تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 1320 اولاول ... 2616617117517577587597607617627637647657718118611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

منم نتم روی 5 مگاهرتز هست - سرعتم میانگین حدود 1.2 مگابایت هست و در 10 ساعت حدود 40 الی 45 گیگ دانلود میکنه برام - اوایل ساعات مثل 1 تا5 سرعت پایین هست بعد از 5 الی 6 صبح سرعت من گاهی به حدود 1.8 مگابایت هم میرسه
    ولی میانگین 10 ساعت همون 1.2 میشه حدودا
    اگه روی 5 مگابایت بود ساعتی 18 گیگ دانلود داشت !
    یه نگاه به ساعت دانلودش بکن
    تو ۲ ساعت و ۳۵ دقیقه ۵۰ خورده ای دانلود کرده که حدودا درست هست یعنی ۵ مگابایت هست دانلود ایشون

2. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من شانس آوردم دیشب با اسناد و مدارک تو سایت 195 فرم پر کردم. الان سایت آپدیت شده و تعرفه ها جدید زده شده. کد ها تغییر کردن
    اگه دیشب اینکارو نمیکردم احتمالش بود که کار به جایی نرسه شاید هم با اینکار یادشون افتاده که سایت رو هم آپدیت کنن.

الان من که نفهمیدم چطور شد !!!

اینجا که نوشته این بسته ها دارای حجم نامحدود هستن اما شما میگین محدودیت گذاشتن !؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه نگاه به ساعت دانلودش بکن
    تو ۲ ساعت و ۳۵ دقیقه ۵۰ خورده ای دانلود کرده که حدودا درست هست یعنی ۵ مگابایت هست دانلود ایشون
    در حال ویرایش بودم سریع پست گذاشتی

- - - Updated - - -

الان من که نفهمیدم چطور شد !!!

اینجا که نوشته این بسته ها دارای حجم نامحدود هستن اما شما میگین محدودیت گذاشتن !؟
    روزانه محدودیت داره

5. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

داداش 5 مگابیت !
    معنی 5 مگاهرتز اینه حداکثر پهنای باند قابل دریافت کاربر نه صرفا پهنای باند دکل! شاید پهنای باند دکل انقدر خوب باشه 100 نفرم هزمان دانلود کنن سرعت تغییری نکنه
    داخل همراه اول 37 مگابیت نیست خیلی کمتره
    نه عزیز شما اشتباه متوجه شدی
    وقتی پهنای فرکانس باند مثلا 1800 پنج مگاهرتزه ! یعنی روی باند 1800 با اون پهنای فرکانس نمیشه بیشتر از 37 مگابیت رو ارائه داد !
    یعنی اگر شما یه نفری همون 5 مگاهرتز داشته باشی حداکثر سرعت از یه سکتور میشه 37 مگ
    برای همینه که تو دنیا پهنای فرکانسی رو میبرن بالا تر تا امکان ارائه سرعت ها بالاتر فراهم بشه
    و از این طرف برای اینکه با افزایش کاربر سرعت ها به شدت افت نکنه نسل های 4.5 به وجود اومدن که میاد پهنای همه فرکانس های موجود ( مثلا 2600 و 1800 ) رو جمع میکنه و اینجوری سرعت بیشتری به کاربر میرسه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی پهنای فرکانس باند مثلا 1800 پنج مگاهرتزه ! یعنی روی باند 1800 با اون پهنای فرکانس نمیشه بیشتر از 37 مگابیت رو ارائه داد !
    یعنی اگر شما یه نفری همون 5 مگاهرتز داشته باشی حداکثر سرعت از یه سکتور میشه 37 مگ
    برای همینه که تو دنیا پهنای فرکانسی رو میبرن بالا تر تا امکان ارائه سرعت ها بالاتر فراهم بشه
    و از این طرف برای اینکه با افزایش کاربر سرعت ها به شدت افت نکنه نسل های 4.5 به وجود اومدن که میاد پهنای همه فرکانس های موجود ( مثلا 2600 و 1800 ) رو جمع میکنه و اینجوری سرعت بیشتری به کاربر میرسه
    داداش این نیست
    پهنای باند قایل دریافت با پهنای باند کلی فرق میکنه !

داداش من امتحان هم کردم علاوه بر خوندن مقاله و ...
    3 تا خط همراه اول تو خونه تست کردم همزمان !
    اگه اینطوری که شما میگیرد دیگه هیچ 10 متری هی باید دکل بزنن!!
    درسته مثلا 37 مگابیت بیشتر نمیشه ارائه داد برای یک کاربر نه اینکه پهنای باند کلی دکل این هست !

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

روزانه محدودیت داره
    خب پس برای ما که هر ماه نهایت دو سه شب دانلود داریم روزانه به درد نمیخوره چون کارمون راه نمیفته و دانلودمون ناقص می مونه !!! پس یعنی مجبوریم واسه دو سه شب دانلود ماهانه بخریم !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من با یک خط از همین منزل خودمون روزی که تست کردم ( اون موقع روی 10 مگاهرتز بود 2.5 مگابایت سرعت داشتم
    اون 2 خط دیگه هم همزمان گذاشتم دانلود جفتش همین سرعت داشتن !!!

- - - Updated - - -

خب پس برای ما که هر ماه نهایت دو سه شب دانلود داریم روزانه به درد نمیخوره چون کارمون راه نمیفته و دانلودمون ناقص می مونه !!! پس یعنی مجبوریم واسه دو سه شب دانلود ماهانه بخریم !
    من قبلا هفتگی 1 تا 11 خریدم محدودیت نداشته

داره خودمونی میشه Andy Dufresne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    وقت همگی به خیر
    چند شبه که وسط دانلود، دانلود قطع میشه و idm همچین پیامی میده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نزدیک یه ماهه دارم استفاده میکنم از این سرویس، اوایل 2.5-2 مگ سرعت داشت ولی یه هفته س که اومدیم خونه ی جدید، سرعتش به زور به 1.2 مگ میرسه.
    سرعت پایین رو میشه یه کاریش کرد ولی این مشکلی که پیش اومده رو چطوری باید حل کنم؟

پیشاپیش ممنون.

Last edited by Andy Dufresne; 07-06-2017 at 00:07.

11. این کاربر از Andy Dufresne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

والا بزرگترین ضعیف اپراتورهای ایران اینه دسترسی انلاین به دکل ندارن ! یعنی نمیدونن در حال حاضر چند کاربر به دکل وصل هستن و چقدر از پهنای باند در حال استفاده هست و اینکه چه سرعتی رو ارائه میده در حال حاضر
    باید کاربر ثبت شکایت کنه و ... تا اپراتور بهمه اینجا پهنای باند کافی نیست یا اصلا دیگر مشکلات رو دریابه -
    فکر نکنم در خارج از کشور به این شکل باشه ( حداقل برای پهنای باند )
    دوست عزیز سایت bts در صورتی میتواند سیگنال دهی و جذب کاربر کند که ارتباطش با مرکز برقرار باشد و زمانی که ارتباطش با مرکز برقرار باشد یعنی همکاران بخش فنی ما تسلط روی سایت از لحاظ نرم افزاری دارند. اینکه شما میفرمایید دسترسی انلاین ندارند زمانی رخ میدهد که اصطلاحا لینک سایت قطع شده و سایت عملا پوشش دهی و جذب کاربر را متوقف کرده و به اصطلاح خاموش میباشد. در خصوص انالیز و اپتیمایز یا همان بهینه سازی سایت باید خدمت شما عرض شود که همکاران با هزاران سایت سر و کله میزنند و در حال حاظر که شبکه چند لایه شده (نسل 2 و 3 و 4 ) مشغله کاری و مدیریتی سایت ها خیلی بیشتر از قبل شده است، اینها رو در کنار اضاف کردن هر روزه سایت های جدید نسل 3 و 4 در نظر بگیرید.

معنی 5 مگاهرتز اینه حداکثر پهنای باند قابل دریافت کاربر نه صرفا پهنای باند دکل! شاید پهنای باند دکل انقدر خوب باشه 100 نفرم هزمان دانلود کنن سرعت تغییری نکنه
    داخل همراه اول 37 مگابیت نیست خیلی کمتره
    داداش این نیست
    پهنای باند قایل دریافت با پهنای باند کلی فرق میکنه !

داداش من امتحان هم کردم علاوه بر خوندن مقاله و ...
    3 تا خط همراه اول تو خونه تست کردم همزمان !
    اگه اینطوری که شما میگیرد دیگه هیچ 10 متری هی باید دکل بزنن!!
    درسته مثلا 37 مگابیت بیشتر نمیشه ارائه داد برای یک کاربر نه اینکه پهنای باند کلی دکل این هست !
    5 و 10 و 15 و 20 مگاهرتز، پهنای باند فرکانسی است که توسط کاربر دریافت میشود و حداکثر سرعت دانلود و یا اپلود رو برای هر کاربر مشخص میکند. اگر پهنای باند ورودی سایت بالا باشد، چندین کاربر میتوانند بطور همزمان با حداکثر سرعت دانلود نمایند.
    اضاف کردن پهنای باند فرکانسی و یا بوجود اوردن چند کریر فقط برای بالا بردن حداکثر سرعت دانلود و اپلود کاربر صورت میگیرد.

13. 3 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    دوستان این سرعت من طبیعیه؟
    یه بسته یک ماهه همراه اول خریدم 29 تومن
    سرعت زیر 500K هست الانم که نزدیک ساعت 11 صبح هست حدود 1.2 شده
    اولش هم 4G نمیشد یه بسته 4 تومنی همراه اول گرفتم تا 4G شد انتن ولی نمیدونم چرا اینقدر سرعت پایینه
    انتن BTS همراه اول هم تو فاصله 35 متری از خونه هست (عرض یک خیابون 20 متری)
    گوشی و سیم کارت هم هر دو 4 هستن
    با ایرانسل +4G هم دیدم تو گووشی ولی خب سرعتش +4G نیست چون 2 تا خط انتن نداره
    الان برای همراه اول آنتن فول هست
    84-dbm
    57 asu
    هر گونه راهنمایی بدین ممنون میشم
    نامردا کلاه بردار ن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •