منم پستام پاک شده همه میدونین خیلی وقته تو این فروم هستم
منم پستام پاک شده همه میدونین خیلی وقته تو این فروم هستم
زمانی که پلی استیشن 1 اومد _ در مقایسه با ساخت بازی به بروزترین کنسول، بیشتر تر کار و تلاش میشد _ یجورایی با ورود پلی استیشن 1 بازی ها از اون رو به این رو شده بود
((( بازی رو با همکاری صمیمانه و با عشق میساختن! اما الان به خاطر رقابت و پول )))
سلام
ببین عزیز دل برادر -دوست عزیز-داداش-همسایه- به من هیچ مربوط نیست چنتا پست داری ! حرف اصلی من اینه که اگه یه نفر یه مطلب خوب
پرمحتوا و غیره بنویسه هیچکس ازش تشکر نمی کنه! من تو هیج جای p30world ندیدم مثله اینجا !
انگار با آدم دعوا دارن !
نه من با شما خصومتی دارم نه شما با من !
من سوال کردم """"=== کسی اینجا تو کار تشکر کردن هست==="""" دیدم نه انگار همه با هم دعوا دارن....
--------------------
/و اینکه من طلب تشکر نکردم <=== ...-- > حرف من اینه که اینجا چرا خشکه؟؟؟؟ نمی دونید چرا هیچکدوم از قدیمیا نیستن !؟؟؟ تا حالا فکر کردین چرا گذاشتن رفتن...؟؟؟
/============\
در هر صورت ... (= من همیشه دوستای گلمو دوست دارم (:
م.ن.ح.خ
-------
TNX---- A.GREEN.H
دوست عزیز اگه واقعا مطلبی می گذاشتی که به درد دیگران بخوره ازت تشکر می کردند چون خودم بارها مطالبی قرار دادم که دیگران از مطلب من خوششان اومده و تشکر هم کردندنوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و درباره اینکه چرا قدیمیا دوباره نمیان اینجا برای اینکه اولا موقع امتحانات بود و همه مشغول درس خوندن بودن دوما بیشترشون برای این نمیان که پستاشون پاک شدند و اونا هم ناراحت میشن این یه چیزی مغرضه
در ضمن اینجا هیچ کسی با شما مشکلی نداره و کسی هم با کسی دعوا نداره![]()
بچه کد گیم شارک پوکت استیشن کسی داره و دانه سوارشدن رو گاوها نیاز دارم
لینک خرابه![]()
دوست عزیز وقتی تایپ میکنی یه چکی هم بکن...
کدهای گیم شارک برای همه چیز یک بازی هست-فقط کافیه پیدا بشه...(با کد گیم شارک غیر از صدا و گرافیک، همه چی قابل تغییره)
هر یک جا توی کوله پشتیت یک کد داره و کد دیگه برای شیع داخلش! حالا اون دانه ای که میگی یه کد داره که من نمیدونم
تو سایت های خارجی شاید باشه...
((( میگردم و اگه پیدا کردم خبرت میکنم، اگه نه که دیگه شرمنده)))هیشکی هم حوثله نمیکنه یکی یکی کد بزنه ازمایش کنه-فک کنم یه 8 ماهی طول بکشه
من داخل 700 صفحه فروم دوتا کد چه شکلی پیدا کنم آخهدر ضمن من از قدیمیهای تاپیکم و میخوام ببینم میشه با این کد ها چیزهای راجع به بازی فهمید یا نه تنبلم نیستم حوصله ندارم بگردم زیاد
![]()
کد گیم شارک فقط برای تغییر دادن اطلاعات و متغیر های بازی هست....
نمیشه کاری کنی که بازی فیلم جدید نشون بده و بگه چیکار کن چیکار نکن!!!
آقای من اگه کد رو داری بده اگه نداری چرا صغری کبری میچینی اسن اینهمه user مگه من کد گیم شارک فقط از تو خواستم گفتم هر کی داره بده بازم خوش مرام قدیمیا مثل آرش و مجید و ایمان چته مارو میزنی از خیر کد گذشتم باو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)