تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 1045 اولاول ... 262662712752758759760761762763764765766772812862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه feyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    چطور میتوان تمامی تنظیمات وورد 2007 را مانند روز اول نصب، برگرداند؟ یکبار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم، تاثیری نداشت.

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

با سلام
    چطور میتوان تمامی تنظیمات وورد 2007 را مانند روز اول نصب، برگرداند؟ یکبار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم، تاثیری نداشت.

ر صورتی که با نرم افزار Microsoft Word زیاد سر و کار داشته باشید ممکن است ناخواسته تنظیمات این برنامه را تغییر داده باشید ، سپس هر کاری کرده اید نتوانسته اید آنها را به حالت قبلی بازگردانید یا گزینه ای در تنظیمات را گم کردید. گاهی با نصب مجدد برنامه هم تنظیمات به گذشته باز نمیگردد. در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی ساده از طریق رجیستری بپردازیم که با بهره گیری از آن میتوانید تمام تنظیمات نرم افزاری برنامه را به حالت پیش فرض هنگام نصب برگردانید. این ترفند بر روی کلیه نسخه های Word قابل اجراست. [/SPOILER]
    [SPOILER=بازگرداندن تنظیمات Word به حالت پیش فرض از طریق رجیستری]برای این کار:
    ابتدا دقت کنید برنامه Word کاملأ بسته باشد.
    از منوی Start به Run رفته و عبارت regedit را وارد کنید و Enter بزنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.
    سپس به مسیر زیر بروید:

HKEY-CURRENT-USER/Software/Microsoft/Office/(10.0)/ Word/Data

همان طور که می بینید 10.0 در پرانتز قرار گرفته است. بسته به نوع آفيس مورد استفاده ، عدد مشخص شده در این مسیر متفاوت است. مثلا براي آفيس 2000 ، اين عدد 9 بوده و برای آفيس 2003 ، 10 یا 11 و براي آفيس 2007 اين عدد 12 ميباشد.
    اکنون روی شاخه Data راست کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید. نام آن را به Data-Ajayeb 2009 یا هر نام دیگری غیر از Data تغییر دهید.
    اکنون رجیستری را بسته و یکبار سیستم را از نو راه اندازی کنید.
    خواهید دید که تنظیمات Word به حالت اولیه بازگشته است. ( یک شاخه Data جدید و دست نخوره ایجاد شده است.)
    کاربران تازه کار دقت کنند این کار تنها جهت بازگرداندن تنظیمات نرم افزاری Word است ، طبعأ فایل های شما آسیبی نخواهد دید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه feyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خواهید دید که تنظیمات Word به حالت اولیه بازگشته است. ( یک شاخه Data جدید و دست نخوره ایجاد شده است.)

ممنون از راه حل شما.
    این ترفند را انجام دام و تنظیمات وورد را به حالت اول برگرداند. اما هنگامیکه یک فایل از قبل نوشته شده را باز میکنم باز هم تنظیمات قبلی خودش را دارد! چطور میتوان تنظیمات اعمال شده بر روی این فایل از قبل نوشته شده را به حالت اول برگرداند؟

داره خودمونی میشه 3dmaya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شمال غرب

پيش فرض

سلام دوستان مشکلی که برام پیش اومده یه متن چند صفحه ای دارم میخوام در ص اول یه متن بنویسم و همین که اینتر میزنم کل صفحات جابجا میشن راهی هست که تو ص مورد نظر اینتر بزنم ولی صفحات بعدی تغییر نکنن ( ص مورد نظر نصفش خالیه و نوشته نداره)

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان مشکلی که برام پیش اومده یه متن چند صفحه ای دارم میخوام در ص اول یه متن بنویسم و همین که اینتر میزنم کل صفحات جابجا میشن راهی هست که تو ص مورد نظر اینتر بزنم ولی صفحات بعدی تغییر نکنن ( ص مورد نظر نصفش خالیه و نوشته نداره)
    سلام
    متنی که تو صفحه بعدی دارین رو از طریق Page Layout>Breaks>Page ببرین به صفحه بعد، دیگه هر چی اینتر بزنین تاثیری نداره تا جایی که برسین به صفحه بعد

7. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه number.okta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

14 راهنمایی درباره ی word

با سلام خدمت دوستان عزیز
    میخواستم بدونم مشه یه کلمه ای رو به اول تمام خط های یه فایل متنی اضافه کرد ؟
    من می خوام یه کلمه ای رو به اول 5000 خط از یک فایل متنی اضافه کنم.
    لطفا راهنماییم کنین.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

سلام دوستان یه متن را چطوری عمودی کنم ورد 2010 .منظور فقط یک متنه نه اینکه همه متن های داکیونت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من هنوز یه ورد 2010 که کرک اکتیو داشته باشه ، نتونستم دانلود کنم. کسی سراغ داره؟

داره خودمونی میشه number.okta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    من هنوز یه ورد 2010 که کرک اکتیو داشته باشه ، نتونستم دانلود کنم. کسی سراغ داره؟
    سلام دوست عزیز به آدرس زیر برو .این مجموعه ی کامل Microsoft Office 2010 نیست و فقط Microsoft Office Word 2010 است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oft98.ir/software/office-tools/2028-Microsoft-Office-Word-2010.html
    فاصله ی بین s و o رو بردار.
    Last edited by number.okta; 07-07-2012 at 08:54.

داره خودمونی میشه SANA.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    AhWaZ

پيش فرض

سلام

یه فایل پی دی اف رو به ورد تبدیل کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم فونتش رو عوض کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •