سلام. ورودتون رو به جمع دوستان p30 خیر مقدم عرض میکنم.
اگه بتونید تا 1300 هزینه کنید یه سیستم کامل که نیاز به تعویض حد اقل تا چند سال نداشته باشه همراه هزینه نصب خدمتتون عرض میکنم.
سلام. ورودتون رو به جمع دوستان p30 خیر مقدم عرض میکنم.
اگه بتونید تا 1300 هزینه کنید یه سیستم کامل که نیاز به تعویض حد اقل تا چند سال نداشته باشه همراه هزینه نصب خدمتتون عرض میکنم.
مرسی دوست عزیز
ولی فعلا حد اکثر بودجم 900 تومانه ولی تا چند وقت دیگه میتونم بیشترش کنم
واسه فردا میخوام![]()
سلام ببخشید دیر شد اگه بتونین 270 تا280 تومان هزینه کنید یه7016 کنوود بگیرید صدای بسیار عالیی داره حالا حالا هم لازم نیست عوضش کنید.
مرسی. بجز این مدل از کنوود دیگه چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟ یکم ارزونتر باشه. چون محدودیت دارم. همون 200 تا 220-230 باشه . راستی اون اسپیکره خوبه یا نه ؟ قیمتش خوبه ؟ خوب گرفتم یا ... ؟پخش خوب به نظر من 7016 هستش.
سلام دوست عزیز برای خرید عجله نکن وگرنه خوب در نمیاد . دیرتر یه سیستم خوب ببندی بهتره تا زود یه سیستم بد ببندی درضمن این آقا حمید جزو اساتید خبره این کار هستند .من که چشم بسته حرفشونو قبول دارم
چه قطعاتی مد نظرتون هست؟منظورم اینه که مثلا پخش+اسپیکر جلو ،عقب+آمپ و...کابل و کلا اکسسوری؟
میتونید از پایونیر برداری ارزونتر ولی صدای خوبی نخواهی داشت.پشیمونی داره.
اسپیکرتون هم به نظر من صدای خوبی نمیده مخصوصا اینکه 4Wayهست.تو ولومهای بالا Distortionرو شاخشه
بازم tnx . به جای اون بانده چی می گرفتم خوب بود ؟ (شاید هنوز امکان عوض کردنش باشه !)
نهایتا تا 350 (باند+پخش ) بهترین چیزی که میشه خرید چیه ؟
اسپیکر - آمپ - ساب- پخش
البته اسپیکر عقب
اینارو خودم فک میکنم کافیه ولی اگه چیزای دیگه لازمه راهنماییم کنین
درسته حرفشون ولی من میخوام فردا با 900 فعلا ببندمش تا حدود یه ماه دیگه آپدیتش کنم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)