جدیدی که زمان ما هم توی شهادت ذوالفقار بود ، نه عاشورا!
کلا گروهانش هیچوقت رژه درست حسابی نمیرفتن!!
ولی ادم باحالی بود!
جدیدی که زمان ما هم توی شهادت ذوالفقار بود ، نه عاشورا!
کلا گروهانش هیچوقت رژه درست حسابی نمیرفتن!!
ولی ادم باحالی بود!
سلام خسته نباشید
من 20 اسفند اعزام هستم اما چون تکمیلی دارم افتادم سپاه محمد که همونجا پخشمون کنن
من از دانشگاه امام حسین و ناحییه مقاومت بسیج محلمون پذیرش گرفتم که الان افتادم سپاه
میخواستم بدونم من 20 اسفند برم سپاه محمد منو به این قسمتا که پذیرش گرفتم میفرستن یا هرجا که دلشون بخواد؟
اصلا من که از دو جا پذیرش گرفتم اگر بفرستنم کدوم یکی میفرستن؟
ممنون میشم به 2تا سوالم با دقت جواب بدید
با تشکر
عزیز کاملا طبیعیه...بدتر از ایناش هم میشه....
ولی در کل شما حتما سعی کن آخر هر روز پاهات رو با آب سرد قشنگ بشوری...
نگران هم نباش...
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
نه دوران ما عباس جدیدی فرمانده گردان عاشورا بود...فرمانده گروهان ایثار عاشورا هم ستوانیکم عبدالعظیم کریمی بود......
بعدا جابجا شد...اون زمان جدیدی ستوان یکم بود...
یادش بخیر....وقتی اسمش میومد بچه ها قلبشون از ترس می ایستاد.....(دوران جاهلیت بود دیگه چه کنیم)
الانم تو ذوالفقاره
آقا کسی خبر نداره این مستثنیات (تک فرزند ، کثیرالاولاد ، تک پسر و ...) درسته یا نه؟ یعنی میندازن تو شهره خودمون؟
سلام دوست عزیز
این کاملا طبیعیه
البته شست پا
ما همه گروهان اینطوری بودن. من بعد از آموزشی هم طبیعی نشده بودم. بخاطر پوتین و رژه هستش. کلا خیلی ها پادرد میگیرن و با ژلوفن مشکلشون حل میشه. بعضی ها هم پاشون آب میاره یا متاسفانه واریکوسل میگیرن
من 8 ماه و 15 روز خدمت کردم ولی الان دانشجو هستم و 1 سال دیگه باید برم دوباره ادامه خدمت سربازیم. برای کسری خدمت چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟ (سابقه جبهه و بسیج هم نداشتم)![]()
خب تنها راهش بسیجه . برو بسیج شو این یک ساله رو بگذرون . تکمیلی برو توی این شرایط ته ته زوری که بزنی فکر کنم بتونی 3 4 ماهی کم کنی . البته یه سری دم و دستگاهای دیگه هم هست مثلا یه کارتی بود یادم رفت اسمشو می بردنت یه دوره خاص اونجا هم 2 3 ماهی کم میشد. ولی در کل واسه کسری گرفتن باید در پناه بسیج بری![]()
گروهان ما از 153 نفر حدود 30 نفر قدشون حدود 180 و بلندتر هستش که باعث شده جناب فرمانده گروهان حساب ویژه ای رو رژه رفتن ما باز کنه، در نتیجه حتی مواقعی هست که کلاس خودش رو تعطیل می کنه و ما رو میبره میدون و باهامون رژه کار می کنه! انقدر رژه رفتیم که نزدیک به 10 نفر از بچه ها شلواراشون جر خوردهو بعضیا مثل من مجبور شدن کلا شلوار دومشون رو بپوشن و قید شلوار اول رو بزنن
اونایی که دچار مشکلات مفصلی میشن دلیلش اینه که پاشنه پارو میزنن زمین نه کف پارو
برو مثل مرد خدمتت رو بکن و بخاطر یه ماه یا دو ماه کسری گرفتن خودت رو کوچیک نکن
ضمنا یه چیزیکه کسری دارها هرگز نمیفهمن اینه که تو یگان وقتی بفهمن یکی کسری داره پدرش رو در میارن و بیشتر ازش کار میکشن تا جبران شه
محض احتیاط:
آخرین مدرک تحصیلی+کپی
کارت پایان خدمت پدر+کپی
کارت ملی و شناسنامه شما+کپی
کارت ملی و شناسنامه پدر+کپی
3 قطعه عکس شما+3 قطعه عکس پدر
+هر مدرکی که ثابت کنه پدر شما تو اون مدت تو اونجا بوده و به شما کسری تعلق میگیره...
اگر قبلا کارهاشو انجام دادید که دیگه فکر نکنم زیاد لازمشون داشته باشید...گفتم فقط محض احتیاط!که نرید دوباره این مسیر رو برگردید!!!
موفق باشی
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)