دکمه Ps رو که میزنی یه گزینه داره turn off controll داره که میزنی دسته خاموش میشه بعد اون یکی دسته میشه دسته اول.
دکمه Ps رو که میزنی یه گزینه داره turn off controll داره که میزنی دسته خاموش میشه بعد اون یکی دسته میشه دسته اول.
دوستان خودم کشف کردم
![]()
کسی از -- 3.61 خبر نداره ؟ و اینکه آخرین قیمت کنسول چنده الان PS3 ?
Last edited by Citrix Systems; 10-06-2011 at 09:10.
سلام کسی از sony tehran .com (فاصله ها رو بردارید) چیزی خریده آیا میتونم بهش اطمینان کنم؟با این قیمت که میده یه کم عجیبه.
من از اونجا میخوام ps3 slim 250 بخرم .قیمت زده 415 تومن.میشه یکی راهنمایی کنه.
سلام به نظر من از digikala.ir بگیر مطمئن تره البته انتخاب با خودته.
![]()
سلام دوستان ميشه فيلم هاي بلو ري تري دي ارچينال از اونها كه حجمشان 50 گيگه رو روي هارد ps3 كپي كرده و نگاه كنيم يا نميشه.اصلا كسي اين كارو كرده يا نه
لطفا این سوال بنده رو جواب بدین.ممنون
شدنش که میشه ...
ولی اول باید فیلم های اورجینال Blu-Ray رو با برنامه AVS Video Converter (یا هر برنامه دیگه ای که این فرمت رو ساپورت میکنه!) به MP4 مخصوص PS3 تبدیل کنین.
و در مرحله بعدی هم، ویدئوی Convert شده رو باید روی هارد کپی کرد ...
---------------
لینک دانلود برنامه AVS Video Converter (اگه لازم شد):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه digikala خیلی گرون میده.اگه sonytehran نگیرم حتما از رایان صبا میگیرم چون اون کاملا مطمئنه و 425 میده 160 رو.
ولی خداییش این sonytehran خیلی خوب میده ها. یه نفر نیست از اونجا خرید کرده باشه؟
راستی الان اگه من بخوام move رو جداگانه بخرم باید چه قدر خرج کنم؟یه سوال دیگه الان توی پک ps3 توش ps eye هم هست یا باید توی پک move باشه؟توی پک ps3 و پک move چیا هست؟
ممنون.
Last edited by hosein ati; 10-06-2011 at 10:46.
منم میخوام توی تیر ماه ps3 250 gb یا 120gb بخرم.شاید من هم از sonytehran بگیرم چون قیمتش خوبه احتمالاً اطمینانی باشه.برای خرید move هم تغریباً باید 70 هزار تومانی بدی.
موفق باشید
![]()
سلام کسی میدونه با دسته ps3 چند ساعت میدونی بدونه سیم بازی کنی؟ یعنی چند ساعت شاژ داره؟
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
سلام اگه کسی فریمور 3.55 ps3 رو خواست اینجا میتونه با لینک مستقیم دریافت کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://downloads.exo...om/pub/713</a>
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)