تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 761 از 1135 اولاول ... 261661711751757758759760761762763764765771811861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

دوستان بیست نتی سرعت دانلودشون رو هم اعلام کنن لطفاً !! اگه واقعاً پهنای باند اضافه کردن پس چرا سرعت دانلود من بالا نرفته ؟!! قرار بود پهنای باند که اضافه شد سرعت ها رو روی یک پله بالاتر از سرعت درخواستی مشترک ببندن !! پس چرا اینجوری نشده ؟!!

اینم پینگ من :

2. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان بیست نتی سرعت دانلودشون رو هم اعلام کنن لطفاً !! اگه واقعاً پهنای باند اضافه کردن پس چرا سرعت دانلود من بالا نرفته ؟!! قرار بود پهنای باند که اضافه شد سرعت ها رو روی یک پله بالاتر از سرعت درخواستی مشترک ببندن !! پس چرا اینجوری نشده ؟!!

اینم پینگ من :
    تایم اوتها باز داره زیاد میشه اضاف کردن پهنا باند خالی بندی بود . شما سرویست رو به یک مگ تغییر تعرفه بده سرعتت درست میشه . من 256 داشتم سرعت دانلود 30 بود الان 1 مگ گرفتم شده 130 .

4. 3 کاربر از reza00980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام دوستان! قابل توجه بیست نتی های عزیز و گرامی سرعت دانلود من رفته بالا و بین 90 تا 100 کیلو هست با سرویس 256 حجمی !!

6. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان! قابل توجه بیست نتی های عزیز و گرامی سرعت دانلود من رفته بالا و بین 90 تا 100 کیلو هست با سرویس 256 حجمی !!
    داداش همش در باغ سبزه....دلت رو خوش نکن...مال من هنوز همونه....

8. 2 کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

10. 2 کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

زیر بار نمیرن... مثلا همین 256 حجمی مخابرات.... یکی از بچه ها زنگ زده بوده گفته بوده سرعت دانلودم کمه... گفته بودن چنه ؟؟؟ گفته بوده 50 60 ... بعد بهش گفته بودن هر وقت اومد زیر 32 بیا زنگ بزن بگو سرعتم کمه... قرداد امضا کرده بوده 256 کیلوبیت که همون 32 خودمون میشه... در مورد پینگ و تایم اوت هم قانون خاصی نداره... عملا یه جورایی دستمون بستس....

12. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام دوستان ! پیشنهاد می کنم نام این تاپیک به ADSL استان فارس تغییر پیدا کنه تا جنبه عمومی تری داشته باشه ! چون شهرستانی هایی مثل بنده حقیر هم و بقیه دوستان و سروران عزیز شهرستانی هم در این تاپیک شرکت می کنن و نظر میدن ! امیدوارم نظر دوستان هم مثبت باشه و مدیران محترم تاپیک هم بعد از بررسی در صورت توافق و تمایل ، نام تاپیک رو تغییر بدن ! به نظر من اینجوری جلوه بهتری داره و شاید در صورتی که این کار در مورد این تاپیک انجام بشه و موفقیت آمیز باشه ، واسه بقیه استان ها هم الگو بشه و تمام تاپیک های مربوط به ADSL در بقیه شهر ها که توی زیر شاخه سرویس اینترنت پرسرعت هست به تاپیک ADSL استانی تبدیل بشه !!

14. 6 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

واقعا از لحاظ پینگ مخابرات داره روز به روز داغون تر میشه !!!!

اینترنت وایرلس ماهان نت توی طوفان که آنتن مثل پرچم یزید تو هوا تکون میخورد اینجوری تایم اوت نمیداد !
    Last edited by aghamajid1369; 23-01-2013 at 00:12.

16. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

واقعا از لحاظ پینگ مخابرات داره روز به روز داغون تر میشه !!!!

اینترنت وایرلس ماهان نت توی طوفان که آنتن مثل پرچم یزید تو هوا تکون میخورد اینجوری تایم اوت نمیداد !
    جالبه روو سرور داخلی هم تایم اوت داره.... من وقتی اینترنت خارجم هم قطع باشه روو سرور داخلی تایم اوت ندارم... واقعا جالبه این اینترنت مخابرات.... من حدس میزنم دلیلش چی باشه.... چون مخابرات اینترنت ارزون نامحدود میده... بیشتر ملت رفتن نامحدود گرفتن و 24 ساعت در حال دانلود هستن... به همین خاطر سیستماشون کشش نداره و زیاد تایم اوت میده.... دقیقا مثل شبانه رایگان بقیه شرکتا... توو ساعات رایگان تایم اوت زیاد میشه...

18. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

جالبه روو سرور داخلی هم تایم اوت داره.... من وقتی اینترنت خارجم هم قطع باشه روو سرور داخلی تایم اوت ندارم... واقعا جالبه این اینترنت مخابرات.... من حدس میزنم دلیلش چی باشه.... چون مخابرات اینترنت ارزون نامحدود میده... بیشتر ملت رفتن نامحدود گرفتن و 24 ساعت در حال دانلود هستن... به همین خاطر سیستماشون کشش نداره و زیاد تایم اوت میده.... دقیقا مثل شبانه رایگان بقیه شرکتا... توو ساعات رایگان تایم اوت زیاد میشه...
    خاک بر سر مخابرات . تا قبل از قطعی یکی دو روز پیش وضعیت بهتر بود ولی گفتن بعد قطعی پهنای باند اضاف کردیم دیگه کامل ریده شد توش

20. 2 کاربر از reza00980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •