کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره که دانلود کنم
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره که دانلود کنم
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره
این ورژن
Trial version of Kaspersky Internet Security 2011 (11.0.1.400) ( English ) 103.91 MB
اگه اجازه دانلود نداد برو اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ذخیره کردن آپدیتها به این پست مراجعه کنید:
برای استفاده از آپدیتها به این پست مراجعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا من کسپر ورژن pure رو نصب کردم ولی کلا ارتباط منو با شبکه و اینترنت قطع کرد و اصلا نمیتونم وصل شم و حتی اگه پاکشم بکنم وصل نمیشه . چجوری وصل شم دوباره؟
دومین سوال اینکه چجوری میشه اکتیوش کرد با تریال ریست؟ وقتی برنامه نصبش تموم میشه کدوم گزینه رو باید بزنم؟
active licence
avtive terial licence
aactive later
سلام برای اکتیو کردن روی activate with trial licence کلیک کنید.
برای مشکل شبکه هم دقت کنید شما روی آیکون آنتی ویروس کلیک راست نکرده باشید و گزینه ی block network traffic رو انتخاب نکرده باشید
دوست عزیز مشکل حل شد . الان من اینو اکتیو نکردم نصب کردم بعد با آپدیت آفلاین آپدیتش کردم .
اینجوری آنتی ویروس کامل کار میکنه؟
حالا اگه بخوام اکتیوش کنم باید چیکار کنم کلیدی داره که بشه باهاش اکتیو کرد؟
من فقط تریال ریستو دارم .
باسلام
من با يه مشكل عجيب روبرو شدم. ديروز ورژن 11.0.1.400 اينترنت سكيوريتي كاسپر رو نصب، اكتيو و آپديت كردم. و چراغ برنامه سبز شد. بعد گذاشتم يه Full Scan انجام بشه. يك تروجان داخل محتويات يك فايل ايميج پيدا كرد ولي با توجه به اينكه فايل اصلي ايميج يه DVD بود نميتونست به تروجان دسترسي پيدا كنه و اون رو پاك كنه و گزينههاي پيشنهادي خود آنتي ويروس نيز همه غير فعال و بصورت خاكستري رنگ بودند بنابراين هيچ راهي نبود جز پاك كردن خود فايل ايميج. من فايل ايميج رو بصورت كامل پاك كردم ولي از اون به بعد چراغ برنامه به رنگ قرمز در اومده و پيغام ميده كه تروجان پيدا كردم دقيقاً همون آدرس فايل ايميج كه حالا پاك شده هر كاري كردم نتونستم برنامه رو به حالت عادي برگردونم حتي با نصب مجدد، آپديت، فول اسكن مجدد و ...
حالا سئوالم اينه كه چجوري چراغ برنامه رو سبز كنم؟
دوست عزیز این یه باگه و تو این ورژن هست و نمیشه کاریش کرد.حداقل من که نتونستم
سلام به همه
دوستان من می خواهم آنتی ویروس بخرم ولی بین کسپر و نورتون موندم دوستان به توجه به این دو محصول کدوم را به من پیشنهاد میدهید منظورم نسخه Internet_Security هستش
سوال دومم اینکه من می خواهم این آنتی ویروس رو هم رو پی سی نصب کنم و هم روی note book برای این کار باید نسخه 3 یوزر را بخرم؟؟
و اینکه پشتیبانی نورتون در ایران چه طوری هستش و میشه روش حساب کرد؟؟؟
ممنون از همه
بچه ها يه سوال دارم آيا از آپديتهاي kis ميشه براي Kaspersky PURE هم استفاده كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)