دوستان سلام
خوبین؟
کسی نیست به ما لگه آیا میشه این بازی رو از جایی دانلود کرد یا نه؟
یکی دانلود کردم ولی به هیچ طریقی نمیشه اون رو نصب کرد
دوستان سلام
خوبین؟
کسی نیست به ما لگه آیا میشه این بازی رو از جایی دانلود کرد یا نه؟
یکی دانلود کردم ولی به هیچ طریقی نمیشه اون رو نصب کرد
سلام گلم، به لطف شما!!!
والا الان لینک دانلود ندارم اما احتمالا در جریان هستی که واسه بازی کردن دوتا به وارکرافت Frozen Throne نیاز دارین و با RoC نمی شه بازی کرد. اینم بدونین که وارکرافت کامل حدود 1 گیگ حجمشه، و اینم بدونین که Frozen Throne مثله یه پچ روی RoC نصب می شه. پس اگه می خواین ّFrozen Throne بازی کنین باید RoC رو از قبل به صورت نصب شده (نه کپی شده) داشته باشین. یا اینکه از جایی که کپی می کنین خود Frozen Throne هم نصب شده باشه که در این صورت در آینده نمی تونین از پچ های جدیدی که می یاد استفاده کنین که البته مشکلی نیست، Version Switcher نیازی نداره که وارکرافتتون نصب شده باشه.
اگه لینکی پیدا کردم واسه دانلود کامل وارکرافت حتما می ذارم.
بهتر بود به حرف اساتید گوش میکردین میرفتین از ۱ game net میگرفتید
ولی چون اصرار به دانلود کردن دارین براتون پیدا کردم(خودم تست نکردم)
دانلود کردین(خوب یا بد بودنشو بهم بگید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک بالا درسته، دقیقا همون چیزیه که نیاز دارین اما باید بدونین که این Frozen Throne روی RoC نصب می شه، پس اگه نسخه نصب شده RoC رو ندارین وقته خودتونو نگیرین و اینو دانلود نکنین.
سلام...
در بازی 1V1 جلوی Drow Ranger چه هیروی دور زن اگیلیتی یا اینتلیجنس میتونه دووم بیاره؟
و در بازی های 2v2 به بالا چه هیرو هایی میتونن جلوی ترکیب Drow Ranger و ونومنسر دووم بیارن و ببرن؟
و در جفت سوالاتم هم چه آیتمی باید بست؟
موفق باشید.
بابا به خدا همش ربط به بازیکنش داره(99%) ..
ولی خوب در جوابت:
1v1 اگیلیتی:
bounty Hunter
VoiD
stealth assassin
1v1 اینتلیجنس:
drow ranger جون کمی داره و این نقطه ضعفشه..
Lina
enchantrees
storm sprit
جوابه سواله دومت:
lina و slithereen guarD
جوابه سواله سومت:
در قسمت اول باید ببینی اون چی مینده،مثلا اگر جلوی lina sphere بست مجبوری daGon ببندی تا اول آیتمشو deaCtive کنی بعد سرش 6 بزنی...
6-7 ماه دیگه که بازی کنی به سوالاتت میخندی...
موفق باشی.![]()
یکی از هروهایی که وحشتناک درو رو میزنه نایت استاکر هست شما هر وقت تیم مقابل اسناپر یا درو ورداشتن نایت بری درست بازی کنی مین 20 نشده لفت میکنن
یکی از بحث هایی که تو دوتا فوق العاده مورد علاقه منه بحث ضد هاست، اینکه ضد چه هیرو یا چه آیتمی چه هیرو یا چه آیتمی بردارین.
الان زیاد وقت ندارم اگه نه بیشتر توضیح می دادم.
![]()
![]()
این ها Burst دمیج هستن، یعنی در آن واحد HP حریف رو می بلعند.
![]()
اینا هم لول هایی هستن که هم دمیج می دن هم طرف رو Disable می کنن، که این واسه Drow کابوسه.
اینم بزرگ ترین دشمن Drow. کافیه یه آیتم لایف استیل و WindWalk ببندین روش و پدر Drow رو در بیارین.
اینام معمولا کانتر Drow هستن.
![]()
![]()
![]()
ضمنا تو بازی 1v1 قالبا فقط لاین وسط بازی می شه که بر خلاف تصور عموم Drow تو لاین وسط ضعف داره، که اینم یه پوئن مثبت برای شماست که مقابلش بازی می کنین. ضمنا به احتمال زیاد Drow ویندوالک می بنده که حتما باید Gem یا Dust یا وارد کاشته باشین.
موفق باشید.
دوستان بهترین هیرو تو تک به تک batrider . اگه طرف وارد باشه می تونه تو لول 2 هر هیرویی رو ۴تا اتک کنه. حتی draw ranger
ممنون از لطفتون، بخش ویژه تشکر نبود که تشکر کنم
خوب بود، از قبلی که دانلود کرده بودم بهتر بود، حداقل زبانش انگلیسی بود فهمیدم چی نوشته
میگه warcraft III رو نیاز داره، یعنی اول warcraft III رو نصب کنین و سپس forzen رو
بهتره برم از گیم نت پیدا کنم
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)