سلام.یه نسخه از کانتر رو میخواستم که بشه تحت نت با دیگران بازی کرد....اگه آموزشی هم داره میخواستم..ممنون![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام.یه نسخه از کانتر رو میخواستم که بشه تحت نت با دیگران بازی کرد....اگه آموزشی هم داره میخواستم..ممنون![]()
این لینکی هست که بچه ها گذاشتن من تایید نمی کنم چون به احتمال زیاد توش یکم دستکاری شده ولی شبکه میشه:
دنبال می گردم اگه یه کانتر تمیز پیدا کردم میذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش؟ منظورت ساخته سروره؟ یا شبکه کردن؟
اینکه من یه سرور بسازم و بقیه بهش از طریق نت وصل بشن....یا من به سرورهای موجود وصل بشم
از این لینک هم دانلود کردم.اول کار نمیکرد بعد توی ویندوز سون با تنظیمات xp اجرا کردم اومد...بعد چند لحظه باز هم از بازی درمیاد بیرون....اجرا نمیشه...![]()
برای بازی حداقل سرعت اینترنت باید چند باشه ؟
64 میشه ولی پشیمون میشی
128 راه میوفته و 256 خیالت راحته
سلام
سوال داشتم
1.میخوام از سرورهای Favorite بک آپ بگیرم کجاست؟؟؟
2.چرا تازگی ها (2 هفته اخیر) میرم تو سرور اهواز میپره بیرون بقیه سرورها مشکلی ندارم!!!(ورژن SXE هم میخونه اما...؟؟!!)
3.آپی و سایت سرورهای نی نی چیه؟؟؟از وقتی عوض شد من ندارمشون!
ممنون
محسن جان من با 128 بازی میکنم و مشکلی تا بحال نداشتم تو اهواز پینگم 40-70 بود(قدیما نی نی هم همینطور بودم)![]()
Cs.nini (Public1)-----------------------------------------10.7.229.199:27015
Cs.nini (Public 2 - Tehran)----------------------------------------10.7.229.199:27016
Cs.nini(Aim server)----------------------------------------10.7.229.198:27005
128 شما واسه مخابراته ؟
ممنون عزیز
دیروز سایت اهوازو باز کردم دیدم نوشته نمیدونم همکاریش با ماتریکس نت رو قطع کرده و ....
در ضمن دیروز این آپی نی نی رو گیر آوردم 10.7.229.199:27015 پینگم 35-60بود
امروز نمیدونم چرا شده 250
نه عزیز مخابراتی نیستم
1.میخوام از سرورهای Favorite بک آپ بگیرم کجاست؟؟؟
گفتم من توصیه نمی کنم. اگه صبر کنی چندتا ورژن تمیز دستم رسیده آپ می کنم براتون میفرستم.
برای ساخت سرور و وصل شدن هم یه آموزش کامل دارم درست می کنم. تموم شد برات میذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)