تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 761 از 2550 اولاول ... 26166171175175775875976076176276376476577181186112611761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده ها دیگه چیه؟
    راستی پرسرعت ترین شرکت ایران رسانه تهران هست! با پینگ 25 برای سرور باکو! یکی از دوستانم با ماهی 35 هزار تومن داره با 400 کیلو دانلود میکنه اونم نامحدود!!!!! 1 مگ این شرکت قیمتش در ماه 5 هزار تومنه!
    نظرتون چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرکت شبکه رسانه تهران ، نماینده شرکت فن آوا در امور ارائه خدمات ADSL 2+ بوده

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ببین قضیه اینجوریه :
    برای64،128،256 سرعت بین 200 تا 260
    برای 512 سرعت 3 مگ
    برای 1 مگ سرعت 4 مگ
    و برای 2 مگ هم فکر کنم باید 5 مگ بدن
    یعنی ۱۲۸ و ۲۵۶ هیچ فرقی ندارن؟فرق سرویس اقتصادی و معمولی چیه؟برای خانگی کدوم ها رو میده؟

جالب اینجاست که هیچ کدوم سرعت اسمی رو نمیدن و باید از یکی بپرسی مثلا ۱۲۸ سرعتش چقدره.

تو قسمت تمدید که همه سرویس هاش ۱۲۸ هست.

پ.ن:۱۰ روز بعد از شر ماکس خلاص میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

فانوس جان اگه سرعتهای 64 و 128 و 256 یکی اند چرا 64 نمیگیری که قیمتش مناسبتر باید باشه

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه اساتید محترم این تاپیک

از اساتید محترم میخواستم در مورد این عکس برام توضیح بدن لازمه قبلش این توضیحاتو بدم که در زمان لاگین تایم مودم من اصلاً روشن نبوده و اینکه مودمم وایرلسه و یکی هم اینکه با بخش پشتیبانی همارا صحبت کردم حرفای صد من یه غاز تحویلم دادن و خلاصه اینکه قبول نکردن که اشتباهی از مقدار اعتبارم کسر شده عجب آدمای .............. هستن زیر کادر کالر آی دی باید مک آدرس نوشته باشه در حالی که همونطور که در تصویر می بینید چیزی نیس و این تنها کانکتیه که زیر کادر کالر آی دی خالیه در حالی که تمام اتصالات قبلیم همه زیر کالر آی دی مک آدرس نوشته شده!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

امکانش هست که یکی از کادر همارا که به اطلاعات دسترسی داره بتونه با اکانت یکی دیگه وصل بشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امکانش هست که یکی از کادر همارا که به اطلاعات دسترسی داره بتونه با اکانت یکی دیگه وصل بشه؟

منم تو همینش موندم هی به پشتیبانی میگم سیستم نرم افزاری شما که اتصالاتو ثبت میکنه سیستم پایگاه فضایی ناسا نیس که اشتباه نباشه تو کارش قبول نمی کنن که نمی کنن!!!!!!!!!1

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فانوس جان اگه سرعتهای 64 و 128 و 256 یکی اند چرا 64 نمیگیری که قیمتش مناسبتر باید باشه
    به احتمال زیاد 1 مگ یا اگه بشه 2 مگ بگیرم

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

بله هر نمایندگی میتونه با یوزرنیم کاربر دیگه ای وصل بشه(هر کدوم که دلش بخواد)

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه اساتید محترم این تاپیک

از اساتید محترم میخواستم در مورد این عکس برام توضیح بدن لازمه قبلش این توضیحاتو بدم که در زمان لاگین تایم مودم من اصلاً روشن نبوده و اینکه مودمم وایرلسه و یکی هم اینکه با بخش پشتیبانی همارا صحبت کردم حرفای صد من یه غاز تحویلم دادن و خلاصه اینکه قبول نکردن که اشتباهی از مقدار اعتبارم کسر شده عجب آدمای .............. هستن زیر کادر کالر آی دی باید مک آدرس نوشته باشه در حالی که همونطور که در تصویر می بینید چیزی نیس و این تنها کانکتیه که زیر کادر کالر آی دی خالیه در حالی که تمام اتصالات قبلیم همه زیر کالر آی دی مک آدرس نوشته شده!!!!!!!!!!!!!!!!

رو مودمت رمز گذاشتی ؟

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

می تونه ولی نمی کنه چون اونا 100 درصد برا خودشون یه سرویس نامحدود با سرعت بالا می بندن . یعنی من تو یه آی اس پی کار کنم بیشترین پهنا رو می بندم برا خودم .

10. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

تازه Wi-Fi هم هست
    وای فای این شرکتها چطوریاست؟

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

تایید میشه
    من که هیچ دانلودی روزا نمیکنم و همرو میذارم شب دوهفته ای 2 گیگم پریده فقط واسه وبگردی
    از این 2 گیگ حدود 300 مگ دانلود داشتم
    تازه وبگردی اصلیم از دو هفته دیگه شروع میشه
    ممنون از راهنماییتون. پس اول 12 تومن اضافه میدم 3گیگ دیگه هم میگیرم بشه 7گیگ خوبه برام، چون روزی فوقش 3 الی 4 ساعت میتونم آنلاین باشم. به نظرتون می ارزه؟ ( چون اینجا که آ. غربی (شهر بوکان) نمایندگی ماکس نت فقط 3 تا سرویس 512 و 1 و 2 مگ محدود رو گفتن ارایه میدن )

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

رو مودمت رمز گذاشتی ؟

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

بله رو مودمم رمز گذاشتم اونم از نوع 128 بیتی محاله کسی بتونه هکش کنه نمیدونم چرا باید از اعتبار من کسر بشه آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •