تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 940 اولاول ... 262662712752758759760761762763764765766772812862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ابوالفضل جان یک سیو از بازیت آپلود کن شاید من بتونم بفهمم مشکل از کجاست .
    سلام حسین جان. این سیو من:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    ببخشید اگه میشه لینک این کیتی رو که می گین رو بذارین واموزش استفاده از اون رو هم بگید
    در ضمن من جی جی اس رو باز کردم و از توی اون یکی از فایل های اکوربرد روی نیز اد کردم بعد روش کیلیک راست کردم اما گزینه ی ایمپوت رو شن نبود من باید چی کار کنم ؟
    انکار این ورزنی که من دان کردم ماله 2006 هستش نه 2009 اگه میشه یه لینک برای جدید از این رو برام بذارین .
    نه دوست عزیز به پچ 1.2 مربوط نمیشه چون من حدود سه فصل بدون پچ بازی کردم بعد موقعی که پچ رو نصب کردم یه چند یازی هم با همین پچ این بال جدید رو ادامه دادم که نتیجه اش رو دیدن بعدش هم که الان من با 1.30 بازی میکنم.
    نه خواهش می کنم زحمتی نداره من بازی رو شروع می کنم اگه می خواین که خودتون هم امتحان کنید از یه طرف ومن هم از یه طرف دیگه .اگه خواستید سیو رو اپ کنم براتون تا شما هم با همین سیو شروع کنید تا ببینید که جی میشه ؟
    قربانتان
    این مدول afs2fs یه فایل dll هستش که جز کیت سرور هست. متاسفانه شما با آبدیت بازیتون به ورژن 1.3 امکان استفاده از کیت سرور رو واسه خودتون از بین بردین و هیچ راهی ندارین، مگه برگشت به عقب. چون این ورژن 1.3 نسبت به 1.2 اصلاً تغییرات محسوسی رو در بازی ایجاد نمی کنه.

اینم لینک GGS که خودم آپ کردم. چون اونی که توی GamingAccess هستش به زبونه پرتغالیه!!!

کد:

2. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام krauser جان
    من پچ 1.30 رو نصب کردم ازش هم دارم استفاده می کنم .
    این که کرک اختصاصی برای خودش نداره فقط اینو می تونم بگم که من موقع نصب پچ موقعی که می خواستم برم توی بازی گفت که دی وی دی بازی رو بذاز ومن هم با استفاده از کرکی که شما برای 1.20 گذاشته بودین کرک کردم بازی رو وبه بازی رفتم ومشکلی هم نداشت .
    اما در مورد کیت سرور هم باید بگم که من از کیتی که شما گذاشتین استفاده می کنم ونصب هم شده وهمه چیزشم درسته .
    اما در مورد ضربه ازاد ها هم می تونم یگم اگه بهتر هم نشده باشه بدتر نشده .

قربانتان
    بله بازي اجرا ميشه ولي هيچ تضميني نداره كه توي مود هاي سيو شدني يه دفعه از بازي خارج نشه و توي مستر ليگ يا bal سيوتون يه دفعه خراب نشه البته حتي اگه اين مسائل هم اتفاق نيوفته من بازم نصب نميكنم چون استاد ضربات ايستگاهي هستم تازگيها دارم سعي مي كنم ضربات ايستگاهي از فاصله بالاي 30 متر رو تمرين مي كنم. ولي وقتي پچ 1.30 رو نصب مي كنم كلا خراب ميشه پيكر بندي ضربات آزاد من كه تغييري جز اين نديدم از پچ 1.30 پس هيچ دليلي نمي بينم كه بخوام نصبش كنم. تازه بعيد هم نيست باعث بشه سيو هام خراب بشه شما كه 1.30 نصب كردي يه دست چمپيونز ليگ برو ببين ميرسي تا فينال يا نه اگه برسه شايد بشه گفت كرك 1.20 درست كار ميكنه

سلام كرسپو جان نميدونم مشكلت در مورد دعوت نشدن به تيم ملي آرژانتين حل شد يا نه ولي من الان يه بال جديد رو با يك بازيكن آرژانتيني شروع كردم و تمام نمراتم در تمام 8 بازي كه براي تيم ركرتيو هوئلوا بازي كردم بالاي 7.5 بود و در هفته نهم به تيم ملي آرژانتين دعوت شدم و 5 گل از 6 گل تيم رو به ثمر رسوندم گل ششم رو هم پاس گل دادن ليو مسي زد تو گل و اولين بازي ملي ام رو براي آرژانتين در طول 45 دقيقه اي كه توي نيمه دوم به باز اومدم با افتخار تمام انجام دادم بهترين بازيكن ميدان شدم با 5 گل و يك پاس گل در عرض 45 دقيقه . با كارلوس توز هم عوض شدم نيمه دوم ضعيف ترين و كم سن ترين عضو تيم آرژانتين و ركرتيو هستم از ترينر هم استفاده نكردم اينم بگم كه روي ديفيكالتي بيگينر گذاشتم. خواستي سيو رو بدم بهت

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض کمک

سلام دوستان
    من چند تا فیس دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری وارد بازی کنم
    میشه راهنمایی کنید .ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

زاید جان فیس های کی هستن ضمننا برای وارد کردن فیسها اونها رو در کین سرور در پوشه img و cv06 کپی کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سلام.من ويندوزمو عوض كردم بازي رو هم دوباره نصب كردم.كيتو نصب كردم.بوندس ليگا اومد و يه سري تغيير هاي ديگه هم كرد ولي اسم تيمها درست نشد.كسي نميدونه چرا؟در ضمن از كروزر عزيزم ممنون.فك نكنم با توضيحات شما ديگه 1.30 نصب كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

سلام حسین جان. این سیو من:

کد:

این مدول afs2fs یه فایل dll هستش که جز کیت سرور هست. متاسفانه شما با آبدیت بازیتون به ورژن 1.3 امکان استفاده از کیت سرور رو واسه خودتون از بین بردین و هیچ راهی ندارین، مگه برگشت به عقب. چون این ورژن 1.3 نسبت به 1.2 اصلاً تغییرات محسوسی رو در بازی ایجاد نمی کنه.

اینم لینک GGS که خودم آپ کردم. چون اونی که توی GamingAccess هستش به زبونه پرتغالیه!!!

کد:
    اگه شما اجازه بدید من یه امتحانی با سیوتون بکنم تا ببینم که نتیجه اش چیه ؟
    قربانتان
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 22-04-2009 at 15:19.

9. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نصب نكنم منظورم بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

سلام كرسپو جان نميدونم مشكلت در مورد دعوت نشدن به تيم ملي آرژانتين حل شد يا نه ولي من الان يه بال جديد رو با يك بازيكن آرژانتيني شروع كردم و تمام نمراتم در تمام 8 بازي كه براي تيم ركرتيو هوئلوا بازي كردم بالاي 7.5 بود و در هفته نهم به تيم ملي آرژانتين دعوت شدم و 5 گل از 6 گل تيم رو به ثمر رسوندم گل ششم رو هم پاس گل دادن ليو مسي زد تو گل و اولين بازي ملي ام رو براي آرژانتين در طول 45 دقيقه اي كه توي نيمه دوم به باز اومدم با افتخار تمام انجام دادم بهترين بازيكن ميدان شدم با 5 گل و يك پاس گل در عرض 45 دقيقه . با كارلوس توز هم عوض شدم نيمه دوم ضعيف ترين و كم سن ترين عضو تيم آرژانتين و ركرتيو هستم از ترينر هم استفاده نكردم اينم بگم كه روي ديفيكالتي بيگينر گذاشتم. خواستي سيو رو بدم بهت
    سلام ارمین جان
    به خاطر مواردی که درباره پچ 1.30 گفتین ممنون هستم
    در ضمن من می رم یه چمپیونز لیگ شروع می کنم ونتیجه اش رو بهتون می گم .
    اما ببخشید که من دخالت می کنم من یه بال رو با یه بازیکن ارزانتینی شروع کردم ونتیجه اش عین ماله شما شد یعنی من هم توی هفته ی 9 به بازی دعوت شدم و وهفته های 10 و11 رو هم بازی کردم وتوی این سه بازی دو بار با مسی تعویض شدم خودش هم توی دقیقه ی 65 به بعد یک بار هم با توز تعویض شدم .و من توی بازی جزو بهترین بازیکنان بودم که گل های تبم رو زدم . و لول بازی هم روی اماتور بود که این نتایج بدست اومد .(در ضمن کرسپو جان هم در جریان هستند )
    شما اگه می خوایید می تونین توی پیچ قبل سیو ایشون رو بگیرین وامتحان کنید (البته اگه زحمت نشه )
    ومن این مسائل رو به کرسپو جان گفتم وایشون می خوان که روی تاپ پلیر هم بازی رو شروع کنم که این کار رو هم شروع کردم (و سیو ایشون هم روی لول تاپ پلیر هستش .)
    قربانتان
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 22-04-2009 at 15:15.

12. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

4 تغيير نام تيمها و بازيكنان

سلام.من پچ1.20 نصب كردم.با تشكر خيلي زياد از كروزر عزيز ولي اسمها بازم با حروف بزرگ هست ميخواستم ببينم نميشه حروف كوچيك كرد؟الانم پچ 1.30 دانلود كردم ولي هنوز نصب نكردم شنيدم پچ جالبيه؟
    براي تغيير نام تيمها و بازيكنان به حروف كوچك،بزرگ،يا استاندارد به برنامه PES_2009_Editor_v2[1].5_lite نياز داريد.پس از اجرا فايل PES2009_EDIT01 را باز كرده و در قسمت global Function مي تونيد اين تغييرات را انجام دهيد.سپس سيو كرده و... همين ديگه تموم شد!
    اينم لينك دانلود برنامه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت krauser عزیز می خواستم مپ کامل رو که در پچی که ساختی استفاده کردی برام بذار. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •