تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 1364 اولاول ... 2616617117517577587597607617627637647657718118611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

از مورینیو خوشت میاد؟

آره خیلی زیاد دوستش دارم یکی از دلایلش یه مصاحبه ای بود که ازش خوندم ازش پرسیده بودن خوشحالی که بهترین مربی دنیا شدی (سالی که به این عنوان انتخاب شد) او در جواب گفته بود واسه من بهترین بابای دنیا افتخار بزرگتریه .
    یکی از دلایل علاقه ام بهش اینه که خیلی به خانواده اش اهمیت میده . از فیلم مورد علاقه ام پدر خوانده هم میشه فهمید که عاشق افرادی هستم که به خانواده شون اهمیت میدن . به قول براندو در پدرخوانده :" (خطاب به پسرش ): برای خانواده ات وقت میذاری ؟ خوبه. چون مردی که وقت صرف خانواده اش نکنه هیچ وقت نمی تونه یه مرد واقعی باشه "
    شخصیت مورینیو واسم خیلی قابل احترامه.

تیم مورد علاقه ات چلسیه؟ اگه نه چه تیمی؟

یکی از تیمهای مورد علاقه امه

تیمهای مورد علاقم به ترتیب : رئال مادرید، یوونتوس ، چلسی ، وردربرمن ، آژاکس

بازیکن مورد علاقه ات؟

از قدیمی ها : اریک کانتونا (عاشقش بودم واقعا حیف که زود خداحافظی کرد)
    مارادونا :( مگه میشه دوستش نداشت)

مارکو فان باستن :( مستطیل سبز او را فراموش نخواهد کرد)

از جدید ها : رونالدو (برزیلی)( خرگوش چاق رو خیلی دوست دارم . ای کاش بیشتر قدر خودشو بدونه )
    زیدان (واقعا شایسته عنوان بهترین بازیکن 50 سال اخیر اروپا بود . وقتی توپ زیر پاهاش میاد اثر هنری خلق میکنه به بازی او در مقابل برزیل در جام جهانی 2006 دقت کنید )
    مسی ( نامش که در زبان اسپانیولی یعنی مسیح . او واقعا نماد و تجسم معصومیت است برای من )
    دل پیرو ( اسطوره یووه و محبوب قلب هواداران)

کدوم لیگ اروپایی رو میپسندی؟

لیگ اسپانیا

رئال قهرمانه یه بارسا؟فعلا

امیدوارم رئال قهرمان شه

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام چطوری ؟

سوسیالیسم یعنی چی ؟

ایده الیسم یعنی چی ؟

نائورلیسم یعنی چی ؟

رئالیسم یعنی چی ؟

پوزیتیویسم یعنی چی ؟

اکسپرسیونیسم یعنی چی ؟

نئو کلاسیسم یعنی چی ؟

فوویسم یعنی چی ؟

هواپیما موقع فرود تو چه ارتفاعی از زمین چرخاش و باز میکنه ؟

تا بعد ...

اگه ایراد نداره جواب سئوالهای شما رو یه ذره روش فکر کنم بعدا سر فرصت جواب میدم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

ممنون از وقتی که می ذاری و سئوالات رو با دقت و حوصله جواب می دی ...

مرسی نظر لطفته .

اگه بخوای یکی از ستاره های آسمون رو انتخاب کنی پر نور ترین یا کم سو ترین ؟

من کم نورترین رو انتخاب میکنم(جواب دادن به این سئوال واسم خیلی سخت بود)

وقتی که توی آینه نگاه می کنی معمولاً چه حسی توی صورتت میبینی ؟

حسرت . همیشه وقتی به خودم نگاه میکنم میگم ای کاش میتونستم برگردم عقب و اشتباهاتمو جبران کنم . نگاه کردن تو آیینه باعث میشه از خودم بدم بیاد .به خاطر این معمولا زیاد تو آینه نگاه نمیکنم

حست نسبت به این شعر :

دستت را به من بده
    حرفت را به من بزن
    دستهای تو با من آشناست
    ای دیر یافته با تو سخن می گویم ....

خیلی زیباست .شاملو اشعارش همگی قشنگه و این شعر رو هم خیلی دوست دارم به خاطر اینکه یه خاطره خوب ازش دارم

چقدر به این اعتقاد داری که اگر رویایی رو تصور کنیم بهش دست پیدا می کنیم ؟

خیلی زیاد . به قول تام کروز در فیلم چشمان کاملا بسته: " هیچ رویایی همیشه یه رویا نیست"

اهلی کردن از نظر تو یعنی چی ؟ ( شازده کوچولو )

جوابش سخته . با کلمه نمیتونم توصیفش کنم اما به نظرم یعنی اینه که قلب کسی رو گرفتار کردن

در زمینه عرفان مطالعه داشتی ؟ اگه آره برامون کمی توضیح بده ...

آره یه زمان خیلی دنبال این مطالب بودم . کتاب تذکره الاولیا رو بیشترشو خوندم و از دو قسمتش هم خیلی خوشم میاد یکی قسمت مربوط به عارف بزرگ ، بایزید بسطامی و دیگری حلاج . داستان حلاج بی نهایت زیباست.
    عرفان شرقی رو هم می شناسم . یه چند تایی از کتابهای اوشو رو هم خوندم .

مراحل سلوک ؟

من معتقدم نیستم که مرحله داره . به نظر من فرمول خاص یا مراحل خاصی نداره .

اعتقاد قلبیت در مورد آدمهای معتاد ؟

دوست دارم همشون یه روزی بفهمن که چقدر مهمن برای خانواده شون و دست از اعتیادشون بردارند .
    معمولا جبهه گیری علیه شون نمیکنم و بیشتر دوست دارم کمکشون کنم تا به زندگی عادی برگردند

نظرت در مورد این جمله :

در عشق و جنگ همه چیز جایز است .

این دیالوگ یه فیلم بود که اتفاقا خود شما تو تاپیک دیالوگهای فراموش نشدنی گذاشته بودی . جمله قشنگیه یکی از بهترین دیالوگهاست .

آیا خیانت رو میشه توجیه کرد ؟

نمیشه توجیه کرد .ابدا . خیانت یکی از مواردی که خود من نه توجیهش قبول میکنم و نه میتونم طرف مقابلم رو ببخشم

ممنون

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تا بعد ...
    سلام دیگه قرار نشد که سوالت منو کش بری ها....

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام خوبم مرسی

سوسیالیسم یعنی چی ؟

سوسیالیسم اندیشه‌ای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که هدف آن لغو مالکیت خصوصی ابزارهای تولید و برقراری مالکیت اجتماعی بر ابزارهای تولید است. این «مالکیت اجتماعی» ممکن است مستقیم باشد،‌مانند مالکیت و اداره صنایع توسط شوراهای کارگری، یا غیر مستقیم باشد، از طریق مالکیت و اداره دولتی صنایع.

ایده الیسم یعنی چی ؟

ریشه کلمه ایده آلیسم (آرمان گرایی)، ایده آل به معنای مطلوب کامل است. به همین جهت ایده آلیست در ادبیات روزمره به فردی اطلاق می گردد که استانداردهای بسیار بالا دارد در حالی که ممکن است این استاندارد با توجه به شرایط و یا حقیقت طبیعت و دنیا غیر واقعی یا غیر قابل دسترس باشد. از این جهت ایده آلیسم متضاد با مفهوم پراگماتیزم یا عمل گرایی می باشد. بنا به دلایل تاریخی و نمونه های فرهنگی، عده ای بر این عقیده اند که در مجموع ایرانیان ملتی آرمان گرا هستند.

نائورلیسم یعنی چی ؟

نمی دونم

رئالیسم یعنی چی ؟

رئالیسم یا واقع‌گرایی، مکتبی فلسفی است که مدعی است بین علم و معلوم تطابق وجود دارد. یعنی علم جهان را چنان که واقعا هست توصیف می کند.
    «واقع گرایی متضمن مفهوم صدق یا حقیقت است. هدف علم نزد واقعگرایان توصیف صادق و درست چگونگی واقعیت جهان است.»(۱) چنانچه گزاره‌ای که به آن علم داریم، در عالم خارج از ذهن نیز برقرار باشد، علم ما از معلوم «درست» و «صادق» است. در غیر این صورت علم ما «نادرست» و «کاذب» است.»
    واقعگرایان معتقدند جهان مستقل از فهم انسان وجود دارد و فهم انسان می‌تواند کاشف پاره‌ای از امور در عالم خارج باشد. گزاره‌های درست امری از جهان واقع را چنانکه هست، توصیف می کنند. واقعگرایان معتقدند نظریه می‌تواند صادق باشد حتی اگر کسی به آن اعتقاد نداشته باشد.

پوزیتیویسم یعنی چی ؟

پوزیتیویسم (Positivism) اصطلاحی فلسفی است که حداقل به دو معنیِ متفاوت به کار رفته‌است. این اصطلاح در قرنِ هجدهم توسطِ فیلسوف و جامعه‌شناسِ فرانسوی آگوست کنت (Auguste Comte) ساخته و به کار رفته شد. کنت بر این باور بود که جبری تاریخی بشریت را به سمتی خواهد برد که نگرشِ دینی و فلسفی از بین رفته و تنها شکل از اندیشه که باقی می‌ماند متعلق به اندیشهٔ قطعی (positive) و تجربی علم است. در این عصرِ جدیدِ تاریخ نهادهایِ اجتماعیِ مربوط به دین و فلسفه از بین خواهد رفت. به هر گونه نگرشِ فلسفی که تنها شکلِ معتبر از اندیشه را متعلق به روشِ علمی بداند «پوزیتیویسم» اطلاق می‌گردد.

اکسپرسیونیسم یعنی چی ؟

اکسپرسیونیسم یا هیجان‌نمایی (Expressionism) نام یک مکتب هنری است. اکسپرسیونیسم شیوه‌ای نوین از بیان تجسمی است که در آن هنرمند برای القای هیجانات شدید خود از رنگ‌های تند و اشکال کَجوَش (معوج) و خطوط زمخت بهره می‌گیرد. دوره شکل گیری این مکتب از حدود سال ۱۹۱۰ تا ۱۹۳۵ میلادی بود ولی در کل این شیوه از گذشته‌های دور باهنرهای تجسمی همراه بوده و در دوره‌های گوناگون به گونه‌هایی نمود یافته‌است

نئو کلاسیسم یعنی چی ؟
    نمیدونم

فوویسم یعنی چی ؟

فوویسم از نخستین سبک‌های نقاشی در جنبش‌های پیشتاز هنر اروپا بود که بین ۱۹۰۸-۱۸۹۸ در فرانسه پا گرفت و تا جنگ جهانی اول ادامه یافت.

نمیدونم

تا بعد ...

ممنون

6. این کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام خوبم مرسی

سوسیالیسم یعنی چی ؟

سوسیالیسم اندیشه‌ای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که هدف آن لغو مالکیت خصوصی ابزارهای تولید و برقراری مالکیت اجتماعی بر ابزارهای تولید است. این «مالکیت اجتماعی» ممکن است مستقیم باشد،‌مانند مالکیت و اداره صنایع توسط شوراهای کارگری، یا غیر مستقیم باشد، از طریق مالکیت و اداره دولتی صنایع.

ایده الیسم یعنی چی ؟

ریشه کلمه ایده آلیسم (آرمان گرایی)، ایده آل به معنای مطلوب کامل است. به همین جهت ایده آلیست در ادبیات روزمره به فردی اطلاق می گردد که استانداردهای بسیار بالا دارد در حالی که ممکن است این استاندارد با توجه به شرایط و یا حقیقت طبیعت و دنیا غیر واقعی یا غیر قابل دسترس باشد. از این جهت ایده آلیسم متضاد با مفهوم پراگماتیزم یا عمل گرایی می باشد. بنا به دلایل تاریخی و نمونه های فرهنگی، عده ای بر این عقیده اند که در مجموع ایرانیان ملتی آرمان گرا هستند.

نائورلیسم یعنی چی ؟

نمی دونم

رئالیسم یعنی چی ؟

رئالیسم یا واقع‌گرایی، مکتبی فلسفی است که مدعی است بین علم و معلوم تطابق وجود دارد. یعنی علم جهان را چنان که واقعا هست توصیف می کند.
    «واقع گرایی متضمن مفهوم صدق یا حقیقت است. هدف علم نزد واقعگرایان توصیف صادق و درست چگونگی واقعیت جهان است.»(۱) چنانچه گزاره‌ای که به آن علم داریم، در عالم خارج از ذهن نیز برقرار باشد، علم ما از معلوم «درست» و «صادق» است. در غیر این صورت علم ما «نادرست» و «کاذب» است.»
    واقعگرایان معتقدند جهان مستقل از فهم انسان وجود دارد و فهم انسان می‌تواند کاشف پاره‌ای از امور در عالم خارج باشد. گزاره‌های درست امری از جهان واقع را چنانکه هست، توصیف می کنند. واقعگرایان معتقدند نظریه می‌تواند صادق باشد حتی اگر کسی به آن اعتقاد نداشته باشد.

پوزیتیویسم یعنی چی ؟

پوزیتیویسم (Positivism) اصطلاحی فلسفی است که حداقل به دو معنیِ متفاوت به کار رفته‌است. این اصطلاح در قرنِ هجدهم توسطِ فیلسوف و جامعه‌شناسِ فرانسوی آگوست کنت (Auguste Comte) ساخته و به کار رفته شد. کنت بر این باور بود که جبری تاریخی بشریت را به سمتی خواهد برد که نگرشِ دینی و فلسفی از بین رفته و تنها شکل از اندیشه که باقی می‌ماند متعلق به اندیشهٔ قطعی (positive) و تجربی علم است. در این عصرِ جدیدِ تاریخ نهادهایِ اجتماعیِ مربوط به دین و فلسفه از بین خواهد رفت. به هر گونه نگرشِ فلسفی که تنها شکلِ معتبر از اندیشه را متعلق به روشِ علمی بداند «پوزیتیویسم» اطلاق می‌گردد.

اکسپرسیونیسم یعنی چی ؟

اکسپرسیونیسم یا هیجان‌نمایی (Expressionism) نام یک مکتب هنری است. اکسپرسیونیسم شیوه‌ای نوین از بیان تجسمی است که در آن هنرمند برای القای هیجانات شدید خود از رنگ‌های تند و اشکال کَجوَش (معوج) و خطوط زمخت بهره می‌گیرد. دوره شکل گیری این مکتب از حدود سال ۱۹۱۰ تا ۱۹۳۵ میلادی بود ولی در کل این شیوه از گذشته‌های دور باهنرهای تجسمی همراه بوده و در دوره‌های گوناگون به گونه‌هایی نمود یافته‌است

نئو کلاسیسم یعنی چی ؟
    نمیدونم

فوویسم یعنی چی ؟

فوویسم از نخستین سبک‌های نقاشی در جنبش‌های پیشتاز هنر اروپا بود که بین ۱۹۰۸-۱۸۹۸ در فرانسه پا گرفت و تا جنگ جهانی اول ادامه یافت.

نمیدونم

تا بعد ...

ممنون
    ای ول......
    فقط خواستم بگم دستت درد نکنه چون خودمم خیلی به این موارد علاقه دارم که بدونم معنیش چیه؟؟؟
    ولی شما کار منو راحتتر کردی....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tEhRaN

پيش فرض

سلام دیگه قرار نشد که سوالت منو کش بری ها....
    شرمنده . به قول ماریو لحظه ای اومد . منم قاپیدمش . حواسم به شما نبود .

سلام خوبم مرسی

نائورلیسم یعنی چی ؟

نمی دونم

نئو کلاسیسم یعنی چی ؟
    نمیدونم

ممنون
    این 2 تا هم سرچ می کردی . می نوشتی .

Last edited by h128mk; 18-06-2007 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شرمنده . به قول ماریو لحظه ای اومد . منم قاپیدمش . حواسم به شما نبود .

این 2 تا هم سرچ می کردی . می نوشتی .

سلام
    وقتی سئوال سخت باشه مجبوریم دست به دامن سرچ بشیم

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

سلام
    من سه تا سوال داشتم (البته نمیدونم کسی قبلا پرسیده یا نه )
    1- شما فیلماتو از کجا تهیه میکنی (یعنی دانلود میکنی یا میخری؟)
    2- اگه فیلم جدیدی بیاد ترجیح میدی با هر کیفیتی ببینی یا نه صبر میکنی کیفیت Dvd و زیرنویس فارسیش بیاد؟
    3- آیا شغلتون ارتباطی با سینما داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

من سه تا سوال داشتم (البته نمیدونم کسی قبلا پرسیده یا نه )

در خدمتتون هستم
    1- شما فیلماتو از کجا تهیه میکنی (یعنی دانلود میکنی یا میخری؟)

اکثرا میخرم یا با دوستام share میکنم
    2- اگه فیلم جدیدی بیاد ترجیح میدی با هر کیفیتی ببینی یا نه صبر میکنی کیفیت Dvd و زیرنویس فارسیش بیاد؟

بستگی به فیلمش داره فیلمای جدید رو صبر میکنم تا زیر نویس فارسیش بیاد اما هنری های قدیمی مثل کارهای تئور درایر ، گدار ، رنوار،میزو گوچی و... رو که میدونم حالا حالاها زیرنویس نمی شن رو با هر زبانی دستم بیاد نگاه میکنم(کیفیت کارهای هنری هم واسم مهم نیست چون گیر آوردنش سخته)
    3- آیا شغلتون ارتباطی با سینما داره؟

من شاغل نیستم اما یکی از آرزوهام اینه که شغلم با سینما در ارتباط باشه

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •