مشکل از میل ماهک دنده هست که از جا در اومده
مشکل خاصی نیست و خرجی هم نداره سریع درست میشه
مشکل از میل ماهک دنده هست که از جا در اومده
مشکل خاصی نیست و خرجی هم نداره سریع درست میشه
نه از چراغ سقف نیست ،بررسی کردم ،از فدک هم نبود .
- - - Updated - - -
نه از چراغ سقف نیست ،بررسی کردم ،از فندک هم نبود .
سلام وقت بخیر . نحوه اتصالات برق رله ( آفتامات ) cng که دارای پایه های 30-85-86-87-87a رو میخواستم. سیمها عبارتند از 1 سیم از فیوز - 2 سیم از قطب مثبت و منفی که چسبیده به رگلاتور است - یک سیم از بدنه که به یکی از 2 قطب وصل است. با تشکر
به باتری ساز مراجعه کنید و تک تک موارد رو بررسی کنید
..............
Last edited by AMHSIN; 06-10-2016 at 14:20.
سلام
چرا وقتی همه درها بستس،چراغ باز بودن درها باز هم روشنه،
بررسی کردم کلیدهای فشاری درها درست عمل میکنه؟
سلام با تشکر از اقا محمد عزیز استاد ما رفتم دیاگ زدم مشکلی نشون نداد مکانیک گفت تنظیمات ECUبهم ریخته فلشش کرد ماشین نرم و تمیز شد دوباره دستگاه دیاگ زد همه چی اوکی بود تمامی سنسورها و قطعات و تست کرد فقط گفت استپر موتورت کمی نویز داره و ضعیف هست.استپر موتور شرکتی سایپا روش انداختم حدود 1 ماه پیش.
منم ازسایت ایسام یه استپر زیمنس اصلی ترکیه درجه 1 خریدم به قیمت 40 تومن وامروز انداختم روماشین بسیار عالی ونرم شده ماشین دور موتورمم اصلا دیگه بالا نمیره و تمام مشکل من حل شد کامل خدا بخواد.![]()
سلام خدمت دوستان محترم ... من سوالی داشتم ازتون من یه پراید 111 دارم میخواستم بدونم چرا بادی که از دریچه های جلو میاد ( درچه های باد کولر منظورم هستش ) هر کدوم پرتاب بادش فرق میکنه مثلا وقتی دریچه های سمت چپ و راست رو کامل می بندم و فقط 2 دریچه ی وسط رو باز میزارم و درجه فشار سرعت باد فن رو میزارم رو حالت آخر از دریچه ی وسط سمت راست باد بیشتری میاد نسبت به دریچه ی سمت چپ !!! اینجوریه که دریچه کنسول وسط سمت راست پرتابش خیلی خوبه سمت چپ ضعیف تره ... میخواستم علتش رو بدونم ؟؟؟ مشکل از کجاست > ؟؟؟ فایل عکس ضمیمه راهنما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
206 دارم گاز میخوره اما کم راه میره ( دیسک و صفحه ام دارم ) مثلا دنده 3 روی دور موتور 3000 50تا سرعت میره که برای دوستم با همین تیپ و مدل 90 تا میره . یکی بهم گفت کاسه نمدش روغن داده . کسی هست بدونه مشکل از کجاست ؟
سلام
خب اگه گاز میخوره و راه نمیره صد در صد مشکل از ناحیه دیسک و صفحه هست. باید باز بشه، یا صفحه رو به اتمامه یا کاسه نمد خراب شده و صفحه روغنی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)