سلام
ممنون از وقتی که می ذاری و سئوالات رو با دقت و حوصله جواب می دی ...
مرسی نظر لطفته .
اگه بخوای یکی از ستاره های آسمون رو انتخاب کنی پر نور ترین یا کم سو ترین ؟
من کم نورترین رو انتخاب میکنم(جواب دادن به این سئوال واسم خیلی سخت بود)
وقتی که توی آینه نگاه می کنی معمولاً چه حسی توی صورتت میبینی ؟
حسرت . همیشه وقتی به خودم نگاه میکنم میگم ای کاش میتونستم برگردم عقب و اشتباهاتمو جبران کنم . نگاه کردن تو آیینه باعث میشه از خودم بدم بیاد .به خاطر این معمولا زیاد تو آینه نگاه نمیکنم
حست نسبت به این شعر :
دستت را به من بده
حرفت را به من بزن
دستهای تو با من آشناست
ای دیر یافته با تو سخن می گویم ....
خیلی زیباست .شاملو اشعارش همگی قشنگه و این شعر رو هم خیلی دوست دارم به خاطر اینکه یه خاطره خوب ازش دارم
چقدر به این اعتقاد داری که اگر رویایی رو تصور کنیم بهش دست پیدا می کنیم ؟
خیلی زیاد . به قول تام کروز در فیلم چشمان کاملا بسته: " هیچ رویایی همیشه یه رویا نیست"
اهلی کردن از نظر تو یعنی چی ؟ ( شازده کوچولو )
جوابش سخته . با کلمه نمیتونم توصیفش کنم اما به نظرم یعنی اینه که قلب کسی رو گرفتار کردن
در زمینه عرفان مطالعه داشتی ؟ اگه آره برامون کمی توضیح بده ...
آره یه زمان خیلی دنبال این مطالب بودم . کتاب تذکره الاولیا رو بیشترشو خوندم و از دو قسمتش هم خیلی خوشم میاد یکی قسمت مربوط به عارف بزرگ ، بایزید بسطامی و دیگری حلاج . داستان حلاج بی نهایت زیباست.
عرفان شرقی رو هم می شناسم . یه چند تایی از کتابهای اوشو رو هم خوندم .
مراحل سلوک ؟
من معتقدم نیستم که مرحله داره . به نظر من فرمول خاص یا مراحل خاصی نداره .
اعتقاد قلبیت در مورد آدمهای معتاد ؟
دوست دارم همشون یه روزی بفهمن که چقدر مهمن برای خانواده شون و دست از اعتیادشون بردارند .
معمولا جبهه گیری علیه شون نمیکنم و بیشتر دوست دارم کمکشون کنم تا به زندگی عادی برگردند
نظرت در مورد این جمله :
در عشق و جنگ همه چیز جایز است .
این دیالوگ یه فیلم بود که اتفاقا خود شما تو تاپیک دیالوگهای فراموش نشدنی گذاشته بودی . جمله قشنگیه یکی از بهترین دیالوگهاست .
آیا خیانت رو میشه توجیه کرد ؟
نمیشه توجیه کرد .ابدا . خیانت یکی از مواردی که خود من نه توجیهش قبول میکنم و نه میتونم طرف مقابلم رو ببخشم
ممنون