جالبیش اینجاش الان زنگ زدم مخابرات منطقه میگه تخلیه شده ولی هنوز جراغ dsl روشن هست![]()
جالبیش اینجاش الان زنگ زدم مخابرات منطقه میگه تخلیه شده ولی هنوز جراغ dsl روشن هست![]()
توی دلت نگفتی دروغ که کنتور نمی ندازه؟؟؟
تنها چیزی که توی کشور ما پهنای باندش نامحدوده، ترافیکش رایگانه، هر روزم سرعتش بیشتر میشه دروغه...
یه اتفاق خیلی نادر ازین شرکت از فن آوا خانمی به نام یعقوبی( صدای مشتری) زنگ زد گفت شما 195 شکایت کردین و منم کل این شرایط و توضیح دادم و گفتم 10 روز دیگه اشتراک دارم به دنبال تخلیه ام گفت قرار شد از شنبه سرویس بشه مثل همون قبل یعنی با سرعت 120 کیلوبایت و اینکه محدودیت روزانه دیگه وجود نداره اما بازم محدودیت مصرف تو کل ماه هست یعنی هر ماه 44 گیگ میشه مصرف کرد بعد اون سرعت کاهش پیدا میکنه که گفت فعلا معلوم نیست چند بشه سرعت بعد محدودیت.در آخر هم گفت اگه لطف کنین این تیک شکایت 195 را بردارین منم گفتم تا شنبه میبینم چی میشه بعد تصمیم میگیرم.
مثل اینکه شکایت ها به یجایی رسیده خوبی این بود که طرز حرف زدن فوق العاده خوب بود و کامل حق و به من داد گفت این چند وقت خیلی جلسه گرفتیم فعلا به این نتیجه رسیدیم.ایشالا که حرفاش واسه سرگرمی نبوده باشه اما درکل اولین باری بود که یک نفر ازین شرکت اینجوری خوب حرف میزد.
فن آوا اس ام اس داده گه اگه در روز های آتی تمدید نکنید, اینترنت جمع آوری میشه ... من ده روزی هست تمدید نکردم, خواستم ببینم واقعا جمع آوری میکنن خودشون اگه تمدید نکنم ؟ چند روزه ؟
نمایندگی رفتم برای تخلیه 6 روز پیش, گفتن فرم نداریم, شماره بگین تخلیه میکنیم. فعلا که خبری نشده.من هم عجله ای ندارم
ما که تخلیه کردیم اما این یعنی برگشت به حالت قبل ؟
اصل کار همون 44 گیگه که هنوزم میگه اون هست
خوب چه کاریه شاتل و آسیاتک و حتی پارس آنلاین تا همین 40 گیگ و تامین میکنن با سرعت بالاتر حتی
من که رفتم شاتل تا وصل شه ببینیم چی از آب در میاد اما شما هم شکایت و اصلا حذف نکن عزیز ؛ به روال قبل اگه بخواد برگرده برای مشتریان قبلیش یعنی کاملا نامحدود
بله جمع آوری میکنن و اینکه فرم تخلیه رو من صفحات قبلی قرار دادم خواستید پر کنید خودتون
دوستاني كه نا محدود دارن، مشكل حل شده؟
من دو هفته پيش شكايت كردم به 195 . الان برام اس ام اس اومد كه نهايي شده و رفتم نگاه كردم ديدم زده :
باسلام،تغيير سرويس انجام و مشكل مشترك برطرف گرديد. باتشكر
يعني چي ؟ من چند روز بعدش مجبور شدم سرويسم رو عوض كنم و محدود بگيرم تا اين دو ماه هم تموم بشه و كلا بي خيال فن آوا بشم. اما الان مي خوام بدونم يعني درست شده كه اين جواب رو دادن؟
من شكايتم هم به خاطر مصرف منصفانه بوده و هم دادن سرعت كمتر از سرعت واقعي.
درست میگی منم هنوز دنبال کارمم اما اینجور که معلومه بدجور از این تخلیه ها و شکایت ها که شده دارن میترسن میشه تو این وضعیت بهشون فشار اورد که یه سرویس خوب جایگزین بدن چون نامحدود واقعی که فکر نکنم دیگه جایی بدن با این وضعیت اما میشه فشار بیشتر اورد که مثلا حجم 44 گیگ رو بکنن ماهی 80 گیگ مثلا و اینکه گفت این چند روز اخیر هم محدودیت 1 گیگ در روز را 1.5 گیگ کردیم.
همین خانم یعقوبی هم امروز تماس گرفت و با من صحبت کرد.شکایت من راجع به کم فروشی تو همون حجم روزانه بود که به جای 120-130 کیلو بایت،حداکثر سرعتی که میدادن 80-90 بود و دوم اینکه چرا شرکت برخلاف اساس نامه ای که داره یکطرفه مفاد جدودل 4 اساسنامه رو نقض کرد. ایشون فرمودند شما ماهی چند گیگ مصرف دارین؟ من گفت حدود 150 گیگ بعدش گفت شما میتونی سرویس 2 مگ برنزی بگیری که میتونی ماهی حدود75 گیگ دانلود داشته باشی بعدش من پرسیدم هزینش چقدره؟گفت حدود 120 تومن. من در جواب گفتم ماهی همین 70 تومن رو میدم میرم آسیاتک سرویس 10 مگ شهاب با دانلود شبانه رایگان میگیرم خیلی بیشتر میتونم رایگان دانلود کنم! یک سری حرفایی هم میزد راجع به ماهایی که نامحدود داشتیم و الان محدودمون کردن که شما میتونید سرویس حجمی بگیرید ولی 40 درصد تخفیف دارید و از این جور حرفا! والبته در مورد کم کردن سرعت تو حجم روزانه هم فرمودند اون درست میشه که منم گفتم دیگه بدردم نمیخوره!
البته یه جاهایی دلم براش سوخت. مثلا بهش گفتم من ماهی 70 تومن بدم روزی 1 گیگ بعدش سرعتم بیاد روی 8؟! من 10 سال پیش دایل آپ داشتم سرعتم این بود الان با این سرعت حتی نمیتونم برم تو پنل کاربری سایت فن آوا! به نظر شما مسخره نیست؟! نمی دونست چی جواب بده. لبته اینا هم کارمندن و تقصیر ندارن.
بله شکایات در مواردی اگر وافعا پیگیر باشید موفقیت آمیز خواهد بود، و نوع شکایت شما اگر قانونی و معقول باشه قابل پیگیری می باشد و تاثیر گذار هم هست.
بنده هنوز هم در حال پیگیری شکایتم هستم.
Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:22.
اگه من درست متوجه شده باشم سرویسی که الان شرکت داره به مشترکای نامحدودش میده اصلا با شرایط جدول شماره 4 اساس نامه شرکت تناسب نداره! فن آوا حداقل میتونست تا پایان قرارداد هر یوزر این شرایط رو ادامهه بده و تو دوره جدید محدودیت ها رو اعمال کنه. من که بعد تعطیلات درخواست جمع آواری میدم و لی کسی که 3 ماهه گرفته و هنوز یک ماهش تموم نشده میتونه حداقل در این مورد شکایت کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)