تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 762 از 949 اولاول ... 262662712752758759760761762763764765766772812862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,611 به 7,620 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

جالبیش اینجاش الان زنگ زدم مخابرات منطقه میگه تخلیه شده ولی هنوز جراغ dsl روشن هست

2. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جالبیش اینجاش الان زنگ زدم مخابرات منطقه میگه تخلیه شده ولی هنوز جراغ dsl روشن هست
    توی دلت نگفتی دروغ که کنتور نمی ندازه؟؟؟

تنها چیزی که توی کشور ما پهنای باندش نامحدوده، ترافیکش رایگانه، هر روزم سرعتش بیشتر میشه دروغه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه اتفاق خیلی نادر ازین شرکت از فن آوا خانمی به نام یعقوبی( صدای مشتری) زنگ زد گفت شما 195 شکایت کردین و منم کل این شرایط و توضیح دادم و گفتم 10 روز دیگه اشتراک دارم به دنبال تخلیه ام گفت قرار شد از شنبه سرویس بشه مثل همون قبل یعنی با سرعت 120 کیلوبایت و اینکه محدودیت روزانه دیگه وجود نداره اما بازم محدودیت مصرف تو کل ماه هست یعنی هر ماه 44 گیگ میشه مصرف کرد بعد اون سرعت کاهش پیدا میکنه که گفت فعلا معلوم نیست چند بشه سرعت بعد محدودیت.در آخر هم گفت اگه لطف کنین این تیک شکایت 195 را بردارین منم گفتم تا شنبه میبینم چی میشه بعد تصمیم میگیرم.
    مثل اینکه شکایت ها به یجایی رسیده خوبی این بود که طرز حرف زدن فوق العاده خوب بود و کامل حق و به من داد گفت این چند وقت خیلی جلسه گرفتیم فعلا به این نتیجه رسیدیم.ایشالا که حرفاش واسه سرگرمی نبوده باشه اما درکل اولین باری بود که یک نفر ازین شرکت اینجوری خوب حرف میزد.

5. 2 کاربر از imanhalab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فن آوا اس ام اس داده گه اگه در روز های آتی تمدید نکنید, اینترنت جمع آوری میشه ... من ده روزی هست تمدید نکردم, خواستم ببینم واقعا جمع آوری میکنن خودشون اگه تمدید نکنم ؟ چند روزه ؟
    نمایندگی رفتم برای تخلیه 6 روز پیش, گفتن فرم نداریم, شماره بگین تخلیه میکنیم. فعلا که خبری نشده.من هم عجله ای ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه اتفاق خیلی نادر ازین شرکت از فن آوا خانمی به نام یعقوبی( صدای مشتری) زنگ زد گفت شما 195 شکایت کردین و منم کل این شرایط و توضیح دادم و گفتم 10 روز دیگه اشتراک دارم به دنبال تخلیه ام گفت قرار شد از شنبه سرویس بشه مثل همون قبل یعنی با سرعت 120 کیلوبایت و اینکه محدودیت روزانه دیگه وجود نداره اما بازم محدودیت مصرف تو کل ماه هست یعنی هر ماه 44 گیگ میشه مصرف کرد بعد اون سرعت کاهش پیدا میکنه که گفت فعلا معلوم نیست چند بشه سرعت بعد محدودیت.در آخر هم گفت اگه لطف کنین این تیک شکایت 195 را بردارین منم گفتم تا شنبه میبینم چی میشه بعد تصمیم میگیرم.
    مثل اینکه شکایت ها به یجایی رسیده خوبی این بود که طرز حرف زدن فوق العاده خوب بود و کامل حق و به من داد گفت این چند وقت خیلی جلسه گرفتیم فعلا به این نتیجه رسیدیم.ایشالا که حرفاش واسه سرگرمی نبوده باشه اما درکل اولین باری بود که یک نفر ازین شرکت اینجوری خوب حرف میزد.
    ما که تخلیه کردیم اما این یعنی برگشت به حالت قبل ؟
    اصل کار همون 44 گیگه که هنوزم میگه اون هست
    خوب چه کاریه شاتل و آسیاتک و حتی پارس آنلاین تا همین 40 گیگ و تامین میکنن با سرعت بالاتر حتی
    من که رفتم شاتل تا وصل شه ببینیم چی از آب در میاد اما شما هم شکایت و اصلا حذف نکن عزیز ؛ به روال قبل اگه بخواد برگرده برای مشتریان قبلیش یعنی کاملا نامحدود

فن آوا اس ام اس داده گه اگه در روز های آتی تمدید نکنید, اینترنت جمع آوری میشه ... من ده روزی هست تمدید نکردم, خواستم ببینم واقعا جمع آوری میکنن خودشون اگه تمدید نکنم ؟ چند روزه ؟
    نمایندگی رفتم برای تخلیه 6 روز پیش, گفتن فرم نداریم, شماره بگین تخلیه میکنیم. فعلا که خبری نشده.من هم عجله ای ندارم
    بله جمع آوری میکنن و اینکه فرم تخلیه رو من صفحات قبلی قرار دادم خواستید پر کنید خودتون

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستاني كه نا محدود دارن، مشكل حل شده؟
    من دو هفته پيش شكايت كردم به 195 . الان برام اس ام اس اومد كه نهايي شده و رفتم نگاه كردم ديدم زده :

باسلام،تغيير سرويس انجام و مشكل مشترك برطرف گرديد. باتشكر

يعني چي ؟ من چند روز بعدش مجبور شدم سرويسم رو عوض كنم و محدود بگيرم تا اين دو ماه هم تموم بشه و كلا بي خيال فن آوا بشم. اما الان مي خوام بدونم يعني درست شده كه اين جواب رو دادن؟

من شكايتم هم به خاطر مصرف منصفانه بوده و هم دادن سرعت كمتر از سرعت واقعي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ما که تخلیه کردیم اما این یعنی برگشت به حالت قبل ؟
    اصل کار همون 44 گیگه که هنوزم میگه اون هست
    خوب چه کاریه شاتل و آسیاتک و حتی پارس آنلاین تا همین 40 گیگ و تامین میکنن با سرعت بالاتر حتی
    من که رفتم شاتل تا وصل شه ببینیم چی از آب در میاد اما شما هم شکایت و اصلا حذف نکن عزیز ؛ به روال قبل اگه بخواد برگرده برای مشتریان قبلیش یعنی کاملا نامحدود

بله جمع آوری میکنن و اینکه فرم تخلیه رو من صفحات قبلی قرار دادم خواستید پر کنید خودتون
    درست میگی منم هنوز دنبال کارمم اما اینجور که معلومه بدجور از این تخلیه ها و شکایت ها که شده دارن میترسن میشه تو این وضعیت بهشون فشار اورد که یه سرویس خوب جایگزین بدن چون نامحدود واقعی که فکر نکنم دیگه جایی بدن با این وضعیت اما میشه فشار بیشتر اورد که مثلا حجم 44 گیگ رو بکنن ماهی 80 گیگ مثلا و اینکه گفت این چند روز اخیر هم محدودیت 1 گیگ در روز را 1.5 گیگ کردیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

همین خانم یعقوبی هم امروز تماس گرفت و با من صحبت کرد.شکایت من راجع به کم فروشی تو همون حجم روزانه بود که به جای 120-130 کیلو بایت،حداکثر سرعتی که میدادن 80-90 بود و دوم اینکه چرا شرکت برخلاف اساس نامه ای که داره یکطرفه مفاد جدودل 4 اساسنامه رو نقض کرد. ایشون فرمودند شما ماهی چند گیگ مصرف دارین؟ من گفت حدود 150 گیگ بعدش گفت شما میتونی سرویس 2 مگ برنزی بگیری که میتونی ماهی حدود75 گیگ دانلود داشته باشی بعدش من پرسیدم هزینش چقدره؟گفت حدود 120 تومن. من در جواب گفتم ماهی همین 70 تومن رو میدم میرم آسیاتک سرویس 10 مگ شهاب با دانلود شبانه رایگان میگیرم خیلی بیشتر میتونم رایگان دانلود کنم! یک سری حرفایی هم میزد راجع به ماهایی که نامحدود داشتیم و الان محدودمون کردن که شما میتونید سرویس حجمی بگیرید ولی 40 درصد تخفیف دارید و از این جور حرفا! والبته در مورد کم کردن سرعت تو حجم روزانه هم فرمودند اون درست میشه که منم گفتم دیگه بدردم نمیخوره!
    البته یه جاهایی دلم براش سوخت. مثلا بهش گفتم من ماهی 70 تومن بدم روزی 1 گیگ بعدش سرعتم بیاد روی 8؟! من 10 سال پیش دایل آپ داشتم سرعتم این بود الان با این سرعت حتی نمیتونم برم تو پنل کاربری سایت فن آوا! به نظر شما مسخره نیست؟! نمی دونست چی جواب بده. لبته اینا هم کارمندن و تقصیر ندارن.

11. این کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله شکایات در مواردی اگر وافعا پیگیر باشید موفقیت آمیز خواهد بود، و نوع شکایت شما اگر قانونی و معقول باشه قابل پیگیری می باشد و تاثیر گذار هم هست.

بنده هنوز هم در حال پیگیری شکایتم هستم.
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:22.

13. 3 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بگذارید یک توضیح کامل خدمت شما عرض کنم، بله شکایات در مواردی اگر وافعا پیگیر باشید موفقیت آمیز خواهد بود، و نوع شکایت شما اگر قانونی و معقول باشه قابل پیگیری می باشد و تاثیر گذار هم هست.

بنده هنوز هم در حال پیگیری شکایتم هستم، و تا دلتون بخواد با انواع ارگان ها، سازمان ها، وزارتخونه صحبت کردم، مشکل اصلی ISPها نیستن، اینکه ما تمام نقصیر و گردن فن آوا، یا پارس آنلاین یا آسیاتک بندازیم، مثل نگاه کردن به یک طرف معادله است و تمام فشار رو هم داریم به همین یک سمت معادله وارد می کنیم انتظار داریم که از این فشار ها معادله حل بشه و من و شما به نتیجه برسیم.

اما هیچوقت نمیگیم که این قوانین و چه کسنی دارن می گذارن؟ کی داره ترافیک و به ISPها و PAPها گرون می فروشه؟ چرا انقدر نارسایی توی این موضوعات داریم اونم بعد از این همه سال، چرا انقدر خرج که در حال انجام شدن برای کارهای مختلف و بیهوده هست چرا برای کارهای که می تونه سوده برای مردم و کشور باشه صورت نمی گیره؟؟

خوب دوستان گرامی مشکل اصلی انحصاری گری یک سری به اصطلاح شرکت خصوصی نیمه دولتی هستند، که پهنای باند و دارن به قیمت های گراف به شرکت های داخلی می فروشن ، این وسط رقابتی سازنده و پویا صورت نمی گیره، همش میشه یک سری پیشنهادات و تبلیغات دروغین شرکت های اینترنتی برای جذب بیشتر مشتری برای مثال شما آلان فن آوا ترک کنید، خوب کجا می خوایید برید؟؟؟

کسی از دوستان جای رو میشناسه که بتونیم قیمت مناسب، سرویس نامحدود، سرعت خوب رو استفاده کنیم؟؟ نه نیست همین مخابرات هم تا چند وقت دیگه این سرویس حذف می کنه چون سرویس های که اراییه کرده بود پروفایل تک تک برای همه متشرکین نداشت اما کم کم داره اینکار و انجام میده و بیشتر مراکز مخابراتی هم می گم که پورت خالی ندارن شما باید توی صف منتظر باشین، احتمالا چون از جاهای دیگخ حجوم اورده شده به مخابرات...

خوب نتیجه:

اینکه مشکل اینکه ما به جای اینکه راحتی و آسایس برای مشترکین فراهم کنیم داریم عقب گرد می کنیم، من فکر می کردم تا چند سال اینده سرویس های حجمی حذف می شه و سروی ها تبدیل به سرویس نامحدود و یر حجمی میشه، اما متاسفانه شاهد این موضوع نخواهیم بود، چون تصمیم گیرندگان صلاح نمی بینند که شما هنوز از این امکان بر خوردار باشین...

اونطرف معادله رو هیچ وقت فراموش نکنید، چون اینطوری معادله حل نخواهد شد...
    اگه من درست متوجه شده باشم سرویسی که الان شرکت داره به مشترکای نامحدودش میده اصلا با شرایط جدول شماره 4 اساس نامه شرکت تناسب نداره! فن آوا حداقل میتونست تا پایان قرارداد هر یوزر این شرایط رو ادامهه بده و تو دوره جدید محدودیت ها رو اعمال کنه. من که بعد تعطیلات درخواست جمع آواری میدم و لی کسی که 3 ماهه گرفته و هنوز یک ماهش تموم نشده میتونه حداقل در این مورد شکایت کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •