تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 1404 اولاول ... 2616617117517577587597607617627637647657718118611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک کانسپت غیر آفشیال از psp2 :
    این طرح جالبیه ولی باید UMD رو فراموش کنید خوده سونی هم میدونه UMD یه نوع دیسک شکست خوردست، شاید در PSP2 دیگه همچی رو مموری عرضه بشه شاید یک نوع حافظه جدید شایدم mini Bluray ؟! مسئله بعدی و نگرانی من در مورد کپی خور شدن PSP 2 هست با روندی که سونی بعد PS3 پیش گرفت میشه متاسفانه این انتظار داشت که PSP 2 هم مثل PS3 کپی خور نشه که این اتفاق خیلی بدیه بدون شک و امیدوارم اصلا اینطور نشه.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

درود .
    ببینید امکان نداره که دستگاه های مختلف کپی خور نشن . چون بازار کشور های جهان سوم رو از دست میدن . جدا از اون دست بالای دست زیاده .
    ps2 هم 2-3 سال طول کشید تا کپی خور شد . بعد شما مساله دیسک های بوت رو فراموش نکنید . الان برای psp اومده . یه UMD اورجینال میخری میزاری اون لود میشه با اون بازی ها رو باز میکنی . من توی game Stop دیدم ولی قیمتش با قیمت یک دستگاه نو برابری میکرد . در ضمن داستان مد چیپ ها هم فراموش نشود . هنوز کاربران ps3 اونقدری زیاد نشدن که برای کپی خور کردنش صرف اقتصادی وجود داشته باشه . ولی صبور باشید . بدرود

3. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

این جور که شما میگی دستگاه باید یا اشکال نرم افزاری داشته باشه یا سخت افزاری
    تا الان من کسی را ندیدم دستگاهش این مشکل را داشته باشه.

شما لطف کن از مسیر زیر ورژن فریمور را بگو(شاید عیب از فریمور باشه)

Settings>system settings>system information

مموری شما مجیک گیت را ساپورت میکنه؟
    برای فهمیدن اینکه ساپورت میکنه یا نه روی گزینه مموری برو و کلید مثلث را فشار بده برو information ببین جلوی مجیک گیت چی زده؟

.
    فریمور 5.00 m3هست
    و مجیک گیت ساپورت میکنه
    مشکل باشه یا نه منکه بهش عادت کردم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود .
    ببینید امکان نداره که دستگاه های مختلف کپی خور نشن . چون بازار کشور های جهان سوم رو از دست میدن . جدا از اون دست بالای دست زیاده .
    ps2 هم 2-3 سال طول کشید تا کپی خور شد . بعد شما مساله دیسک های بوت رو فراموش نکنید . الان برای psp اومده . یه UMD اورجینال میخری میزاری اون لود میشه با اون بازی ها رو باز میکنی . من توی game Stop دیدم ولی قیمتش با قیمت یک دستگاه نو برابری میکرد . در ضمن داستان مد چیپ ها هم فراموش نشود . هنوز کاربران ps3 اونقدری زیاد نشدن که برای کپی خور کردنش صرف اقتصادی وجود داشته باشه . ولی صبور باشید . بدرود
    نه بابا PS2 کجا 2-3 سال طول کشید هک بشه؟ همون سال اول که هیچی ماه های اول که اومد هک شد من خودم سال اولی که اومده بود خریدم! همه کنسول های دیگه هم همینطور PSP، Xbox، Xbox360، Wii شما نمیدونستی مگه؟!
    سونی هم قبل از عرضه PS3 اعلام کرده بود که PS3 قابل هک کردن نیست. بعد PS3 تا الان بیش از 21 میلیون دستگاه فروش داشته، تعداد کاربرانش کمه اونوقت!؟! ولی بازم ربطی به تعداد فروش کنسول و تعداد کاربرانش نداره، وقتی کنسول ریلیز میشه یسری گروه سعی میکنن هک کنن کنسول رو، که تا الان گروهی نتوسنته PS3 رو هک کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خبر خوب اینکه سونی برای امسال قرار کم کاری سال گذشته رو جبران کنه و عنوان های خیلی عالی برای PSP عرضه کنه VP کمپانی سونی در UK اعلام کرده امسال عنوان عالی مثل MotorStorm, LittleBigPlanet, Resistance and Buzz از طرف خوده Sony و عنوانی مثل Assassin's Creed, Final Fantasy و Rock Band از طرف سازندگان ثالث برای PSP عرضه میشه.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان عزیز خیلی از کپی خور شدن دستگاه خوشحال نباشید... این طرز تفکر اصلا خوب نیست ک متاسفانه بین تمام ایرانیان جا افتاده که وسیله رو هک شده و کرک شده میخوان تا بازی های کپی روش راحت اجرا شه... بیشتر دوستانی که x360 دارند میدونن که یکی از مشکلات بزرگ این کنسول و ضعیف شدن لنز و بن از لایو، دیسک های کپی هست. هنوز مفهوم خرید بازی و پشتیبانی از سزنده برای ما جا نیفتاده.
    موفق باشید

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

دوستان عزیز خیلی از کپی خور شدن دستگاه خوشحال نباشید... این طرز تفکر اصلا خوب نیست ک متاسفانه بین تمام ایرانیان جا افتاده که وسیله رو هک شده و کرک شده میخوان تا بازی های کپی روش راحت اجرا شه... بیشتر دوستانی که x360 دارند میدونن که یکی از مشکلات بزرگ این کنسول و ضعیف شدن لنز و بن از لایو، دیسک های کپی هست. هنوز مفهوم خرید بازی و پشتیبانی از سزنده برای ما جا نیفتاده.
    موفق باشید
    من کاملا موافقم ولی یه سری از افراد بوجشو ندارن که بازی های اصل بخرن و یه سری دیگه هم زورشون میاد....

در هر صورت هر دستگاهی بالاخره کپی خور میشه. دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

موفق باشید

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

میشه بگید بازی هایی که دانلود میکنیمو باید توی کدوم فلدر بریزیم؟؟؟

من psp ندارم و فلدر ها رو باید خودم درست کنم

موفق باشید

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه بگید بازی هایی که دانلود میکنیمو باید توی کدوم فلدر بریزیم؟؟؟

من psp ندارم و فلدر ها رو باید خودم درست کنم

موفق باشید
    سلام
    شما پی اس پی نداری بعد بازی دانلود می کنی ؟
    برای کسی می خوای ؟
    بازی ها در سه پوشه ریخته می شن :
    ISO OR CSO :
    PSP:/ISO
    UNCompress Games :
    fat :
    PSP:/PSP/GAME150 اگه اشتباه نکنم و
    Slim :
    PSP:/PSP/Game
    ولی معمولاً شما فایل هایی که دانلود می کنید ایزو یا سی اس او هست که باید در پوشه ی ISO ریخته بشه .
    خدانگهدار

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موفق باشید
    ببخشید دوست عزیز یه سوال برای من پیش اومده شما ویندوزت اورجیناله، نرم افزارهای توی ویندوزت اونا اورجینال هستن حتما یه آنتی ویروس اورجینال هم داری نه؟ و در ضمن احتمالا شما که فیلم یا برنامه دانلود نمیکنی یا نه از این DVD های فیلم دونه ای 500 تومن نمیخری حتما نسخه های اورجینال فیلم ها رو تهیه می کنی، در هر صورت میدونی که این فیلمهای 500 تومنی چه ضرری به کمپانی های سازنده فیلم میزنه، طبق گفتتون هم حتما تمام بازیهایی که میگیرین اورجینال هست نه. شما خوشحالی احتمالا خیلی نه؟ در مملکتی که خوده دولتش یکی از بزرگترین نقض کنندهای قانون کپی رایت در دنیا هست، از منه شهروند جزء انتظار چی داری، کمک به سازنده بازی؟! باشه حتما کمک میکنم، یا به فکر لنز Xbox360 باشم یا دانلود Pirate نکنم؟! قیمت 5 تا بازی اورجینال Xbox360 آندازه خوده یه Xbox هست کدوم دیوونه ای حاضره بره بازی اورجینال بخره چون لنزش خراب نشه؟! ولمون کن بابا از این شوخی ها با من نکن.
    Last edited by milky way; 12-03-2009 at 01:29.

12. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •