شرکت شبکه رسانه تهران ، نماینده شرکت فن آوا در امور ارائه خدمات ADSL 2+ بودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شرکت شبکه رسانه تهران ، نماینده شرکت فن آوا در امور ارائه خدمات ADSL 2+ بودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی ۱۲۸ و ۲۵۶ هیچ فرقی ندارن؟فرق سرویس اقتصادی و معمولی چیه؟برای خانگی کدوم ها رو میده؟
جالب اینجاست که هیچ کدوم سرعت اسمی رو نمیدن و باید از یکی بپرسی مثلا ۱۲۸ سرعتش چقدره.
تو قسمت تمدید که همه سرویس هاش ۱۲۸ هست.
پ.ن:۱۰ روز بعد از شر ماکس خلاص میشم.![]()
فانوس جان اگه سرعتهای 64 و 128 و 256 یکی اند چرا 64 نمیگیری که قیمتش مناسبتر باید باشه
سلام به همه اساتید محترم این تاپیک
از اساتید محترم میخواستم در مورد این عکس برام توضیح بدن لازمه قبلش این توضیحاتو بدم که در زمان لاگین تایم مودم من اصلاً روشن نبوده و اینکه مودمم وایرلسه و یکی هم اینکه با بخش پشتیبانی همارا صحبت کردم حرفای صد من یه غاز تحویلم دادن و خلاصه اینکه قبول نکردن که اشتباهی از مقدار اعتبارم کسر شده عجب آدمای .............. هستن زیر کادر کالر آی دی باید مک آدرس نوشته باشه در حالی که همونطور که در تصویر می بینید چیزی نیس و این تنها کانکتیه که زیر کادر کالر آی دی خالیه در حالی که تمام اتصالات قبلیم همه زیر کالر آی دی مک آدرس نوشته شده!!!!!!!!!!!!!!!!
امکانش هست که یکی از کادر همارا که به اطلاعات دسترسی داره بتونه با اکانت یکی دیگه وصل بشه؟
منم تو همینش موندم هی به پشتیبانی میگم سیستم نرم افزاری شما که اتصالاتو ثبت میکنه سیستم پایگاه فضایی ناسا نیس که اشتباه نباشه تو کارش قبول نمی کنن که نمی کنن!!!!!!!!!1![]()
به احتمال زیاد 1 مگ یا اگه بشه 2 مگ بگیرم
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
بله هر نمایندگی میتونه با یوزرنیم کاربر دیگه ای وصل بشه(هر کدوم که دلش بخواد)
رو مودمت رمز گذاشتی ؟
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
می تونه ولی نمی کنه چون اونا 100 درصد برا خودشون یه سرویس نامحدود با سرعت بالا می بندن . یعنی من تو یه آی اس پی کار کنم بیشترین پهنا رو می بندم برا خودم .![]()
ممنون از راهنماییتون. پس اول 12 تومن اضافه میدم 3گیگ دیگه هم میگیرم بشه 7گیگ خوبه برام، چون روزی فوقش 3 الی 4 ساعت میتونم آنلاین باشم. به نظرتون می ارزه؟ ( چون اینجا که آ. غربی (شهر بوکان) نمایندگی ماکس نت فقط 3 تا سرویس 512 و 1 و 2 مگ محدود رو گفتن ارایه میدن)
بله رو مودمم رمز گذاشتم اونم از نوع 128 بیتی محاله کسی بتونه هکش کنه نمیدونم چرا باید از اعتبار من کسر بشه آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)