دوستان از اونجایی که صبانت دهن ما روسرویس کرده واسه شبانه،کسانی که 512 دارن سرعتشون چه طوریاست شبانه؟
ممنون!!
دوستان از اونجایی که صبانت دهن ما روسرویس کرده واسه شبانه،کسانی که 512 دارن سرعتشون چه طوریاست شبانه؟
ممنون!!
سلام
یکبار دیگه میگم من با اکانت 2 مگ یا 1 مگ که بستگی داره کدوم رو ست کنم شبانه تا 3.8 گیگ هم دانلود دارم حالا شما حساب کن برای 512 همین حول و حوش 3 گیگ باید باشه
اون دسته از دوستانی که با 128 هنوز مثل سابق یا نزدیک به اون دانلود میکنند واقعا شانس آورده اند
من سرویس خونه 128 هست و 100 مگ هم به زور دانلود کنم تا صبح البته الان 2 ماهی میشه دیگه اون رو برای دانلود شبانه نمیذارم ولی یک شبی که گذاشتم تا صبح 50 مگ دانلود شد !
ممنون پیشی جون،پس مجبور میشم برم این 512 که مال فصل تابستونهبگیرم
ای داد بیداد!!!!!!
سلام کسی اینجا 128 نامحدود رو داره ؟ پینگش چطوره ؟ من فقط برای بازی آنلاین میخوام چون مستاجرم و مخابرات هیچ جوره قبول نمیکنه که بدون حضور صاحبخانه ثبت نام کنه مجبورم از شرکت ها بگیرم !
کسی میدونه چه مقدار که استفاده کنی سرعت شبانه محدود میشه؟
دوست عزیز صبانت شبانه محدود نمیکنه
من یک هفته از 128 به 512 گرفتن هیچ فرقی نداره شبانه بگو یک کیلو بایت . حالا شاید برای یک یا دو مگ فرق کنه اما برای من که 512 گرفتم فرقی نکرد شما قبل از اقدام از چند نفر دیگه بپرس
جدی؟ای تف به این شانس!!چه گیری کردیم با این صبا نت ها!!!خدایا این جا هم جا بود مارو انداختی واسه اینترنت زغالی باید رهنمون صاف بشهههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستانی که 512 دارن شبانه سرعتشوت چطوره؟من شیراز هستم!!!
ممنون!!!!!
من با 512 شبانه میانگین 1.5 گیگ میارم
البته مشهدم
آقا این صبانت چش شده امشب ؟؟
اصلا" هیچ سایتی به غیر از گوگول بالا نمیاد از ساعت 2 اینطوری شد
پینگ درسته
جالب اینجاست که من الان با پراکسی آمدم
معلومه اصلا" چه خبره؟
بدون پراکسی فقط گوگل باز میشه
سایت خود صبانت هم بالا نمیاد
بعد از نیم ساعت فعلا" درست شده
ساعت 2:26 صبح
Last edited by shs2008; 10-09-2012 at 01:27.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)