ماجرای من و ایده آل
حدود 3 ماه پیش تو همین تاپیک با مشورت دوستان یه دوربین کنون SX210 خریدمٰ،ازش خیلی راضی بودم تا حدود 2 هفته پیش که شبش باهاش عکس گرفتم و تو کیفش گذاشتم،فرداش اومدم سراغش روشن کردم دیدم LENS ERROR میده و لنز نصفه بیرون میاد دوباره جمع میشه
.gif)
خیلی ناراحت شدم بعدا کاشف به عمل اومد که دوربین اون شب توسط مهمان موزی
.gif)
از کیفش درومده و به زمین خورده !
خیلی ناراحت بودم که دوربین دوست داشتنیم این بلا سرش اومده
شانسی که آوردم دوربین رو با بیمه خریده بودم البته اون موقع به نظرم فقط یه حربه ی تبلیغاتی اومد برای بیشتر پول گرفتن از مشتری،اما بخاطر اصرارای خیلی زیاد فروشنده که بهش اعتماد هم داشتم با دادن حدود 10 تومن بیمه ی دوربین رو گرفتم،شرکت بیمه گذار هم سامان بود که طرف قرارداد ایده آل بود
هفته ی پیش با ناامیدی رفتم ایده آل دوربین رو بردم گفت برید بخش فنی دوربین رو چک کنن،تا دید لنزش اینحوریه گفت ضربه خورده این دوربین !
منم گفتم نمیدونم والا
.gif)
گفت کارت درومده باید UNIT LENS عوض شه و حدود 50 تومن هزینه داری،من خیلی خورد تو حالم ! بعدش گفتم پس بیمه چی ؟
گفت بیمه داری ؟گفتم آره .گفت ئه ؟ پس هیچ هزینه ای نداره ،خیلی حال کردم
.gif)
دوربین رو تحویل دادم 4 شنبه تماس گرفتم گفتن واسه شنبه آمادس،امروز رفتم سراغش دوربین رو تحویلم دادن همراه با تعویض یونیت البته بدون هزینه که اگه بیمه نداشت بایید از جیبم میدادم،ضمنا رایگان هم لنز رو تمیز کرده بودن هم ورژن نرم افزار گوشی رو آپدیت کرده بودن
از من به شما نصیحت اگه دوربین خواستین بگیرین
حتمااااااا با بیمه بگیرین وگرنه اگه خراب شه کم کم خودتون رو برای همین 50 تومن آماده کنین
پیش پای خودم یه sx210 دیگه آورده بودن که LCD ش در اثر ضربه شکسته بود ،فاکتور هزینش 120 شده بود ! که بخاطر نداشتن بیمه از جیب صاحب عزیز رفته بود ![COLOR="Silver"]
[