تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 1291 اولاول ... 2616617117517577587597607617627637647657718118611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این ایرانسل پدر منو در آوردهدیگه صدام داره در میاد از دستشون!!!!!!سرویس 512 6 ماهه نامحدود که این ماه 6 ماهش تموم میشه و باید دوباره تمدید کنم اما اگه اینجوری باشه نمیکنممن از آذر 89 سرویس گرفتم و تا 1-2 ماه پیش هم خوب بود اما یه دفعه افت سرعت شروع شد و الان اینجوریه که صبحها سرعت همون 64 کیلوبایته اما از ظهر به بعد سرعت میاد پایین و طرفهای عصر و شب و حتی ساعت 1 شب سرعت 2-3 کیلوبایته!!!!! بخدا یه سایت میخواد یار کنه جونش بالا میاد10 بار زنگ زدم پشتیبانی گفتن کارشناسامون پیگیری میکنن و بهتون زنگ میزنن اما هیچ تاثیری که نداشت هیچ به نظرم بدتر هم شده طرف غرب تهرانم و احساس میکنم منطقه خیلی شلوغ شده تو شبکه وایمکستو ذهنمه ADSL بگیرم و با اینکه مودم خارجیه و 200 تومن میمونه رو دستم اما میخوام ADSL بگیرم خودمو راحت کنم!!اما مشکل اینجاس که همه پورتهای مخابراتی اینجا پره!!!موندم چه غلطی بکنم6 ماهی 290 تومن دارم میریزم تو حلقشون که با سرعت 2-3 دانلود کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!خب مگه دایل آپ مرده؟اون حداقل 5-6 دانلود میکرد!!!!!لعنت به سرویس مزخرفشون!!!!

2. این کاربر از dr_data_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2407's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

منو دارید میترسونید یعنی نگیرم ؟

من میخوام سرویس 2 مگ بگیرم با مودم USB+ سامانه تقویت کننده

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این ایرانسل پدر منو در آوردهدیگه صدام داره در میاد از دستشون!!!!!!سرویس 512 6 ماهه نامحدود که این ماه 6 ماهش تموم میشه و باید دوباره تمدید کنم اما اگه اینجوری باشه نمیکنممن از آذر 89 سرویس گرفتم و تا 1-2 ماه پیش هم خوب بود اما یه دفعه افت سرعت شروع شد و الان اینجوریه که صبحها سرعت همون 64 کیلوبایته اما از ظهر به بعد سرعت میاد پایین و طرفهای عصر و شب و حتی ساعت 1 شب سرعت 2-3 کیلوبایته!!!!! بخدا یه سایت میخواد یار کنه جونش بالا میاد10 بار زنگ زدم پشتیبانی گفتن کارشناسامون پیگیری میکنن و بهتون زنگ میزنن اما هیچ تاثیری که نداشت هیچ به نظرم بدتر هم شده طرف غرب تهرانم و احساس میکنم منطقه خیلی شلوغ شده تو شبکه وایمکستو ذهنمه ADSL بگیرم و با اینکه مودم خارجیه و 200 تومن میمونه رو دستم اما میخوام ADSL بگیرم خودمو راحت کنم!!اما مشکل اینجاس که همه پورتهای مخابراتی اینجا پره!!!موندم چه غلطی بکنم6 ماهی 290 تومن دارم میریزم تو حلقشون که با سرعت 2-3 دانلود کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!خب مگه دایل آپ مرده؟اون حداقل 5-6 دانلود میکرد!!!!!لعنت به سرویس مزخرفشون!!!!
    خوب همين رو زنگ بزنيد به پشتيباني بهشون بگيد. بگيد اگر درستش نكنند ميريد سراغ يك شركت ديگه. شايد به خاطر از دست ندادن مشتري درستش كنن
    Last edited by عاليه; 01-06-2012 at 01:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام
    دوستان کسی میدونه در صورتیکه سرویس وایمکس اعتباری ایران سل را شارژ نکنیم سرویس را کنسل میکنن؟ بعد از چه مدت؟ و ایا باید از نو ثبت نام کرد یا سوابق میمونه؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوب همين رو زنگ بزنيد به پشتيباني بهشون بگيد. بگيد اگر درستش نكنند ميريد سراغ يك شركت ديگه. شايد به خاطر از دست ندادن مشتري درستش كنن
    اتفاقا زنگ زده بودن که بگن دوره 6 ماهم این ماه تموم میشه مبلغ 288150 باید بریزم که گفتم سرویستون داغونه و از این حرفا اما یارو به ....زشم نبود!!!
    چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی فایده اای نداشته!!

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نميدونم دقيقا به كجا ميشه ازشون شكايت كرد و الا حتما به طور دقيق خدمتتون ميگفتم. ولي فكر ميكنم ميشه از طريق سايت سازمان تنظيم ارتباطات راديويي شكايت كرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم غرب تهران هستم و همین مشکل افت سرعت رو دارم. از 7-8 غروب به بعد شروع میشه الی 5 صبح ... به طوری که سرویس یک مگابیت من سرعتش میشه در حد یک سرویس معمولی 256 کیلوبیت بر ثانیه. یعنی همانا 25 kbps

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من واقعا نمیدونم اینا چه کار دارن میکنن
    بازم مثله اینکه htttps رو بستن.......نمیتونم تو فیسبوک برم

10. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

9 مودم وایمکس

ببخشید دوستان یه سوال فوری داشتم :
    من چند ماه پیش به دلیل مشکل در مخابرات مجبور شدم وایمکس بگیرم حالا مشکل مخابرات حل شده و میخوام adsl بگیرم میتونم با همون مودم وایمکس adsl بگیرم یا باید مودم بخرم ؟؟
    ممنون .

داره خودمونی میشه hossein996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان کسی قصد نداره سوال من رو جواب بده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •