تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 942 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه peyman18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه امروز من چیزه عجیبی دیدم دیدم زیر آنتن گوشیم نوسته 3g بعد که دیدم حتی انگار میتوتنستم تماس ویدیویی بر قرار کنم یعنی ایرانسل از نسل سوم پشتیبانی میکنه؟

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

بچه امروز من چیزه عجیبی دیدم دیدم زیر آنتن گوشیم نوسته 3g بعد که دیدم حتی انگار میتوتنستم تماس ویدیویی بر قرار کنم یعنی ایرانسل از نسل سوم پشتیبانی میکنه؟
    غیر ممکنه ! تا وقتی اپراتور سوم که قراره نسل 3 رو به ایران بیاره نیاد و یه مدت مشخص ( مثلا 1 سال ) اپراتورهای دیگه اجازه ندارن به نسل سوم ارتقا بدن شبکشون رو !

این یه هفته ی اخیر دیگه افتضاح شده آنتن دهیش طرفای ما ! ضمنا اس ام اس رو هم جونش در میاد تا بفرسته !

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

من تالیا رو به ایرانسل ترجیح میدم البته به عنوان سیمکارت دوم !

یه سری گوشیهایی رو توی الکامپ دیدم که دوتا سیم کارت میخورد بهشون

به هر حال من اصلا ایرانسل رو توصیه نمیکنم ... مثله هندونه ای هستش که نمیدونی قرمزه یا کال

مگر اینکه هندونه شناس باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

يه سري به سايت ايرانسل بزنيد.انگاري نوشته براي دائمي ها Gprs اين ماه مجانيه!!!!؟؟؟اشتراك رايگال كه نوشته يعني چي؟؟

آخر فروم باز hamkar1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهر هرت

پيش فرض

gprs ديشب قطع بود يا فقط براي من قطع بوده؟

داره خودمونی میشه peyman18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا هر چی درخواست به شبکه میدم میگه فعلا شیکه با مشکل مواجه هست پس کی میخواد این مشکلاتش بر طرف بشه؟

آخر فروم باز hamkar1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهر هرت

8 خيلي وقت

چرا هر چی درخواست به شبکه میدم میگه فعلا شیکه با مشکل مواجه هست پس کی میخواد این مشکلاتش بر طرف بشه؟
    خيلي وقت اين پيغام ميده ولي يه زنگ بزن با اپراتورش صحبت كن(مخش بزن) وصل مي كنند
    ما براي دوستمون اين كاررو كرديم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خسته نباشید
    من یه سیم کارت اعتباری دارم ولی نمیدونم هرکاری میکنم توی اینترنت نمیره تازه فایل هم میخوام از طریق mms ویترین بگیرم باز هم نمیاد تنظیمات هم اس ام اس کرده و من هم سیو کردم ولی نمیتونم برم توی اینترنت البته گوشه موبایل یه علامت e میاد ولی بعد از چند لحظه اون هم خاموش میشه اگه کسی میدونه مشکل من چیه لطف کنه راهنمایم کنه گوشی هم نوکیا است با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خسته نباشید
    من یه سیم کارت اعتباری دارم ولی نمیدونم هرکاری میکنم توی اینترنت نمیره تازه فایل هم میخوام از طریق mms ویترین بگیرم باز هم نمیاد تنظیمات هم اس ام اس کرده و من هم سیو کردم ولی نمیتونم برم توی اینترنت البته گوشه موبایل یه علامت e میاد ولی بعد از چند لحظه اون هم خاموش میشه اگه کسی میدونه مشکل من چیه لطف کنه راهنمایم کنه گوشی هم نوکیا است با تشکر
    گاهي اينطوري ميشه. معمولا ظهرها و آخر شب هه خوبه....

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

خسته نباشید
    گوشی منم از خونمون خیلی خیلی کم پیش میاد که کانکت بشه ولی تو خونه دوستم (دو تا کوچه بالاتره) همیشه و با سرعت خوبی کانکت میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •