چند روزي هست كه وارد بازار ايران شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند روزي هست كه وارد بازار ايران شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by toolhelp; 01-01-2011 at 19:55.
آهان اره چیزه جالبیه
اما چرا تو dp نبود حتما یه اسم دیگه هم داره
پس می خواستی با 200 تومن جمیله برات برقصه ؟
من یه دوربین عکاسی حرفه ای ZENIT اصل شوروی دارم می خوای ؟ ولی شرمنده دیجیتال نیست
![]()
![]()
![]()
Last edited by varians; 01-01-2011 at 22:18.
نمیدونم جای درستی میگم یا نه اما دیدم که خیلی از دوستان به خاطر مشکل باطری HS10 تو خرید شک داشتن
من الان با 4عدد باطری 2700mah مارک فیلیپس 550 شات با فلاش و بدون فلاش گرفتم و هنوز باطری خالی نشده
خواستم بگم که دوستان خیالشون راحت باشه![]()
باطری هارو چند گرفتین؟
با زوم دستی تو فیلم برداری چه میکنید؟
حالت اتوماتیک داره واسه فوکوس خودکار؟
سلام
دوست عزیز سوال من اینه که باطریها چند بار قابل شارژ کردن هستند .فقط به خاطر همین مسئله تا الان نخریدمش که هزینه باطری بالاست.بعدش اینکه میگن فوکوسش سریع نیست درسته؟
4تاشو15 تومنباطری هارو چند گرفتین؟
با زوم دستی تو فیلم برداری چه میکنید؟
حالت اتوماتیک داره واسه فوکوس خودکار؟
من مشکلی باش ندارم
اینو متوجه نشدم ببخشید
سلامسلام
دوست عزیز سوال من اینه که باطریها چند بار قابل شارژ کردن هستند .فقط به خاطر همین مسئله تا الان نخریدمش که هزینه باطری بالاست.بعدش اینکه میگن فوکوسش سریع نیست درسته؟
راستش نمیدونم چند بار قابل شارژ کردن هستن
با اتو فوکوسش که مشکلی نداشتم
فوکوس دستیش هم اوایل یکم سخت بود ولی الان دیگه مشکلی ندارم
سلام
میخوام حد اکثر تا 230 250 هزینه کنم.
به نظرتون این چند مدل کدوم برام مناسب تر هست (البته اگر پیشنهاد دیگه یی هم دارید بگید لطفا)
1-Canon SX130 IS
2- CANON IXUS 130
3-NIKON L110
4-CANON IXUS 210
5-Sony Cyber-shot DSC-W370
به نظر من بین ایکسوز 130 و 210 یکیشون را انتخاب کن و بگیر
من در سایتهای زیادی نمونه عکسها و فیلمهاشون را دیدم. هر دوشون خوب هستند
sx 130 اگر باطریش قلمی نبود ، انتخاب خوبی میشد. چون باید هم هزینه شارژر بدی و هم هزینه باطریهای قلمی شارژی که اونها هم خیلی خوب دوام نمی آورند و عمرشان کم است.![]()
sony رو که بزار کنار چون کارخونه ی سونی هنوز نمیتونه لنز تولید کنه و مسه گوشی های نوکیا لنزهاش خرید میکنه و به همین دلیل وقتی با این دور بینا عکس گرفته میشه رنگ تصویر کمی برشته تر و غیر واقعی به نظر میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)