عنوان دکترا تو بعضی سایت ها به جایی رسید.![]()
یه مورد دیگه ...
این جمله رو چه جوری ترجمه میکنید؟!
The continuum-interpolated values for each band location are also used to generate a continuum-removed spectrum for the library and image spectra
ترجمهی خودم :
برای هر موقعیت نواری مقادیر پیوستار میانیابی شده نیز در جهت ایجاد یک طیف بدون پیوستار برای طیفهای کتابخانه و تصویر مورد استفاده قرار میگیرند ... !
آقا ممنون میشم اینرو هم به فارسی برگردونید .
before we came out of prison,we all had taken a solmen oath to work for the cause for which we suffered so much.we were
lucky to be alive but many of our comtriots had already joined the galaxy of free souls in the world heresafter for the same cause. we did not allow ourselves to be cowed down by the new national upsurge rather we vowed to serve a cause greater than territorial nationalism.
تا جایی که من فهمیدم دکتر فوق تخصص میشه board certificate doctor
Last edited by sajjad1973; 25-04-2011 at 18:40.
با سلام
معنای عبارات زیر را میخواستم :
she began to put two and two together
he sounded a little cross
دوست من put two and two together به این معنی هست
draw an obvious conclusion from what is known or evident.
جمله اول رو میشه گفت داشت میفهمید - داشت به نتیجه میرسید - داشت متوجه میشد
جمله دوم : کمی عصبی به نظر میرسید
Last edited by sajjad1973; 25-04-2011 at 19:26.
دومی رو که دوستمون گفت... اولی رو گمونم دو دو تا چهار تا کردن یا حساب کتاب کردن یا کلاه خود را قاضی کردن ترجمه کنیم بهتره...
البته جاهایی اشتباه املایی وجود داره
پیش از آنکه ما از زندان بیرون بیاییم سوگند شرف خوردیم تا برای هدفی که برای آ ن بسیار گرفتار سختی شدیم خدمت نمائیم.
ما خوش شانس بودیم که زنده ماندیم اما بسیاری از همقطارانمان پیش از این به کهکشان ارواح آزاد در دنیای دیگر پیوسته بودند.ما نباید به خود اجازه می دادیم تا تحت تاثیر هیجانات ملی قرار بگیریم بلکه ما عهد بسته بودیم تا به هدفی بزرگتر از ناسیونالیسم سرزمینی خدمت کنیم.
Last edited by behzad20000; 26-04-2011 at 06:44.
تو هر جمله nesting به چه معنی هست؟!
معادل برای لاک پشت loggerhead ؟!
ca تو جمله ی آخر به چه معنیه؟
Critically important nesting habitat for sea turtles of West Africa
We evaluate the conservation status and threats face by sea turtle nesting population at Bioko Island.
Four sea turtle species were found nesting in the area
Estimated numbers of nesting leatherbacks ranged from 123 to 215 ....
Bioko Island has been documented as a rookery for the four species nesting in the Gulf of Guinea, with nesting almost exclusively on ca. 20 km of beaches located at the south of the island
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)