دوستان یاهو واسه شما باز می شه ؟
دوستان یاهو واسه شما باز می شه ؟
آره ... باز میشه
سلام از دیروز هر کار میکنم ارور زیر میده تو یاهو
Sign -In Problem
ضمنا ------ هم ندارم
و با 2تا پی سی دیگه هم امتحان کردم 5تا ایدی دارم هیچ کدام جواب نمیده
ضمنا چگونه میتونمن از اد لیستم بکاپ بگیرم البته از طریق ایمل بلدم اما اون بدردم نمیخوره
میخواهم فایل تکست بشه
اقاراهی نداره من مشکل این دوستمان رو دارم
چرا 5تا ایدی که مال قدیم هستن اینجوری شده
مطمئن هستم هکی در کار نیست
آیدیت درست شد ؟
همون که اروره پسورد اشتباه می داد . اینجا پست داده بودی . همون باز شد ؟
نه ...
طبق پیگیری هایی که کردم تا حدودی مشخص شد که یکی از خدا بی خبر DeActivesh کرده.
با یاهو صحبت کردی ؟ چی گفتن بهت ؟
یکی از دوستان برام چک کرد و گفت آیدیت نابود شده توسط یکی ...
آیدیم 3-2 روز بود لاگین نمیشد . گفتم حتماً واسه فیلترینگ و این چیزاس . ولی دیدم باز لاگین نمی شه ! با یه آیدی دیگه امتحان کردم دیدم لاگین شد !
دوباره برگشتم رو آیدیم که برم تو کارش . خواستم برم تو میل که دو تا گزینه اومد ! گفت که به دلایل امنیتی شما باید یکی از این دو تا گزینه رو انتخاب کنید و ادامه بدید تا بتونید برید تو ایمیلتون !
یکی از گزینه ها ایمیل بود ! که کد verify کردن بیاد بهش ! ولی اون ایمیلی که من ساخته بودم برای روز مبادا که همین روز بود !!! پریده بود ! ایمیل از این ایمیل های موقت بود . تو سایت emeil.ir که inbax.co.cc بود !! و توسط همین سایت ارائه شده بود ، حالا دیگه پریده ! دیگه از این آدرس پشتیبانی نمیکنه .
گزینه دوم پرسش و پاسخ بود . که اول که میزدم جواب رو یادم نبود دقیق چی بود ! وقتی جواب یادم اومد ، از بس اشتباه جواب داده بودم قبلش ، یاهو آیدیمو قفل کرد !
آزاری ترین کمپانی همین یاهوئه .
Last edited by mili_k; 21-06-2013 at 22:53.
دوستان نگران نباشید من مدتی قبل از دو تا آی پی مختلف در فاصله کوتاهی میخواستم آن بشم که گیر داد و سوال امنیتی و منم که یادم نبود جوابش!
بعدش چی شد؟
حدود دوماه بعد یک روز که ناامیدانه رفتم سراغ مسنجر دیدم که با همون پسورد قبلی و بدون هیچگونه سوال و گیری اکی شد
فقط نباید درطول این مدت دیگه اقدام کنید براش![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)