تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 761 از 1635 اولاول ... 2616617117517577587597607617627637647657718118611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

ماجرای من و ایده آل

حدود 3 ماه پیش تو همین تاپیک با مشورت دوستان یه دوربین کنون SX210 خریدمٰ،ازش خیلی راضی بودم تا حدود 2 هفته پیش که شبش باهاش عکس گرفتم و تو کیفش گذاشتم،فرداش اومدم سراغش روشن کردم دیدم LENS ERROR میده و لنز نصفه بیرون میاد دوباره جمع میشه
    خیلی ناراحت شدم بعدا کاشف به عمل اومد که دوربین اون شب توسط مهمان موزی از کیفش درومده و به زمین خورده !
    خیلی ناراحت بودم که دوربین دوست داشتنیم این بلا سرش اومده
    شانسی که آوردم دوربین رو با بیمه خریده بودم البته اون موقع به نظرم فقط یه حربه ی تبلیغاتی اومد برای بیشتر پول گرفتن از مشتری،اما بخاطر اصرارای خیلی زیاد فروشنده که بهش اعتماد هم داشتم با دادن حدود 10 تومن بیمه ی دوربین رو گرفتم،شرکت بیمه گذار هم سامان بود که طرف قرارداد ایده آل بود
    هفته ی پیش با ناامیدی رفتم ایده آل دوربین رو بردم گفت برید بخش فنی دوربین رو چک کنن،تا دید لنزش اینحوریه گفت ضربه خورده این دوربین !
    منم گفتم نمیدونم والا
    گفت کارت درومده باید UNIT LENS عوض شه و حدود 50 تومن هزینه داری،من خیلی خورد تو حالم ! بعدش گفتم پس بیمه چی ؟
    گفت بیمه داری ؟‌گفتم آره .گفت ئه ؟ پس هیچ هزینه ای نداره ،خیلی حال کردم
    دوربین رو تحویل دادم 4 شنبه تماس گرفتم گفتن واسه شنبه آمادس،امروز رفتم سراغش دوربین رو تحویلم دادن همراه با تعویض یونیت البته بدون هزینه که اگه بیمه نداشت بایید از جیبم میدادم،ضمنا رایگان هم لنز رو تمیز کرده بودن هم ورژن نرم افزار گوشی رو آپدیت کرده بودن
    از من به شما نصیحت اگه دوربین خواستین بگیرین حتمااااااا با بیمه بگیرین وگرنه اگه خراب شه کم کم خودتون رو برای همین 50 تومن آماده کنین
    پیش پای خودم یه sx210 دیگه آورده بودن که LCD ش در اثر ضربه شکسته بود ،فاکتور هزینش 120 شده بود ! که بخاطر نداشتن بیمه از جیب صاحب عزیز رفته بود ![COLOR="Silver"]

[

2. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان
    پروفشنال عزیز ممنون از راهنمایی شما چند نکته هست یکی اینکه 100 تومان هزینه اضافی رو میتونم یه کاری کنم اما باید عرض کنم فیلم برداری برام چندان اهمیتی نداره هر چند یک برگ برنده هست اما کیفیت عکس کدوم رو بهتر میدونید ضمنا من می تونم به eos500d هم فکر کنم یا اصلا واسه من کیس مناسبی نیست؟
    سلام
    من شنبه میحوام برم واسه خرید اگه خدا بخواد اما هنوز کسی جوابی واسه سوالم بهم نداده اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام
    من پستتون رو ندیدم
    FZ100 و FZ45 و SX30 دوربین های خوبی هستند اما همه غیر حرفه ای هستند و کیفیت خیلی خوبی ندارند (تو نویز)
    اگر 500d بخرید که خیلی بهتره اما باید در نظر داشته باشید که دردسر بیشتری هم داره (وزن اندازه لنز و...) نکته اینه که مهم خودتونید اگر علاقه دارید و تا آخرش هستید بخرید اما اگر نه فقط می خواهید یه عکسی گرفته باشید همون FZ45 یا SX30 خوبند یه نکته دیگه اگر حرفه ای خریدید باید لنز و کیف و ... براش بخرید که هرینه کمی نداره

از خرید حرفه ای هم نترسید

ماجرای من و ایده آل

حدود 3 ماه پیش تو همین تاپیک با مشورت دوستان یه دوربین کنون SX210 خریدمٰ،ازش خیلی راضی بودم تا حدود 2 هفته پیش که شبش باهاش عکس گرفتم و تو کیفش گذاشتم،فرداش اومدم سراغش روشن کردم دیدم LENS ERROR میده و لنز نصفه بیرون میاد دوباره جمع میشه
    خیلی ناراحت شدم بعدا کاشف به عمل اومد که دوربین اون شب توسط مهمان موزی از کیفش درومده و به زمین خورده !
    خیلی ناراحت بودم که دوربین دوست داشتنیم این بلا سرش اومده
    شانسی که آوردم دوربین رو با بیمه خریده بودم البته اون موقع به نظرم فقط یه حربه ی تبلیغاتی اومد برای بیشتر پول گرفتن از مشتری،اما بخاطر اصرارای خیلی زیاد فروشنده که بهش اعتماد هم داشتم با دادن حدود 10 تومن بیمه ی دوربین رو گرفتم،شرکت بیمه گذار هم سامان بود که طرف قرارداد ایده آل بود
    هفته ی پیش با ناامیدی رفتم ایده آل دوربین رو بردم گفت برید بخش فنی دوربین رو چک کنن،تا دید لنزش اینحوریه گفت ضربه خورده این دوربین !
    منم گفتم نمیدونم والا
    گفت کارت درومده باید UNIT LENS عوض شه و حدود 50 تومن هزینه داری،من خیلی خورد تو حالم ! بعدش گفتم پس بیمه چی ؟
    گفت بیمه داری ؟‌گفتم آره .گفت ئه ؟ پس هیچ هزینه ای نداره ،خیلی حال کردم
    دوربین رو تحویل دادم 4 شنبه تماس گرفتم گفتن واسه شنبه آمادس،امروز رفتم سراغش دوربین رو تحویلم دادن همراه با تعویض یونیت البته بدون هزینه که اگه بیمه نداشت بایید از جیبم میدادم،ضمنا رایگان هم لنز رو تمیز کرده بودن هم ورژن نرم افزار گوشی رو آپدیت کرده بودن
    از من به شما نصیحت اگه دوربین خواستین بگیرین حتمااااااا با بیمه بگیرین وگرنه اگه خراب شه کم کم خودتون رو برای همین 50 تومن آماده کنین
    پیش پای خودم یه sx210 دیگه آورده بودن که LCD ش در اثر ضربه شکسته بود ،فاکتور هزینش 120 شده بود ! که بخاطر نداشتن بیمه از جیب صاحب عزیز رفته بود ![COLOR="Silver"]

[
    دست درست که این جا نوشتی
    منم همیشه میگم اگر کارانتی نبود نبود اما بیمه ارزش داره
    راسی ورژن دوربین رو عوض کردند دیگه هوم ، ورژنش چند شد ؟؟؟ چه فرقی کرد ؟؟؟

Last edited by ELSIN; 01-01-2011 at 16:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

مثل قبلش شده یا نه ؟
    تمیز درستش کردن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

من 200.000تومان پول دارم میخواهم یک دوربین عکاسی خوب بگیرم، شما چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟؟
    Last edited by aligol172; 05-07-2011 at 18:44.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دست درست که این جا نوشتی
    منم همیشه میگم اگر کارانتی نبود نبود اما بیمه ارزش داره
    راسی ورژن دوربین رو عوض کردند دیگه هوم ، ورژنش چند شد ؟؟؟ چه فرقی کرد ؟؟؟

خواهش میکنم
    ورژن عوض شده چون مشخصه که دوربین ریست شده ،البته کلا آدمای خوبی بودن دروغ نمیاد بهشون ولی هرچی نگاه میکنم یادم رفته که از کجا باید ورژن رو چک کنم
    فعلا هم نتونستن زیاد کار کنم باهاش اما به طورمحسوسی سرعت انداختن عکس ها بیشتر شده رو ایزوهای بالا.انگار که بافر بیشتر شده !!!

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

مثل قبلش شده یا نه ؟
    تمیز درستش کردن ؟
    آره
    دیگه تمیز و غیر تمیز نداره
    کلا قطعه ی Unit عوض شده

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

من 200/000تومان پول دارم میخواهم یک دوربین عکاسی خوب بگیرم** شما چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
    canon ixus 110 برای شما انتخاب مناسبی هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

canon ixus 110 برای شما انتخاب مناسبی هست
    این که خیلی زشت است!!
    Last edited by aligol172; 05-07-2011 at 18:44.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پس باید از سریه A کنن بخرید مثلا Canon PowerShot A490 یا Canon PowerShot A3100 IS یا Canon PowerShot A3000 IS
    قیمت هم فکر کنم به شما بخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من 200/000تومان پول دارم میخواهم یک دوربین عکاسی خوب بگیرم** شما چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
    بهترين و جديدترين دوربيني كه تو اين رده قيمت ميتونم پيشنهاد بدم :

Panasonic DMC-F3

داراي فيلم برداري HD و 12 مگاپيكسل لنز وايد 28 و زوم 4 برابر و فلاش پر قدرت با برد 7 متر

اگه كيفيت فيلم مهم نيست ميتونين به اينا هم فكر كنين :

Fuji F70
    Sony W330

يا همونطور كه دوستمون گفتن سري A كنن
    Last edited by toolhelp; 01-01-2011 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بهترين و جديدترين دوربيني كه تو اين رده قيمت ميتونم پيشنهاد بدم :

Panasonic DMC-F3

داراي فيلم برداري HD و 12 مگاپيكسل لنز وايد 28 و زوم 4 برابر و فلاش پر قدرت با برد 7 متر

اگه كيفيت فيلم مهم نيست ميتونين به اينا هم فكر كنين :

Fuji F70
    Sony W330

يا همونطور كه دوستمون گفتن سري A كنن
    F3 نداریما
    شما کدوم رو میگی ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •