نه از اون بدتر
عکس کوچیک کردم بزرگ نشه .![]()
نه از اون بدتر
عکس کوچیک کردم بزرگ نشه .![]()
آقا این لینک شارژ آنلاین مخابرات بازم مشکل پیدا کرد ؟ باز نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هیچ مشکلی نداره!!!
همین الان تست کردم سالمه
خوب عزیز من خودم میدونم که ISP ها سرویسهاشون یک به هشته منظورم این بود که یه سرویسی بدن که واقعا بینی و بین الله 128 باشه حالا با یه کم بالا پایین عیب نداره ولی نه تا این حد
خداییش یه چیز میگم دور از جون شما کسی ناراحت نشه مثلا یکی رفته یه سرویس دو مگ گرفته بعد داره با سرعت 200-250 دانلود میکنه واقعا آدم احساس میکنه اسکل شده خوب عزیز من اگه تو نمیتونی یا نمیخوای واقعا سرعت دو مگ بدی خوب لامصب بنویس 256 پول همون دو مگ هم بگیر لابد آدم دلش خوش باشه که سرویسو ننداختن بهش
آقا یکی یه تست از مخابران با سرور Frankfurt یا London از طریق Speedtest.net بگیره لطفاً!
همین الان گرفتم
![]()
خیلی ممنون. نیازی نبود از صفحه عکس بگیری. اگه روی Share This Result کلیک کنی خودش لینک عکس رو بهت میده.
بازم ممنون.
دوستان ظاهرا ساعات رایگان به خاطر جشنواره اضافه شده و حالا از 1 تا 7 ـه. لینک: (سمت چپ جدول به صورت عمودی نوشته)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من که دیشب امتحان کردم از 6 تا 7 حجم کم میکرد. برای شما هم کم میکنه؟
Last edited by AliMirzaie; 25-05-2013 at 21:44.
دوست من مسئله 1 به 8 یا 1به5 بودن نیست...اون سرعتی که شما موقع دانلود میبینی برحسب کیلوبایته...ولی سرویسی که isp ها میدن بر حسب کیلوبیته! (1Byte=8bit )مثلا یکی رفته یه سرویس دو مگابیت گرفته بعد داره با سرعت 200-250 کیلوبایت دانلود میکنه
مثل اینه که سرعت ماشینی که خریدین زده حداکثر 160 کیلومتر...ولی بیاین بگین چرا بیشتر از 100 مایل بر ساعت نمیره!
سرعت سرویس 512 کیلوبیت باید به طور استاندارد با 64 کیلوبایت دانلود کنه...که سرویس 512 مخابرات با حدودا 70 دانلود میکنه و من در پوست خودم نمیگنجم![]()
دیشب که تا 6 بود .به حرف اینا گوش نده الکی حجمت میره.اینا اشتباه زیاد میکنند از اون قیمت که چقدر اشتباه داشتند.اینم احتمالا اشتباه نوشتند.
یادش بخیر پارس انلاین بودم تا 6 بود رایگان وای تا 7 من دانلود میکردم کم نمیشود.
الانم که مخابراتم پول 4 گیگ میدم 8 گیگ استفاده میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)