چرا میشه رفت جیگر
1 دلار برابر با یک عطر بیک خومشگل خوش بو
عطر بیک رو برای یک بار هم که شده امتحان کنید اگه امتحان نکنید به خدا نصف عمروتون بر فناستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت
![]()
چرا میشه رفت جیگر
1 دلار برابر با یک عطر بیک خومشگل خوش بو
عطر بیک رو برای یک بار هم که شده امتحان کنید اگه امتحان نکنید به خدا نصف عمروتون بر فناستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت
![]()
سلام بر برو بچ...ببخشید من مدتیه درگیر پایان نامه کذایی فوق هستم و نمیرسم بیام فقط خواستم یه سوال بپرسم و اونم اینه که با قیمتای الان آیا جایی که M7 رو 180 بده داره قیمت خوبی میده یا نه؟شما چقدر قیمت دارید؟مساله این بود که من اصلا تو بازار ام 7 رو پیدا نمیکردم و یه جا هم که پیدا کردم این قیمتو بهم داد![]()
فقط مانده بود عطر و ادکلن بخریم؛ نگه داریم
بله؛ خیلی هم زیاد
من تا حالا تقلبی کنت کول ندیده بودم؛ امروز دیدم
سلام محمد جان
آقا من چند روز پیش 132 +5 درصد مالیات بر ارزش افزوده که شد فکر کنم حدود 140 برای یکی از دوستان خریدم.50 میلش هم حدود 100 بود فکر کنم.یه 100 میل داره که استفاده نشده ولی نمیدونم چرا وکیوم نیست .ولی 50 میل چند تا داره
وکیوم.اگه خواستی در خدمتم.علت اینکه نمیدونم چرا از وکیوم در اومده هم اینه که تستر داره. که نباید از وکیوم در میامده اون.حالا داستان چیه من نمیدونم .![]()
من نظرم با دوستمون که گفتند زیاد هست متفاوت هست.
به نظر من اگر کسی میخواد ادکلن اصل بخره و اطمینان داشته باشه اولین فاکتورش بعد از خود رایحه میتونه حجمهای غیر متعارف باشه. مثل 50-30-75-60 و ... میل! به هر حال این تجربه ما بوده و مسلما دوستان هم نظر و دلایل خودشون رو دارند.
حاجی ولمون کن!
این بیک بوی گند میده!
اگه میخواید عطر ارزون زیر ده تومن بخرید....فقط ریو کالکشن!
کاملا موافقم.منم تمامه تقلبیهایی که دیدم 100 میل بوده.عطرهای 30-50-75 و 125 یا 150 میل تا حالا تقلبی ندیدم.معمولا همشون 100 میل بوده
دوستان عطرهایی که برچسب وزارت بازرگانی(که یادم نیس اسمش چیه)رو دارن آیا میشه به اصل بودنشون اعتماد کرد؟
به نظرت به مارک استاندارد ایران میشه اطمینان کرد؟
این برچسب هارو به همه چی باید بزنن .چه اصلی و چه تقلبی وگرنه جریمه میشن و جنسشون تو توقیف میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)