تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 940 اولاول ... 261661711751757758759760761762763764765771811861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

شما اگه از کیت سرور که مدول afs2fs‌داره، استفاده کنی کارت خیلی راحت تره. اما اگر می خوای با ggs‌این کار رو بکنی، عیبی نداره. من کد اسکوربوردها رو ندارم. شما باید ggs رو که باز کردی فایلی که اسکوربوردها داخل اونه رو باز کنه و بری روی کد اسکوربرد. بعد روی اون کد راست کلیک کنی و ایمپورت رو انتخاب کنی و بعد هم اسکوربرد خودتو ایمپورت کنی. همین.
    ------------------------------------
    آره، اون اوایل که منم دعوت میشدم بازی ها همینجوری برگزار میشد. اما من الان توی هفته 12-13 هستم، اما خبری نیست. من از همون اول بازی رو روی لول top player‌ بازی می کردم. اما نمی دونم چرا حالا دعوت نمیشم!!!! ضن من به پچ 1.2 کونامی هستش. چون نسخه من همون 1.2 هستش. آیا کسانی که به نسخه بازیشون 1.2 هستش، به تیم ملی دعوت میشن یا نه؟؟؟ نمی دونم چرا اینجوری شده!!!!!!!!! مرتضی جان، می تونی یه زحمتی بکشی، و یه سیو bal رو روی حالت top player شروع کنی و بینی آیا بازم دعوت میشی یا نه؟؟؟ شرمنده که حسابی انداختمت توی زحمت!!
    سلام
    ببخشید اگه میشه لینک این کیتی رو که می گین رو بذارین واموزش استفاده از اون رو هم بگید
    در ضمن من جی جی اس رو باز کردم و از توی اون یکی از فایل های اکوربرد روی نیز اد کردم بعد روش کیلیک راست کردم اما گزینه ی ایمپوت رو شن نبود من باید چی کار کنم ؟
    انکار این ورزنی که من دان کردم ماله 2006 هستش نه 2009 اگه میشه یه لینک برای جدید از این رو برام بذارین .
    نه دوست عزیز به پچ 1.2 مربوط نمیشه چون من حدود سه فصل بدون پچ بازی کردم بعد موقعی که پچ رو نصب کردم یه چند یازی هم با همین پچ این بال جدید رو ادامه دادم که نتیجه اش رو دیدن بعدش هم که الان من با 1.30 بازی میکنم.
    نه خواهش می کنم زحمتی نداره من بازی رو شروع می کنم اگه می خواین که خودتون هم امتحان کنید از یه طرف ومن هم از یه طرف دیگه .اگه خواستید سیو رو اپ کنم براتون تا شما هم با همین سیو شروع کنید تا ببینید که جی میشه ؟
    قربانتان

من چطور میتونم با کیبورد کامپیوتر این بازی رو بازی کنم.
    سلام
    دوست عزیز از در محلی که بازی رو نصب کردید روی سیتینگ دابل کیلیک کنید و موقعی که باز شد از لیست بالای صفحه گزینه ی کی برد رو انتخاب کنید و تنظمات بازی رو به سلیقه ی خود تنظیم کنید .

2. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من چطور میتونم با کیبورد کامپیوتر این بازی رو بازی کنم.
    من pec 2009 دارم. در بازی های قدیمی konami روی آیکن ها میرفتی و کلید خود را با اون ست میکردی. مثلا برای شوت زدن من دکمه D رو انتخاب میکردم.
    حالا در Pec 2009 اصلا نمیشه دکمه کیبورد تعریف کرد.
    من باید چکار کنم، چون فقط با کیبورد کامپیوتر عادت دارم بازی کنم.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

سلام به دوستان عزیز
    توی بال چرا پوئینتی که مربوط به بازی هستش از 5000 بالا تر نمیره (یا بخش legends / scouts )

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من در ساکر 2009 تیمی ساختم حالا میخوام ویندوزم رو عوض کنم باید چیکار کنم تیمم دوباره بشه ازش استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

دوستان من در ساکر 2009 تیمی ساختم حالا میخوام ویندوزم رو عوض کنم باید چیکار کنم تیمم دوباره بشه ازش استفاده کرد؟
    سلام
    شما از توی داکیومنت برید وفولدر کونامی رو توی جای دیگه ای کپی کنید
    بعد از اینکه ویندوز رو نصب کردید وبازی رو هم نصب کردید اون فولدری رو که کپی گرفته بودید مجددا توی داکیومنت تون کپی کنید بعد بازی رو اجرا کنید
    البته قبل از کپی بازی رو اجرا نکنید .

7. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال دیگر من تیم رو ساختم در قسمت creat teem بود و سیو هم کردم ولی وقتی میخوام بازی کنم و تیم انتخاب کنم تیم نیست؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

بله اسامي با حروف بزرگ هست من به اصل اورجينال بودن و دست نخورده بودن بازي اهميت ميدم دخل و تصرف نميكنم. من كه هيچ نكته جالب و مثبتي توي پچ 1.30 نديدم. كركش هم درست نيست و كيت سرور نصب نميشه تو ضربه آزاد ها هم گند ميزنه
    سلام krauser جان
    من پچ 1.30 رو نصب کردم ازش هم دارم استفاده می کنم .
    این که کرک اختصاصی برای خودش نداره فقط اینو می تونم بگم که من موقع نصب پچ موقعی که می خواستم برم توی بازی گفت که دی وی دی بازی رو بذاز ومن هم با استفاده از کرکی که شما برای 1.20 گذاشته بودین کرک کردم بازی رو وبه بازی رفتم ومشکلی هم نداشت .
    اما در مورد کیت سرور هم باید بگم که من از کیتی که شما گذاشتین استفاده می کنم ونصب هم شده وهمه چیزشم درسته .
    اما در مورد ضربه ازاد ها هم می تونم یگم اگه بهتر هم نشده باشه بدتر نشده .
    قربانتان

یک سوال دیگر من تیم رو ساختم در قسمت creat teem بود و سیو هم کردم ولی وقتی میخوام بازی کنم و تیم انتخاب کنم تیم نیست؟
    سلام
    اگه منظور شما بازی عادی باشه
    معلوم که جزوه تیم های اصلی نمیشه

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

سلام krauser جان
    من پچ 1.30 رو نصب کردم ازش هم دارم استفاده می کنم .
    این که کرک اختصاصی برای خودش نداره فقط اینو می تونم بگم که من موقع نصب پچ موقعی که می خواستم برم توی بازی گفت که دی وی دی بازی رو بذاز ومن هم با استفاده از کرکی که شما برای 1.20 گذاشته بودین کرک کردم بازی رو وبه بازی رفتم ومشکلی هم نداشت .
    اما در مورد کیت سرور هم باید بگم که من از کیتی که شما گذاشتین استفاده می کنم ونصب هم شده وهمه چیزشم درسته .
    اما در مورد ضربه ازاد ها هم می تونم یگم اگه بهتر هم نشده باشه بدتر نشده .
    قربانتان

پچ 1.30 من گرفتم ولي نصب نشد Unable dad

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

پچ 1.30 من گرفتم ولي نصب نشد unable dad
    سلام
    منظور شما اینکه ارور داده اگه ارور داده چه اروری هستش ؟
    اگه ارور ویندوز اینیستالر داده کار یکم سخت میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یهنی نمیتونم با این تیم با ایتالیا بازی کنم؟
    من در قسمت Create Player تیم رو ساختم
    Last edited by gggmail; 21-04-2009 at 18:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •