ابوالفضل جان یک سیو از بازیت آپلود کن شاید من بتونم بفهمم مشکل از کجاست .
سلام حسین جان. این سیو من:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید اگه میشه لینک این کیتی رو که می گین رو بذارین واموزش استفاده از اون رو هم بگید
در ضمن من جی جی اس رو باز کردم و از توی اون یکی از فایل های اکوربرد روی نیز اد کردم بعد روش کیلیک راست کردم اما گزینه ی ایمپوت رو شن نبود من باید چی کار کنم ؟
انکار این ورزنی که من دان کردم ماله 2006 هستش نه 2009 اگه میشه یه لینک برای جدید از این رو برام بذارین .
نه دوست عزیز به پچ 1.2 مربوط نمیشه چون من حدود سه فصل بدون پچ بازی کردم بعد موقعی که پچ رو نصب کردم یه چند یازی هم با همین پچ این بال جدید رو ادامه دادم که نتیجه اش رو دیدن بعدش هم که الان من با 1.30 بازی میکنم.
نه خواهش می کنم زحمتی نداره من بازی رو شروع می کنم اگه می خواین که خودتون هم امتحان کنید از یه طرف ومن هم از یه طرف دیگه .اگه خواستید سیو رو اپ کنم براتون تا شما هم با همین سیو شروع کنید تا ببینید که جی میشه ؟
قربانتان .gif)
این مدول afs2fs یه فایل dll هستش که جز کیت سرور هست. متاسفانه شما با آبدیت بازیتون به ورژن 1.3 امکان استفاده از کیت سرور رو واسه خودتون از بین بردین و هیچ راهی ندارین، مگه برگشت به عقب. چون این ورژن 1.3 نسبت به 1.2 اصلاً تغییرات محسوسی رو در بازی ایجاد نمی کنه.
اینم لینک GGS که خودم آپ کردم. چون اونی که توی GamingAccess هستش به زبونه پرتغالیه!!!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید