تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 761 از 1667 اولاول ... 2616617117517577587597607617627637647657718118611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,601 به 7,610 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ram:2gig
    (VGA:radeon x1600pro(512
    CPU:3.00
    شما که معلوم شد مربوط به ضعیف بودن گرافیکته طبق دستوری که توی اخطار میده باید تنظیمات گرافیک بازی رو کاهش بدید اگه توی بازی میره که هیچ توی خود بازی اگر هم نمیره توی فولدر بازی بگرد دنبال گزینه ای به نام Launcher بعد تو منوی اون گرافیک بازی رو تنظیم کن.

مادربورد : asus p5k
    گرافیک : asus 8500gt nvidia
    رم : 2gb
    cpu : 4600 core2duo
    درایور کارت گرافیکم بروزه چند روز پیش اخرین آپدیت را از سایت asus گرفتم
    شما آخر که درایور گرافیکت رو نگفتی ولی سی پی یوت وکلا سیستمت که مشکلی نداره می مونه درایور گرافیکت به نظر من بهتر بری توی خود سایت nvidia و ببینی درایورت به روز هست یا نه چون حود این سایتها بعضی اوقات 6 ماه یک بار هم اطلاعاتشون رو آپدیت نمی کنند اینم آدرسش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما آخر که درایور گرافیکت رو نگفتی ولی سی پی یوت وکلا سیستمت که مشکلی نداره می مونه درایور گرافیکت به نظر من بهتر بری توی خود سایت nvidia و ببینی درایورت به روز هست یا نه چون حود این سایتها بعضی اوقات 6 ماه یک بار هم اطلاعاتشون رو آپدیت نمی کنند اینم آدرسش:
    کد:
    دوست عزیز من قبلا درایور را چک کردم باور بفرمایید اخرین update هستش

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من از دست این پرو 2009 کف کردم !!

این بار دوازدهم هست که این بازی رو پاک و دوباره نصب میکنم ولی بازهم موقع لود شدن مستر لیگ با مشکل ارور dont send مواجه میشم !!
    یکی از دوستان تو همین فروم میگفت اگه از اول بازی رو روی سیو دستی بذاری و خودت سیو کنی دیگه ارور نمیده ولی اینبار از اول روی سیو دستی بود و بازهم همون قضیه !!

دارم دیووونه میشم !!! دهنم آسفالت شد از بس پاک کردم و نصب کردم

ترو خدا کسی پچی فایلی لینکی چیزی داره بذاره تا خبر مرگم برم دانلود کنم و از دست این ارور لعنتی راحت بشم ؟؟

دقیقا قبل از بازی با یوونتوس این اتفاق میفته !!

نامردی نکنید دیگه بابا !! یه پچ بذارید تا زمانیمه ما هم مخمون داغ میکنه بیایم بشینیم یه دست فوتبال بزنیم و صفا کنیم
    در ضمن مشخصات سیستم :
    گرافیک : 4870 یک گیگ
    سی پی یو: core 2 Quad 6600
    رم : Gskill 2GIG -DDR2

کریس رونالدو قربونتون بره الهی !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

salam be hame
    enshaualah ke hame khoob bashan
    man bazia resident evil 4 rooo rikhtam va bad zir nevise farsia bazirooo ke tavasote ham sayt gereftamooo tooo foldere movea bazi copy kardam va formate clip harooo roo roy barnamehy k-lite gozoshtam(tebghe gooftehay sahabe bahs)en ham adres:
    کد:
    vaghti too khode poshey move clipharooo baz mikonam hich moshgeli nist va clipha zir nevis dar miad ama vaghti varede bazi mishavam va goziney startooo mizanam ghabl az en ke avalin demooa baziroo neshoon bedeh en peyghamooo mide:game.exe
    game.exe has encountered a problem nd needs to close.we are soryy for teh inconvenience
    az doostanai ke mitonan komak konan khahesh mikonam began chi kar konam ta bazi ba zir nevis ejra shavad en ham begam bedoone zir nevis bazi ejra mishavad va hich moshgeli nadarad
    moshakhasate sistemamam migam ke hich soali namone:karte gerafik:512 ram: 2gig cpu:2.4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 زیر نویس کزدن بازی

salam be hame
    man bazia resident evil 4 rooo rikhtam va bad zir nevise farsia bazirooo ke tavasote ham sayt gereftamooo tooo foldere movea bazi copy kardam va formate clip harooo roo roy barnamehy k-lite gozoshtam(tebghe gooftehay sahabe bahs)en ham adres:
    کد:
    vaghti too khode poshey move clipharooo baz mikonam hich moshgeli nist va clipha zir nevis dar miad ama vaghti varede bazi mishavam va goziney startooo mizanam ghabl az en ke avalin demooa baziroo neshoon bedeh en peyghamooo mide:game.exe
    game.exe has encountered a problem nd needs to close.we are soryy for teh inconvenience
    az doostanai ke mitonan komak konan khahesh mikonam began chi kar konam ta bazi ba zir nevis ejra shavad en ham begam bedoone zir nevis bazi ejra mishavad va hich moshgeli nadarad
    moshakhasate sistemamam migam ke hich soali namone:karte gerafik:512 ram: 2gig cpu:2.4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

salam be hame
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه
    ایشاالله که خوب باشید
    من بازی rezident evil 4 او نصب کردم وبعد زیر نویس های فارسیشووو که توصط همین سایت ÷یدا کردم روو توو foldere :move در foldere بازی ک÷ی کردم و بعد فرمت clip هارو روی برنامه ی k-lite گذاشتم طبق گفته های نویسنده ی ÷ست این هم ادرسش:
    کد:
    وقتی توی ÷وشه ی move کلی÷ هاروو میبینم هیچ مشکلی ندارد و زیر نویس می آید اما وقتی بازی روو اجرا می کنم و startoo میزنک تا می خواد اولین demoro نشون بده این ارورو می ده: game.exe
    از دوستانی که میتونن کمک کنن من بازی روو با زیر نویس اجرا کنک خواهش می کنم کمک کنن
    در ضمن مشخصات سیستمم میدم که سوالی نباشد:کارت گرافیک:512 رم:2گیگ cpu:2.4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14

سلام به همه
    ایشاالله که خوب باشید
    من بازی rezident evil 4 او نصب کردم وبعد زیر نویس های فارسیشووو که توصط همین سایت ÷یدا کردم روو توو foldere :move در foldere بازی ک÷ی کردم و بعد فرمت clip هارو روی برنامه ی k-lite گذاشتم طبق گفته های نویسنده ی ÷ست این هم ادرسش:
    کد:
    وقتی توی ÷وشه ی move کلی÷ هاروو میبینم هیچ مشکلی ندارد و زیر نویس می آید اما وقتی بازی روو اجرا می کنم و startoo میزنک تا می خواد اولین demoro نشون بده این ارورو می ده: game.exe
    از دوستانی که میتونن کمک کنن من بازی روو با زیر نویس اجرا کنک خواهش می کنم کمک کنن
    در ضمن مشخصات سیستمم میدم که سوالی نباشد:کارت گرافیک:512 رم:2گیگ cpu:2.4

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

سلام...........من یه مشکل تو اجرای بازی farcry2 دارم وقتی بازی رو نصب می کنم روی ایکون بازی که کلیک میکنم صفحه ورود به بازی سریع میاد و میره و وارد بازی نمیتونم بشم............کرکشم کپی کردم ولی نمیشه...........اینم بگم که مشکل از بازی نیست چون رو سیستم دوستم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ..................رم:1گیگ......گرافیک:8 600 gt .........ویندوزمم سرویس پک 3 هست

در آغاز فعالیت SEPEHRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشکل در نصب بازی tekken4 از شرکت صنوبر
    مشکل در نصب بازی tekken4 از شرکت صنوبر
    در این بازی مشکلی وجود دارد که از قرار زیر است:
    بعد از اجرا فایل psx.exe (فایل نصب) با ارور رو به رو مواجه می شوم
    data error reading device
    abort,retry,fail?
    از اسطیر اگه کسی می دونه خواهشا کوتاهی نکنه
    باتشکر
    دوستان خیلی ممنون که کمک می کنید
    من که قاطی کردم لطفا کمک کنید...خیلی ضروریه.
    Last edited by SEPEHRN; 14-01-2009 at 18:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •