اصلا بیخیالش .. انتی ویروس میخوای چیکار !
من که نمیدونم به چه درد میخوره ?!؟ !!![]()
اصلا بیخیالش .. انتی ویروس میخوای چیکار !
من که نمیدونم به چه درد میخوره ?!؟ !!![]()
نمیدونم والله...
من خیلی وقته دارم... اوایل باتریش مثل بنز بود حالا دیگه ژیانم نیست...
هر شب تو شارژه... متاسفانه اکثر دوستان مشکل باتریو دارن ولی به جای پرداخت به این موضوع میرن راجع به هر چیزی جز این صحبت میکنن... البته حق دارن چون این مشکل حل بشو نیست...
البته برای من هم از شما بیشتر نگه میداره ها!!! شما دیگه خیلی زود تموم میکنی....
زمانی که ما خریدیم قلابی نداشت... فقط بعضی ها میگفتن چینیشم هست که اون عین خود گوشیه فقط توش زده made in china کیت سبز پشتشم تیره تره...البته حرفشون سندیت نداره به نظر من...کسی خبر داره قلابی 5700 تو بازار هست یا نه؟
من نصب کردم...kasperskyشماها رو گوشیتون آنتی ویروس نصب کردین ؟
اصلا نیازی هست ؟
اگه آره چه آنتی ویروسی براش خوبه (لطفا لینک دانلود )
اصلا نیازی نیست... هیچ کار مفیدی در گوشی انجام نمیده... البته گوشیم ویروسی نداره... ولی ویروسای کامپیوتر(همونایی که رو گوشی بی اثرن ولی کامپیوترو میترکونن) توش زیاده... که به حمدالله یدونشم پیدا نمیکنه... خودم میدونم این ویروسه میگم این ویروسه ولی میگه نه نیست...با اینکه ورژن 7 هست... البته پک ویروسای گوشیای ما هم اومده... میتونم بریزم رو گوشیم بعد به کاسپر جون بگم بگردو پیدا کن... ولی اگه پیدا نکنه زندگیم به فنا میره...
تا الان که هیچ احتیاجی بهش نداشتم... ریختم واسه خالی نبودن عریضه...
تو همه انتی ویروسا کاسپر به نظر من تکه... البته هیچ کاری نمیکنه ولی نسبت netquin و امثال اینا که دیگه بهتره...
مگه کامپیوتره؟؟؟ هیچی کم نمیشه... ولی حافظه داخلی پایین میاد...(منظورم حافظه کاربریه ها)ببخشید دوستان اگه آنتی ویروس نصب بشه روی گوشی از سرعتش کم نمیشه ؟
راستی یه مشکل دیگه هم این گوشی داره حافظه موقت خیلی پایینی داره دقیق نمیدونم چنده... حول و حوش 15 16 مگه... ان82 به غیر از دوربینش حافظه موقتشم از 5700 بالاتره...
همین دیگه... خوش بگذره...
کسی این رو رو گوشیش امتحان کرده؟
اضافه کردن افکت جالب به گوشیتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دانلود نتونستم بکنم...
فکر کنم فقط واسه 95 و 82 میشه... به تریپ گوشیه ما این خز بازیا نمیخوره... گوشیه ما با کلاسه... اگه بشه خوبه... خودم خوشم نماید ولی جلو یکی فقط می خوام پز بیام...
اول به این سایت برید
این فایل رو دانلود کنید
این موزیک رو به گوشیتون منتقل کنید (قبلش گوش نکنید !)
صدای گوشی رو تا آخر زیاد کنید
و این موزیک رو اجرا کنید !
به قول سایت منبع فکر می کنید یه سیستم صوتی رو گوشی بستید !
حتما دانلود کنید !
http://www.mobileha.com/?p=1555#more-1555
ما امروز می خواهیم یک موزیک 1 دقیقه ای استثنایی را به شما معرفی کنیم تا آن را دانلود کرده و بر روی گوشی خود بریزید . اما دست نگه دارید . ایتدا چشمهایتان را ببندید و سپس این موزیک را اجرا کنید . این موزیک سیستم صوتی فوق العاده قوی ای را بر روی گوشی شما برای چند لحظه نصب می کند . باور نمی کنید این طور نیست ؟؟؟؟؟ پیشنهاد می کنیم خودتان این سیستم صوتی را بر روی گوشی موبایل خود تجربه کنید . این موزیک بر روی گوشی هایی مانند 3250 و 5700 و n73 و n95 مخصوصا 3250 و 5700 که از اسپیکرهای توانمند و با کیفیتی استفاده می کنند معجزه می کند . پیشنهاد می کنیم خودتان تجربه کنید .
من دانلود کردم چیزه خاصی نداشت یه آهنگ معمولی که بیسش رو بالا برده بودن همین!
سلام.
من اون پچ افکت رو دان کردم ولی پچو رام پچرم نخوند یعنی وقتی زدم فعال شه ضربدر اومد.
فکر کنم پچش به گوشی من نمیخوره.
منم حدود 1 ماهي هست كه شارژ گوشيم زود خالي ميشه..اوايل 3 تا 4 روز دوام مياورد..اما حالا يك روز در ميان بايد شارژ كنم!!!..با اينكه نور صفحه را هم كم كرده ام!!!....الان حدود يك سال و نيم هست كه اين گوشي را دارم......اما ديگه بايد برم سراغ گوشي جديد.....بد رقم رفتم تو كه e66 ..فكر..كنم گوشي خوبي باشه!!!!..البته اسپيكر 5700 را هيچ گوشي نداره...!!!!
اگه بخوایم می تونیم چندتا از اینجور آهنگها پیدا کنیم
منظورم این بود که قدرت 5700 رو در پخش صدا ببینیم همین !
در اینکه اون یه آهنگ معمولی با بیس بالا بود که هیچ شکی نیستاگه بخوایم می تونیم چندتا از اینجور آهنگها پیدا کنیم
منظورم این بود که قدرت 5700 رو در پخش صدا ببینیم همین !
=-=-=
و اما اینکه شما میگید در خیلی از گوشی ها صدق میکنه نمونه بارز و قوی ترش n73 یا n95 or 6 که هر دوشون همینطورن
در حالی که شما وقتی سر بلندگوهای گوشی n73 یک حلزونی بزارید... صدا هم از پایین و هم از دو طرف بلندگوهای بالا میاد که کیفیت صدای بلندگوهاتون در تن های سنگین رو افزایش میده . درست مثله زمانی که وقتی هر دو سوی اسپیکرهای 5700 یه طرف باشه صدای بهتری به گوش میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)