تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 1805 اولاول ... 26166171175175775875976076176276376476577181186112611761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

خوبه اینجا هیچکس مثل اینکه مشکل نداره و همه خوشحالن .
    تاپیک شده فقط اعلام سرعت . ساعتی یه صفحه میره جلو .
    با فونت بزرگ بنویسیم شاید یکی ببینه پست ما رو .

ما که الان یه هفته ای هست سرعت افتضاح روی 1 کیلوبایت از سرورهای خارجی
    حالا این هیچی . جهنم . از سرور داخلی میگیریم . ولی کثافت صفحه سامانه دیگه باز نمیشه دو هفته ای هست .

یعنی کسی همچین مشکلی نداره اینجا ؟
    سایت برای من باز میشه ولی مشکل سرعت شما رو منم دارم شبا سرعت وحشتناک میاد پایین. البته من بیشتر از رودفایل میگیرم نمیدونم سرورش داخلیه یا نه. در حالی که دو سه شب پیش از همون سایت با سرعت 80 کیلو بایت میگرفتم.

2. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دیشب سرعت میانگین 91 و حدود 40 بار تا صبح قطعی داشت. اینم از بهبود در مخابرات.
    آقا این یکی دونفری که هی میان ادعای 250 میکنن چطوریه مگه ممکنه دو نفر یه طرحو داشته باشن بعد سرعت یکی 3 برابر اون یکی باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واسه منم دیشب سرعتش برای مدتی خوب شده بود و گاها تا هخمون 250 بالا می رفت ولی بعدد بدون اینکه اینترنت قطع بشه دوباره افت کرد تا حدود 30 و بعدش مجدد همون شد 100 تا. اما عوضش سیستم دیگه تو خونه باز اون سرعتش عالی شد ! فکر کنم دوره ای سرعتش خوب شد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوبه اینجا هیچکس مثل اینکه مشکل نداره و همه خوشحالن .
    تاپیک شده فقط اعلام سرعت . ساعتی یه صفحه میره جلو .
    با فونت بزرگ بنویسیم شاید یکی ببینه پست ما رو .

ما که الان یه هفته ای هست سرعت افتضاح روی 1 کیلوبایت از سرورهای خارجی
    حالا این هیچی . جهنم . از سرور داخلی میگیریم . ولی کثافت صفحه سامانه دیگه باز نمیشه دو هفته ای هست .

یعنی کسی همچین مشکلی نداره اینجا ؟
    عزیز من هم دقیقا این مشکل رو دارم اونم یک هفته بیشتره نمی ره ازرو سیستم دیگه با وایمکس ایرانسل نگاه می کنم با اون سامانه مشکل نداره
    فقط یک باراین بین حجمم تموم شد بود اما راحت می رفت تو سامانه شارژکه کردم تموم شد بازدیگه ازاون موقع سامانه باز نمی شه

6. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

عزیز من هم دقیقا این مشکل رو دارم اونم یک هفته بیشتره نمی ره ازرو سیستم دیگه با وایمکس ایرانسل نگاه می کنم با اون سامانه مشکل نداره
    فقط یک باراین بین حجمم تموم شد بود اما راحت می رفت تو سامانه شارژکه کردم تموم شد بازدیگه ازاون موقع سامانه باز نمی شه
    داداش شما مگه کمپین نداشتی چه جوری حجمت تموم شده بود ؟ مگه خودش شارژ نمیشه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دمت گرم بابک جان . کثافتا از صبح به چند نفری این و اون گفتم میگن ما مشکل نداریم و 99% از سیستمته یا فایروالته یا براوزرته . پشتیبانی هم همینو میگفت .
    جالبه توی سایت website informer که میری نوشته سایتهای 2020 و 2030 هر دوتاش Dead . حالا نمیدونم منظورش چیه .

9. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

آقا این یکی دونفری که هی میان ادعای 250 میکنن چطوریه مگه ممکنه دو نفر یه طرحو داشته باشن بعد سرعت یکی 3 برابر اون یکی باشه؟

آقاي عزيز قبل از اين اين جوري بياي ما رو بزني يه كم مطالب قبلي رو ببين تا لااقل كمتر كتك بخوريم از شما .

عجب گيري كرديم ها . اشتباه كرديم اومديم گفتيم ! تازه من كه با دليل و مدرك هم گذاشتم .
    هر چه قدر هم فكر ميكنم بازم قابل قبول نيست واسم كه يكي بياد اينجا بخواد خود شيريني كنه و هم مخابرات رو قربون صدقه ( فكري كه بعضي ميكنند واسه ماها )
    والا چيزي كه بودش رو اومديم اعلام كرديم . دليلي نداره كه بيام الكي بگم !
    بازم امشب هم تست ميزنم .

جداي از اين حرف ها امروز نت محل كارم از صبح موقع كانكت شدن همش ارور 734 رو ميده و بعد از صد بار كانكت زدن بالاخره وصل ميشه ولي سرعت در حد كيلو بايت .

11. 6 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دمت گرم بابک جان . کثافتا از صبح به چند نفری این و اون گفتم میگن ما مشکل نداریم و 99% از سیستمته یا فایروالته یا براوزرته . پشتیبانی هم همینو میگفت .
    جالبه توی سایت website informer که میری نوشته سایتهای 2020 و 2030 هر دوتاش Dead . حالا نمیدونم منظورش چیه .
    دوست عزیز،بنده هم نزدیک به یک هفته هست مشکل شما رو دارم(سایت 2020 با نت خود مخابرات باز نمیشه...)
    فقط همونطور که آقا بابک هم گفتن،وقتی حجمم تموم شد،قابل دسترسی شد و حدود 10 دقیقه بعد از اینکه شارژ کردم 2 باره از دسترس خارج شد!

بگفته پشتیبانی اگه مشکل از مرورگر /فایروال باشه ،چرا همه ی سایت های دیگه لود میشن بجز این سایت؟!

13. 3 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داداش شما مگه کمپین نداشتی چه جوری حجمت تموم شده بود ؟ مگه خودش شارژ نمیشه؟
    مال من 4گیگ در ماهه همیشه کم می یارم سه گیگ بینش شارژمی کنم اشتباه کردم باید 8گیگ رو می گرفتم بصرفه تره
    خودش درضمن اتومات سرماه 4گیگ رو شارژمی کنه

15. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آشنای خانواده هم دیشب از 50 تا 100 نوسان داشت!

17. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •