دوستان عزیز با توجه به اطلاعات کمی که دارم تقریبا حدس میزنم روی سیستم من اجرا نشه درسته؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 512mb
دوستان عزیز با توجه به اطلاعات کمی که دارم تقریبا حدس میزنم روی سیستم من اجرا نشه درسته؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 512mb
مطمئن باش راحت اجرا میشه.
خیالت راحت . 100% اجرا میشه و روی مدیوم میتونی به راحتی بازی کنی .دوستان عزیز با توجه به اطلاعات کمی که دارم تقریبا حدس میزنم روی سیستم من اجرا نشه درسته؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 512mb
شوخی میکنید؟!!!!! من باور نمیکنم! روی ati 3650 512mb میشه مدیوم اجراش کرد؟
اگر اینطور باشه واقعا خبر خوبی بم دادین
پس فقط میمونه 1 سوال:
من این تاپیک رو نخوندم و نمیدونم این بازی bug یا ایرادی داره یا نه؟ یعنی این بازی رو اگه از همین سایت خودمون بخرم full است و راحت نصب و اجرا میشه یا کلا بازی دچار عیب و ایراداتی است؟
ممنون عزیزان
بازی دارای باگ هست.ولی نه اونقدری که اذیتت کنه.با پتچ هایی هم که هست اکثرشون حل میشه.
1:دوستان یه سوالی من ترینری میخوام که با کرک فدور مشکلی نداشته باشه !!! .... چیزی میدونید ؟ خیلی مهمه سروریس شدم یه کرک با فدور پیدا نکردم همه با رازور کار میکنند ....
2:در ضمن این نقشه مخفی هاش رو از کجا گیر میارم خیلی گیر اوردم ولی خیلی خر تو خر هست تو ویگی جی تی ای درست هست اما نمیشه نقشه رو کپی کرد تو هارد ...
3:راستی من از پچ 1.0.0.3 استفاده نمیکنم میشه فایل اکس لایو رو بهم بدید ...
خیلی ممنونم .... فقط ترینر خیلی فوریه و اکس لایو ... سپاس ... منتظرم ...
شما اگه از پچ های 3 و 4 استفاده نمی کنی می تونی اسکریپت های ترینر رو نصب کنی اونا خیلی بهترن.
دوستان روي سيستم من اجرا ميشه ؟؟؟
vista 32bit
cpu : 2.81 GHz
ram : 1 GB
vga : Nvdia geForce 8500 ْGT 1 GB
من هرچي تو فروشگاه سايت ميگردم اين بازي رو پيدا نمي كنم![]()
cpu چیه intel معمولیه؟
اگه معمولیه خیلی کمه
رمت هم کمه.
شاید بتونی رو low بازی کنی.
cpu intel دو هستهايه
شايد تا چند روز ديگه يه رم 4 گيگ بگيرم
پي سي ورد اين بازي رو مي فروشه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)