نه لارم نیست .اتوماتیک میره رو رایگان
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نه لارم نیست .اتوماتیک میره رو رایگان
سلام ميخواستم بدون سرويس 2مگ آسياتك ماهي 5گيگ چجوري هست ارزش داره بگيرم؟ سرعت رايگانش چطوره؟ به طور ميانگين چند گيگ ميشه در ماه دانلود رايگان داشت ؟؟؟
سلام.روزانه که روی 400 500 هست.شبانش هم معمولا بین 120 تا 160 اینطوراست دیگه بقیه اش رو خودتون حساب کنید..
سلام خانم شیرین.
یه سوال در مورد سرویهاس نامحدود برنزی داشتم...
میدونم که این همون طرح سرویسهای 1 به 10 ابلاغی مخابراته که تو شرکتهای مختلف هرکدوم به یه اسمی هست...
من از نماینده داتک تو شهرمون 512 این سرویس 1 به 10 رو داشتم که بد نبود انصافاً و میانگین 50 بود سرعت دانلود در شبانه روز ....
حالا تو اسیاتک گویا اسمش شده برنزی و شاتل base و پارس انلاین هم هست ...
سوال من در مورد اسیا تکه و اینکه سرعت در این سرویسهای برنزی چطوره؟
من اینطور که شنیدم افتضاحه!!به یه مگ انگار میانگین 20 30 میده !!طلاییش خوبه به 256 حدود 50 میده فکر کنم.
این که خیلی بده...
من قبلاً با 512 1 به 10 ، حدود 50 میانگین بود...
256 طلایی قیمتش زیاده به نسبت چیزی که هست .... مخابرات 47-48 تومن 120 ثابت سرعت دانلودشه اونم نا محدود (البته کرمانشاه رو میگم چون از تهران و شهرهای دیگه خبر ندارم...)
تو تهران مخابرات با کارت دانشجویی 256 میده برای 512 هم خیلی سخت باید ارشد باشی و بری با مسئول بخش صحبت کنی که شاید 512 بدن..
سلام من 1 مگ دارم مفت نمی ارزه سرعت پایین 40 اینا واسه وب اکثر دانلود ها فقط با تورنت خوبه
گاهی با دانلود مجر میره رو 1مگ 110 کیلو دانلود می کنه کلا سرویس هاش پایین تر از اون چیزی هست که میدن پول بالاتر واسه سرعت پایین تر واسه من اینجوریه.
در مورد کامنت مخابرات بالا اگه کسی هست تو مرکز مخابرات بابائی هست امروز به من گفت 512 رو همین جوری میده چیزی نمی خواد.مرکز خودتونو یه سوال کنید.
یه مگ حجمی؟یا برنزی؟
من 256 حجمی دارم خیلی راضی هستم شبانه بهم سرعت دانلود 40 تا 50 میده!
سرعت دانلودتون پایین نیومده چند روز؟
من امشب 2 مگ تمدید کردم به امید اینکه شبانه با سرعت 120-150 دانلود کنم همون 50 -60 هست تا دیروزم که 512 داشتم روزانه هم چک میکردم بیشتر از 100 نمیرفت در حالی که چند روز پیش 200 بالاتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)