سلام به دوستان قدیمی و دوستان تازه وارد کلوب
هییییییی چه دورانی داشتیم اوایلی که تازه کلوب رو باز کرده بودن بچه ها
مخلص تمام بچهای آمریکایی باز عشق ماشین آمریکایی
![]()
سلام به دوستان قدیمی و دوستان تازه وارد کلوب
هییییییی چه دورانی داشتیم اوایلی که تازه کلوب رو باز کرده بودن بچه ها
مخلص تمام بچهای آمریکایی باز عشق ماشین آمریکایی
![]()
...........................
Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:16.
آقا جواد عالی شده میشه زحمت بکشی از شرایط نصبش هم بگی تا حدودی با نصب تاخومتر آشنام ولی خودم نصب نکردم فکر کنم این سوال دوستان هم باشه
.............................
Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:16.
مثه همیشه توضیحات کامل و عالی بود فقط من یه نکته بگم که در حال حاضر این نوع امپر 250 هزارتومن قیمت داره، توی فکر استیکر و لوگو برای ماشین هستم، مخصوصا برای جای خالی پلاک، نمیخوام پلاک امریکایی بذارم به نظرتون چی بذارم، اینم یه تعداد از نمونه هایی که توی اینترنت زیادن:این نمونه که من حدود 2 سال قبل به قیمت 70 تومان گرفتم
دوستان اگه مورد جالبی سراغ دارین لطف کنین اینجا بذارین![]()
آقا جواد ممنون و مچکر از توضیحاتی که دادی بیشتر برای خودم سوال بود که این فشنگی هایی که همراهش می دن به موتور ماشین ما می خوره یا نه که خوب شما فرمودی رزوش یکی هست
مصطفی جان این استیکر made in america خیلی تو چشه به نظرم
................................
Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:17.
مصطفی جان این دو تا عقاب هم طرحهای خوبین اگه بشه رنگی چاپش کرد
آقا جواد یه سوال داشتم زحمت می کشی آدرس این اوراقی رو که لوازم می گیری ازش رو بگی شاید یه موقع بدردمون خورد ؟
ممنون از پیشنهاد دوستان، والا این عقابه رو نمیشه اونجور که باید چاپ کرد واسه همین بیشتر توی فکر یه نوشته هستم تا یه طرح.
امروز وسایل جانبی موتور بسته شد:
بعد موتور رو روی ماشین گذاشتیم و روغن موتور و بقیه چیزا رو هم اضافه کردیم و موتور روشن شد، متاسفانه چون دستام کثیف بود از مراحل کار عکسی نگرفتم، نکته جالب تمیزی داخل محفظه موتور بود که مکانیک و اطرافیان رو متعجب کرده بود ولی در ادامه با روشن شدن ماشین به علت فشار زیاد روغن و پاشیدنش به اطراف همه جا روغنی شد، انشالله فردا کارای موتور رو تموم خواهیم کرد.
Last edited by mard1169; 23-11-2014 at 20:04.
...................................
Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:18.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)