دوست عزیز متشکرم!
دوست عزیز متشکرم!
سلام
در مورد مقدمه اینکه روز چهارشنبه هفته بعد یه فوتباله که برام مهمه که ببینم ولی متاسفانه به دلیل مسافرت خارج از کشور به تلویزیون دسترسی ندارم
حالا تصمیم دارم از طریق psp برم تو اینترنت و از طریق سایت هایی که تلویزیون ایران رو پخش میکنن بازی رو ببینم
تا حالا با پی اس پی نرفتم اینترنت
راهنمایی میخوام
مثلا اینکه کجاها میشه رفت
مثلا تو هتل میشه؟
بعد اینکه من همین الان تو خونه خودم هم وقتی سرچ میکنم برای شبکه یه چیزایی میاد که قدرت سیگنالشوون زیر 50 درصده و و وقتی میخوام برم تو شبکه ارور زیر رو میده :
A connection error has accurred the access point was not detected
مشکل چیه؟
من تازه شروع کردم به باری کردن patapon1 ولی نمیدونم تو مرحله 2 یه چند نفر تبر دارن و همیشه به من نزدیکن و نمیشه با تیر زدشون بیشتر وقتا
چکار باید بکنم؟
ممنون
psp هر اينترنتي روپيدا كرد كه شما نميتوني بهش وصل بشي احتمال داره شبكه محافظت شده باشه كه بايد ip يا يوزر نيم وپسورداونو داشته باشي.هتل هاي خارج از ايرانم اكثرا اينترنت وايرلس دارن كه شما به سادگي ميتوني واردشون بشي جزيره كيش هم اكثر هتل هاش وايرلس داره در مورد ديدن شبكه ها هم فكر كنم بتوني از طريق سايت خود صدا وسيما ببيني توي گو گل يه سرچي بكن حتما سايت صدا و سيما رو پيدا ميكني.
آخه جلوی security مینویسه none
بعد یه سوال دیگه .
تو همه فروگاها مثل فرودگاه ایران وایرلس هست؟
سلام
شما در این مرحله ای ؟
خوب در اینجا یه یار داری که می تونی باهاش اونا رو از بین ببری ببین :
اگه اینجا نیستی بیشتر توضیح بده یا عکس بذار .
خدانگهدار
مرحله بعد از این که اون یاره جلوی رو ندارم که شمشیر داره
آیا خرید PSP از فروشگاه شادی یا west در پشت شهرداری خوب است ؟
قیمتشون چنده ؟
آقا من یه سوتی دادم و psp ام رو فروختم ( الان فقط یه psp -fat دارم که اشغاله )
می خوام دوباره بگیرم اون مغازه ای هم که قبلا خریدم الان می گه 320 تومن .
اگه می شه راهنمایی کنید از کجا دوباره بگیرم . دلم برای بازی patapon2 لک زده .
آقا مرسی
من خودم ردش کردم نمیدونستم میتونی یار درست کنی
عجب بازی ان patapon
احتمالا سيگنالش كمه چند جاي مختلف رو امتحان كن ببين بالاي 60 درصد بشه خوبه البته نميدونم چرا بعضي از اينترنت هارو با اينكه هيچ كدي ندارن psp ارور ميده و وصل نميشه اما لپ تاب راحت وصل ميشه .فرود گاه اصفهان و شيراز رو خودم امتحان كردم داشتن فكر كنم تهران هم داشته باشه يعني 100% داره فرودگاههاي ديگه رو نميدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)