با سلام
چطور میتوان تمامی تنظیمات وورد 2007 را مانند روز اول نصب، برگرداند؟ یکبار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم، تاثیری نداشت.
با سلام
چطور میتوان تمامی تنظیمات وورد 2007 را مانند روز اول نصب، برگرداند؟ یکبار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم، تاثیری نداشت.
ر صورتی که با نرم افزار Microsoft Word زیاد سر و کار داشته باشید ممکن است ناخواسته تنظیمات این برنامه را تغییر داده باشید ، سپس هر کاری کرده اید نتوانسته اید آنها را به حالت قبلی بازگردانید یا گزینه ای در تنظیمات را گم کردید. گاهی با نصب مجدد برنامه هم تنظیمات به گذشته باز نمیگردد. در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی ساده از طریق رجیستری بپردازیم که با بهره گیری از آن میتوانید تمام تنظیمات نرم افزاری برنامه را به حالت پیش فرض هنگام نصب برگردانید. این ترفند بر روی کلیه نسخه های Word قابل اجراست. [/SPOILER][SPOILER=بازگرداندن تنظیمات Word به حالت پیش فرض از طریق رجیستری]برای این کار:
ابتدا دقت کنید برنامه Word کاملأ بسته باشد.
از منوی Start به Run رفته و عبارت regedit را وارد کنید و Enter بزنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.
سپس به مسیر زیر بروید:
HKEY-CURRENT-USER/Software/Microsoft/Office/(10.0)/ Word/Data
همان طور که می بینید 10.0 در پرانتز قرار گرفته است. بسته به نوع آفيس مورد استفاده ، عدد مشخص شده در این مسیر متفاوت است. مثلا براي آفيس 2000 ، اين عدد 9 بوده و برای آفيس 2003 ، 10 یا 11 و براي آفيس 2007 اين عدد 12 ميباشد.
اکنون روی شاخه Data راست کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید. نام آن را به Data-Ajayeb 2009 یا هر نام دیگری غیر از Data تغییر دهید.
اکنون رجیستری را بسته و یکبار سیستم را از نو راه اندازی کنید.
خواهید دید که تنظیمات Word به حالت اولیه بازگشته است. ( یک شاخه Data جدید و دست نخوره ایجاد شده است.)
کاربران تازه کار دقت کنند این کار تنها جهت بازگرداندن تنظیمات نرم افزاری Word است ، طبعأ فایل های شما آسیبی نخواهد دید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راه حل شما.
این ترفند را انجام دام و تنظیمات وورد را به حالت اول برگرداند. اما هنگامیکه یک فایل از قبل نوشته شده را باز میکنم باز هم تنظیمات قبلی خودش را دارد! چطور میتوان تنظیمات اعمال شده بر روی این فایل از قبل نوشته شده را به حالت اول برگرداند؟
سلام دوستان مشکلی که برام پیش اومده یه متن چند صفحه ای دارم میخوام در ص اول یه متن بنویسم و همین که اینتر میزنم کل صفحات جابجا میشن راهی هست که تو ص مورد نظر اینتر بزنم ولی صفحات بعدی تغییر نکنن ( ص مورد نظر نصفش خالیه و نوشته نداره)
سلام
متنی که تو صفحه بعدی دارین رو از طریق Page Layout>Breaks>Page ببرین به صفحه بعد، دیگه هر چی اینتر بزنین تاثیری نداره تا جایی که برسین به صفحه بعد
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم مشه یه کلمه ای رو به اول تمام خط های یه فایل متنی اضافه کرد ؟
من می خوام یه کلمه ای رو به اول 5000 خط از یک فایل متنی اضافه کنم.
لطفا راهنماییم کنین.
سلام دوستان یه متن را چطوری عمودی کنم ورد 2010 .منظور فقط یک متنه نه اینکه همه متن های داکیونت
سلام
من هنوز یه ورد 2010 که کرک اکتیو داشته باشه ، نتونستم دانلود کنم. کسی سراغ داره؟
سلام دوست عزیز به آدرس زیر برو .این مجموعه ی کامل Microsoft Office 2010 نیست و فقط Microsoft Office Word 2010 است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oft98.ir/software/office-tools/2028-Microsoft-Office-Word-2010.html
فاصله ی بین s و o رو بردار.
Last edited by number.okta; 07-07-2012 at 08:54.
سلام
یه فایل پی دی اف رو به ورد تبدیل کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم فونتش رو عوض کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)