تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 2199 اولاول ... 26166171175175775875976076176276376476577181186112611761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خیلی عجیبه...یعنی اینقددددددددددددددددد........ ....مبین نت افتضاحه که انتظارات به این ناچیزی منو براورده نمیکنه...(آنلاین بودن 24 ساعته و حداقل سرعت 15الی 20 کیلو بر ثانیه و پینگ حداکثر 400یا نهایتا 450) این طور که شما عاجزانه التماس و قسم پشت سرهم که مبین نخر همین انتظاراتی هم که دارم براورده نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اوضاع اینقددددددد داغونه؟؟؟؟ خوبه سرعت نجومی و دانلود نمیخوام اینجوری میگین نخر.... واسه یه سیسیکم که gprs ایرانسل (معمولی نه با اتصال ازطریق فن آوری فوق پیشرفته edge) هم راهش میندازه ....خوب وقتی میگین مبین افتضاحه نمیخرم دیگه....باشه

2. این کاربر از abas.1740 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سرعت دانلودتون با کانکشن بالا چنده؟
    من 1 مگ دارم تا دیروز با 8 تا کانکشن 120 ک ب دانلود داشتم الان هر کاری می کنم بالایه 40 ک ب نمیره !!!!
    تایید میشه.منم یک مگ دارم سرعت بیشتر لینکها پایینه.البته سرکارم adsl شهراد دارم اون هم چند روزیه که افت کاملا محسوسی داشته.مشکل سراسریه ولی مبین نت نشون داده تو خیلی چیزها پیش قدمه.مثل همون قطعی س.اکس
    خیلی عجیبه...یعنی اینقددددددددددددددددد........ ....مبین نت افتضاحه که انتظارات به این ناچیزی منو براورده نمیکنه...(آنلاین بودن 24 ساعته و حداقل سرعت 15الی 20 کیلو بر ثانیه و پینگ حداکثر 400یا نهایتا 450) این طور که شما عاجزانه التماس و قسم پشت سرهم که مبین نخر همین انتظاراتی هم که دارم براورده نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اوضاع اینقددددددد داغونه؟؟؟؟ خوبه سرعت نجومی و دانلود نمیخوام اینجوری میگین نخر.... واسه یه سیسیکم که gprs ایرانسل (معمولی نه با اتصال ازطریق فن آوری فوق پیشرفته edge) هم راهش میندازه ....خوب وقتی میگین مبین افتضاحه نمیخرم دیگه....باشه
    ببین دوست عزیز من نظرات دیگر دوستان رو ندیدم.اما بهترین راه اینه که به نزدیکترین عامل فروش مبین نت بری.اگه خیلی بهتون نزدیک بود می تونی سرعت خودشو چک کنی یا اینکه درخواست بدی بیان برات تست کنن.اگه راضی نبودی خوب نگیر.من اکثر مشکلاتم وقتی بوده که مشکلات از زیرساخت بوده یعنی سراسری.وایمکس خیلی سرتر از adsl هست اما تو ایران چون همه چیزبرعکسه اینم اینجوریه.cccam هم خیلی خوب جواب میده.برای من خیلی سریعتر و بهتر ازedge داره کار میکنه.
    -----------------------------------
    دوستانی که سرویس یک مگ یا 512جدید دارن (یعنی با اشتراک 1 به 4) سرعت دانلودتون در روز و شب به چند میرسه؟

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من رفتم یه سرویس ویژه مبین نت گرفتم. با مودم جیبی
    دوساله با 30 گیگا بایت ترافیک. طرف گفت این سرویس قبلا با سرعت 128 بوده ولی الان دو ساله ها شده با سرعت 512 و اطلاعیه رو هم نشونم داد.
    تو سایت مبین نت هم همین رو نوشته.
    اما حالا من وقتی میرم توی مشخصات حسابم برام نوشته 128. به پشتیبانی زنگ زدم میگه نه این همون 512 است. میگم بابا نوشتین 128 تازه من مدارک برای 512 هم ارائه کردم ولی هیچ جوابی دیگه نداد.
    به نظر شما یعنی کلاه گذاشته سرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تایید میشه.منم یک مگ دارم سرعت بیشتر لینکها پایینه.البته سرکارم adsl شهراد دارم اون هم چند روزیه که افت کاملا محسوسی داشته.مشکل سراسریه ولی مبین نت نشون داده تو خیلی چیزها پیش قدمه.مثل همون قطعی س.اکس

ببین دوست عزیز من نظرات دیگر دوستان رو ندیدم.اما بهترین راه اینه که به نزدیکترین عامل فروش مبین نت بری.اگه خیلی بهتون نزدیک بود می تونی سرعت خودشو چک کنی یا اینکه درخواست بدی بیان برات تست کنن.اگه راضی نبودی خوب نگیر.من اکثر مشکلاتم وقتی بوده که مشکلات از زیرساخت بوده یعنی سراسری.وایمکس خیلی سرتر از adsl هست اما تو ایران چون همه چیزبرعکسه اینم اینجوریه.cccam هم خیلی خوب جواب میده.برای من خیلی سریعتر و بهتر ازedge داره کار میکنه.
    دوستانی که سرویس یک مگ یا 512جدید دارن (یعنی با اشتراک 1 به 4) سرعت دانلودتون در روز و شب به چند میرسه؟
    من قبلا 512 داشتم سرعت دانلودش توی روز 67 تا 68 کیلو بود توی شب هم نوسان زیاد داشت ولی 2 تا هشت صبح 1200 مگ تضمینی میگرفتم. الان 1 مگ دارم توی روز سرعتش 134 کیلو هستش ولی شب باز نوسان زیاد داره ولی 2 تا 8 صبح 2.4 تا 2.5 گیگ فایل میگیرم.

6. این کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوساله با 30 گیگا بایت ترافیک. طرف گفت این سرویس قبلا با سرعت 128 بوده ولی الان دو ساله ها شده با سرعت 512 و اطلاعیه رو هم نشونم داد.
    اما حالا من وقتی میرم توی مشخصات حسابم برام نوشته 128. به پشتیبانی زنگ زدم میگه نه این همون 512 است. میگم بابا نوشتین 128 تازه من مدارک برای 512 هم ارائه کردم ولی هیچ جوابی دیگه نداد.
    سرعت دانلود باید 64 کیلوبایت باشه.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

سرعت دانلودتون با کانکشن بالا چنده؟
    من 1 مگ دارم تا دیروز با 8 تا کانکشن 120 ک ب دانلود داشتم الان هر کاری می کنم بالایه 40 ک ب نمیره !!!!
    در همین محدوده(بعضی مواقع بیشتر) است. (512)

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

پس من آخرش چکار کنم ؟ شما میگید تعداد کانکشن ها رو بالا ببرم بعدش میگید که چون تعداد کانکشن ها بالاست مشکل جدی توی دانلود ایجاد میکنه ؟؟؟!!!
    خوب اینطوری یعنی توی دانلود اذیت می کنه ؟
    پس بهتره بالا ببرم یا همون تعداد بزارم ؟
    چون تعداد کانکت شدن های مجدد زیاد میشه؛ دانلود کند میشه. مخصوصاً اواخر آن. اما باز هم تعداد کانکشن بالا بهتر است.

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

(آنلاین بودن 24 ساعته و حداقل سرعت 15الی 20 کیلو بر ثانیه و پینگ حداکثر 400یا نهایتا 450)
    24 ساعت آنلاین نیست اما پینگ سرورهای مختلف معمولاً زیر 450 است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون چند دقیقه که میاد خونه تست کنه ملاک خوبی نیست چون ممکنه در اوت لحظه سرعت خوبی بده خصوصا با اکانت نمایندگی ها که به خاطر تبلیغ اکثرا روی 2 مگ بستن

در مورد سوالت در مورد سرویس، من 1 مگ 1 به 4 دارم، تا ظهر بدک نیست بعد از ظهر میرسه به 60 شبا هم اکثرا قطعه یا دور و بر 10-20 کیلوبایت.

---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

در حال حاضر الان ساعت 23.24 دقیقه 18 اردیبهشت 91 سرعت صفحه باز کردن من 10 کیلوبایت بر ثانیه اس!

9. 2 کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام
    این مودم جیبی چی داره که همه میگیرن اگه اینقد خوبه منم بخرم

در مورد سرویستون باید بگم برای جیبی ها دو سرویس 128 و 512 میدن احتمال اشتباه زیاده سرعت اون یکی زدن

ولی باید سرعتتون روی 65 64 حداقل در روز ثبات کامل داشته باشه وگرنه 128 بستن از یه لینک مستقیم دانلود کنین راحت میشه فهمید

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

این مودم جیبی چی داره که همه میگیرن اگه اینقد خوبه منم بخرم

در مورد سرویستون باید بگم برای جیبی ها دو سرویس 128 و 512 میدن احتمال اشتباه زیاده سرعت اون یکی زدن

ولی باید سرعتتون روی 65 64 حداقل در روز ثبات کامل داشته باشه وگرنه 128 بستن از یه لینک مستقیم دانلود کنین راحت میشه فهمید
    خوبی مودم جیبی اینه که دیگه بدون احتیاج به برق مثل یه موبایل همیشه همراهت هست و خیلی راحتی.
    با امتحانی هم که من کردم (آخه از اون یکی مودم های رومیزی هم دارم) تفاوت چندانی هم در آنتن دهی نمی کنن.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها، از این طرحهای مودم رایگان مبین شما کدومش رو بهتر میدونید؟
    512 20 گیگ 212600 تومن
    1024 25 گیگ 265500 تومن

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

هم اکنون بدون فـیلترشکن و جوراب در حال گشت و گذار در فیسبوک هستم ... مبین نت - رشت ! : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •