والا من اینو دیروز گفتم اما هنوز تایید تکردن.
والا من اینو دیروز گفتم اما هنوز تایید تکردن.
سلام دوستان
ممنون از همتون بابت جواب سوالات مسابقه،و تشکر ویژه ازSorena70 عزیز
دوستان امروز روم HLR 1 بودم ۱کی از بچها soulkeeper ورداشت خدایی عجب هیرویی هست عجب بازی میکرد باهاش)ماشالا
میخواستم ۱کم آموزش بدید از این هیرو چه آیتمی ببندم هیرو ضد و مچش چیه؟
ممنون
Last edited by nois3; 06-03-2011 at 23:00.
شما لطف داری داداش، راستی من گارنامم Sorena70 هستش، صبح ها HLR هستم اگه منو دیدی خودتو معرفی کن.
اکقر کسایی که Soul Keeper بازی می کنن می دونن که Sange & Yasha مهم ترین آیتم واسه این هیروست. 3تاو
، یه بوتم بنداز تنگش (بازی کن باشی اگه) GodLike.
اگه نتونستی بازی رو تموم کنی اینمیه چیزی تو مایه های نونه اضافست.
آیتم های مناسب اواخر بازی:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این آیتم هارم روش ببندی نوبی!:
![]()
![]()
![]()
ضد این هیرو:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینام دوستاش!:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
واسه سول اول بازی 4 تا ریتبند و پاور تریز
تو ادامه یاشا میسازی فقط یاشا ایتم بعدیت اسکادیه اخرشم یاشات رو تبدیل به 3 تا شدن میکنی این روش درست بازی کردن باهاشه
بعدشم اسالت باتل فلای
داداش من شما انگار نفست از جای گرم بلند می شه ها!
اوایل بازی یعنی قبل از دقیقه 20 درسته؟ این آیتم هایی که فرمودین، گلدش می شه 6515! این پوله اوله بازیه واقعا؟!
شما با این Build تمومه اسلات هارو پر کردین، می دونستین SoulKeeper یکی از هیرو هاییه که هم آنخ رو بر می داره هم پوشر هست؟ یعنی معمولا باید یه اسلات خالی نگه دارین واسه آنخ، یکی هم واسه تله پرت.
اون آیتم هایی هم که خیلی راحت تو دو خط گفتین 14650 گلد لازم داره! که با اون گلد بالایی می شه +20K گلد، واقعا یه هیرو تا این حد گلد در می یاره؟!
3 نوع Build براتون می ذارم که بسته به موقعیت انتخاب کنید.
1:![]()
![]()
![]()
2:![]()
![]()
![]()
3:![]()
![]()
![]()
راجع به EoS هم باید بگم این آیتم از سری آیتم هایی که بستنش خیلی سخته، چون از چیزهای گرونی تشکیل میشه، مثلا 2تا آیتم 2100 تایی که با توجه به اینکه SoulKeeper معمولا راحت و زود می میره اصلا توصیه نمی شه، البته خیلی خوب فارم می کنه.
راجع به بوت هم یایا
.
سایر آیتم هارم تو چند تا پست بالا تر نوشتم.
این Replay هم ببینید با روش بازی کردن باهاش آشنا می شید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بتونم یه دونه ریپلی های خودم یا اراز رو تو های لول اوروچا پیدا کنم میدارم تا شما یاد بگیری با هیرو اون روشی که من گفتم امتحان شدس
والا ما که تو بازیامون انخ و نمیدیم بهش شما رو نمیدونم خواستی هر شب 11 تو gg انلاین باش cw
اگه فک میکنی بازیت خوبه
شدیدا منتظرم از خودت Replay بذاری...
نه عزیز جلو شما ما نوبیم! مارم تو لول اوروچا (آخر نفهمیدیم کجاست) راه نمی دن اگه نه در خدمت بودیم!
اینجا جای مسخره بازی و متلک انداختن نیست که میای خود شیرینی میکنی مثل تو زیاد اومدن و دمشون رو گذاشتن رو کولشون رو رفتن
4 تا ریتبند و پاور تریز 6k پولش نمیشه حسابت رو یکمی خوب کن
هر نوبی میتونه تو 20 مین اول این ایتما رو ببنده یه اسلاتشم واسه tp خالیه
گفتم کپی کردن مطالب از جاهی دیگه کار شاخی نیست کسی دوتا بازه که بتونه تو بازی خودش رو نشون بده جی جی باش ریپلیو همین جا میذارم بقیه هم از بازیت لذت ببرن
حال و حوصله چک چونه زدن با امثال توام ندارم pro player
just in game
sorena70
uid 51402605
lvl 10
lol
Last edited by cao-cao; 08-03-2011 at 00:06.
همم....نمیدونم از کجا شروع کنم...
ولی،از نظره من اصلا تایید نمیشه...
(تقریبا) هیچکدومشون....
ممنون از عدم تاییدتون!
همونطور که می دونین بزرگ ترین مرکز ارتباطات دوتا در تمومه دنیا سایت playdota.com هستش، حرفه ای ترین بازی کنا توی این سایت کنار هم جمع می شن و ترجبه هاشون رو راجع به هیرو ها و بازی ها و شرایط مختلف با دیگران به اشتراک می ذارن.
تخصصی ترین مطالب راجع به هیرو ها، آیتم ها و نکات کلیدی دوتا رو می تونین تو این سایت پیدا کنین، منتهی چیزی که وجود داره اینه که لازمش آشنایی کافی با زبان انگلیسیه.
playdota.com
دوسته عزیزی که ساعت 1 شب خوابت می یومدو نوشته ی منو تایید نکردی (تو تایید نکردی دیگه تمومه) یه سر به این آدرس بزن:
این آموزش Drow Ranger هست که از 10 نمره 8.42 گرفته، بالای 76000 بار هم خونده شده (اینایی که گفتمو اون بغل نوشته)، تو این آموزش علاوه بر این که این هیرو رو توضیح داده ضد ها و کانتر های این هیرو رو هم تو Counters نوشته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نویسنده این آموزش MELDERV هست که تو آدرس زیر می تونین سایر آموزش هاش رو هم بخونید.
*** دوستان سعی کنین تو مطالبی که ازش سر در نمی یارن نظر ندن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)