تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 860 اولاول ... 261661711751757758759760761762763764765771811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم پستام پاک شده همه میدونین خیلی وقته تو این فروم هستم

داره خودمونی میشه A.Green.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این بازیه یچیزیش میشه فک کنم با جادو جمبلی چیزی ساختنش.
    زمانی که پلی استیشن 1 اومد _ در مقایسه با ساخت بازی به بروزترین کنسول، بیشتر تر کار و تلاش میشد _ یجورایی با ورود پلی استیشن 1 بازی ها از اون رو به این رو شده بود
    ((( بازی رو با همکاری صمیمانه و با عشق میساختن! اما الان به خاطر رقابت و پول )))

3. این کاربر از A.Green.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

دوست عزیز اگه واقعا طرز فکر تو اینه واقعا برات متاسفم چون اینجا کسی از کسی طلب تشکر نمی کنه و اگه شخصی از مطلب دیگری خوشش اومد از اون تشکر می کنه بعدش هم اگه منظورت از اونایی هم که 1 یا 2 پست می زارن منم باید بهت بگم من مثل بقیه نمی رم تو کل فروم ها نظر بزارم ، و فقط تو این فروم هستم برا همین تعداد پستام کمه ، البته 84 تا پست هم همچین کمه کم هم نیستا و در مورد خط آخر نوشتت ، درسته بیشتر آدم هایی که اینجا میان اهل بحث هستند چون فروم برای بحث کردن ساخته شده

سلام

ببین عزیز دل برادر -دوست عزیز-داداش-همسایه- به من هیچ مربوط نیست چنتا پست داری ! حرف اصلی من اینه که اگه یه نفر یه مطلب خوب

پرمحتوا و غیره بنویسه هیچکس ازش تشکر نمی کنه! من تو هیج جای p30world ندیدم مثله اینجا !

انگار با آدم دعوا دارن !

نه من با شما خصومتی دارم نه شما با من !

من سوال کردم """"=== کسی اینجا تو کار تشکر کردن هست==="""" دیدم نه انگار همه با هم دعوا دارن....

--------------------
    /و اینکه من طلب تشکر نکردم <=== ...-- > حرف من اینه که اینجا چرا خشکه؟؟؟؟ نمی دونید چرا هیچکدوم از قدیمیا نیستن !؟؟؟ تا حالا فکر کردین چرا گذاشتن رفتن...؟؟؟
    /============\
    در هر صورت ... (= من همیشه دوستای گلمو دوست دارم (:

م.ن.ح.خ
    -------
    TNX---- A.GREEN.H

5. این کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام

ببین عزیز دل برادر -دوست عزیز-داداش-همسایه- به من هیچ مربوط نیست چنتا پست داری ! حرف اصلی من اینه که اگه یه نفر یه مطلب خوب

پرمحتوا و غیره بنویسه هیچکس ازش تشکر نمی کنه! من تو هیج جای p30world ندیدم مثله اینجا !

انگار با آدم دعوا دارن !

نه من با شما خصومتی دارم نه شما با من !

من سوال کردم """"=== کسی اینجا تو کار تشکر کردن هست==="""" دیدم نه انگار همه با هم دعوا دارن....

--------------------
    /و اینکه من طلب تشکر نکردم <=== ...-- > حرف من اینه که اینجا چرا خشکه؟؟؟؟ نمی دونید چرا هیچکدوم از قدیمیا نیستن !؟؟؟ تا حالا فکر کردین چرا گذاشتن رفتن...؟؟؟
    /============\
    در هر صورت ... (= من همیشه دوستای گلمو دوست دارم (:

م.ن.ح.خ
    -------
    TNX---- A.GREEN.H
    دوست عزیز اگه واقعا مطلبی می گذاشتی که به درد دیگران بخوره ازت تشکر می کردند چون خودم بارها مطالبی قرار دادم که دیگران از مطلب من خوششان اومده و تشکر هم کردند
    و درباره اینکه چرا قدیمیا دوباره نمیان اینجا برای اینکه اولا موقع امتحانات بود و همه مشغول درس خوندن بودن دوما بیشترشون برای این نمیان که پستاشون پاک شدند و اونا هم ناراحت میشن این یه چیزی مغرضه
    در ضمن اینجا هیچ کسی با شما مشکلی نداره و کسی هم با کسی دعوا نداره

7. این کاربر از kasrasimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه کد گیم شارک پوکت استیشن کسی داره و دانه سوارشدن رو گاوها نیاز دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

لینک خرابه

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه کد گیم شارک پوکت استیشن کسی داره و دانه سوارشدن رو گاوها نیاز دارم
    دوست عزیز وقتی تایپ میکنی یه چکی هم بکن...

کدهای گیم شارک برای همه چیز یک بازی هست-فقط کافیه پیدا بشه...(با کد گیم شارک غیر از صدا و گرافیک، همه چی قابل تغییره)

هر یک جا توی کوله پشتیت یک کد داره و کد دیگه برای شیع داخلش! حالا اون دانه ای که میگی یه کد داره که من نمیدونم
    تو سایت های خارجی شاید باشه...
    ((( میگردم و اگه پیدا کردم خبرت میکنم، اگه نه که دیگه شرمنده)))هیشکی هم حوثله نمیکنه یکی یکی کد بزنه ازمایش کنه-فک کنم یه 8 ماهی طول بکشه

11. این کاربر از A.Green.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز وقتی تایپ میکنی یه چکی هم بکن...

کدهای گیم شارک برای همه چیز یک بازی هست-فقط کافیه پیدا بشه...(با کد گیم شارک غیر از صدا و گرافیک، همه چی قابل تغییره)

هر یک جا توی کوله پشتیت یک کد داره و کد دیگه برای شیع داخلش! حالا اون دانه ای که میگی یه کد داره که من نمیدونم
    تو سایت های خارجی شاید باشه...
    ((( میگردم و اگه پیدا کردم خبرت میکنم، اگه نه که دیگه شرمنده)))هیشکی هم حوثله نمیکنه یکی یکی کد بزنه ازمایش کنه-فک کنم یه 8 ماهی طول بکشه

من داخل 700 صفحه فروم دوتا کد چه شکلی پیدا کنم آخه در ضمن من از قدیمیهای تاپیکم و میخوام ببینم میشه با این کد ها چیزهای راجع به بازی فهمید یا نه تنبلم نیستم حوصله ندارم بگردم زیاد

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من داخل 700 صفحه فروم دوتا کد چه شکلی پیدا کنم آخه در ضمن من از قدیمیهای تاپیکم و میخوام ببینم میشه با این کد ها چیزهای راجع به بازی فهمید یا نه تنبلم نیستم حوصله ندارم بگردم زیاد

کد گیم شارک فقط برای تغییر دادن اطلاعات و متغیر های بازی هست....
    نمیشه کاری کنی که بازی فیلم جدید نشون بده و بگه چیکار کن چیکار نکن!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کد گیم شارک فقط برای تغییر دادن اطلاعات و متغیر های بازی هست....
    نمیشه کاری کنی که بازی فیلم جدید نشون بده و بگه چیکار کن چیکار نکن!!!

آقای من اگه کد رو داری بده اگه نداری چرا صغری کبری میچینی اسن اینهمه user مگه من کد گیم شارک فقط از تو خواستم گفتم هر کی داره بده بازم خوش مرام قدیمیا مثل آرش و مجید و ایمان چته مارو میزنی از خیر کد گذشتم باو

15. 2 کاربر از timeshift بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •