احسنت واقعا خوب گفتی .
احسنت واقعا خوب گفتی .
سلام بچه ها.
میدونم اینجا جاش نیست ولی من هرچی دنبال ناپیک mafia 2 گشتم پیداش نکردم.
میشه لینکشو برام بزارید
یا پیغمبرمیدونم اینجا جاش نیست ولی من هرچی دنبال ناپیک mafia 2 گشتم پیداش نکردم.![]()
بفرما جناب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق ادعای وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بازیگر معروف هالیود، برد پیت، قرار است بعنوان شخصیت John Marston در فیلم Red Dead Redemption ایفای نقش کند.
ظاهراً اولین پیشنهاد نیز برای اجرای این نقس به این بازیگر معروف داده شده است؛ اگرچه هنوز اسمی از استودیوی سازنده ی این فیلم گفته نشده است.
Rockstar اعلام کرد که این گزارش تنها یک شایعه است، و هیچ اطلاعات دیگری در مورد فیلم این بازی بزرگ ارائه نکرد.
bazinama
حتما بخاطر دارید هفتهی گذشته خبری منتشر کردیم مبنی بر اینکه بر اساس اطلاعات مندرج در جدیدترین شماره از نشریه پیسیگیمر، قسمت سوم از مجموعه بازیهای فارکرای، در حال حاضر مراحل ساخت و توسعهی خود را پشتسر میگذارد.
با قرار گرفتن نام بازی فارکرای3 در لیست فروش خردهفروشی سوئدی وبهالن و شعبهی سوئد خردهفروشی گیم، شایعات در خصوص این بازی بار دیگر بالا گرفته است.
خردهفروشی وبهالن با اعتماد بنفس تمام در حالی که وجود خود بازی زیر سوال است، بستهی ویژهی کلکسیونرها را برای فروش قرار داده است و خردهفروشی گیم در بخش توضیح بازی نوشته: "بر اساس شایعات منتشر شده خط داستانی قسمت سوم نیز در آفریقا جریان خواهد داشت، با این تفاوت که اینبار با دنیایی وسیعتر و نسخهی کاملا بروز شدهی موتور پایهی دنیا، روبهرو خواهیم شد."
هیچگونه اطلاعات دیگری در خصوص قسمت سوم از مجموعه بازیهای فارکرای توسط این دو خردهفروشی منتشر نشده است و همچنان تا تایید رسمی مسوولان یوبیسافت وجود این بازی شایعهای بیش نیست.
dbazi.com
خوبه شايد نقشه Bonnie رم بدن آنجلينا بازي كنه![]()
سازنده Bioshock آقای کن لوین اظهار کرده که اگر در آینده بازگشتی به رپچر وجود داشته باشد وی در آن نقشی نخواهد داشت. در مصاحبه ای که ایشان هفته گذشته با CVG داشتند گفتند:ما فکر میکنیم که صلاح نیست و بهتره که بیشتر از این در شهر زیر آب یعنی رپچر باقی نمونیم البته در حال حاضر...
"این برای من کار خیلی سخت و دشواری بود که بیشتر از این بخوام [فرنچایر رو] با رپچر ادامه بدم , ترک رپچر به شخصه برایم بسیار دشوار بود چون تمام زندگی من به حساب می آید من بچه ای ندارم و رپچر مثل بچه من به حساب میاد , من احساس میکنم به Andrew ryan و Sander cohen وابسته هستم - یک عده که احساس وابستگی به یکدیگر دارند ولی من مجبورم.
تنها چیزی که در حال حاضر درباره [بازگشت به رپچر] میتوانیم بگوییم:"هیچ وقت نگوییم هرگز". و در حال حاضر این چیزی هست که در رابطه با آن احساس میکنیم
Bioshock:Infinite در 2012 برای PS3 , X360 , PC عرضه میشود .
منبع:
دوستان میگم این Need for Speed World چی شد؟؟؟ تاریخ عرضش کییه ؟؟؟
مسوولان شرکت الکترونیکآرتز دامنهی اینترنتی TheSims4.com را بنام خود ثبت کردند. اینطور که بنظر میرسد این شرکت مشغول پروژه ساخت و توسعه قسمت چهارم از مجموعه بازیهای سیمز است، اما برای تایید رسمی این موضوع باید زمان بیشتری را منتظر بمانیم.
نسخهی رایانههای شخصی سیمز3 در اوایل سال جاری میلادی در اختیار بازیکنندههای این پلتفرم قرار گرفت و نسخهی کنسول نیز در انتهای سال جاری در اختیار بازیکنندههای پلیاستیشن3 و ایکسباکس360 قرار خواهد گرفت.
بر اساس اطلاعات منتشر شده الکترونیکآرتز در ابتدای ماه ژوئیه سال جاری میلادی نسبت به خرید دامنهی اینترنتی قسمت چهارم از مجموعه بازیهای سیمز اقدام کرده است.
البته میتوان این حرکت الکترونیکآرتز را برنامهای در جهت حفظ محصولاتش معرفی کرد، اما از آنجا که مسوولان این شرکت قول دادهاند در جریان نمایشگاه بازیهای رایانهای توکیو که ماه آینده برگزار خواهد شد، چندین عنوان جدید معرفی کنند، احتمالا شاهد حضور سیمز4 در این نمایشگاه خواهیم بود.
منبع:
شایعه شده بود مبنی بر اینکه مایکروسافت قصد دارد مدل جدید کنترلر کنسول ایکسباکس360 را بهمراه بخش دیپد اصلاح شده تا پایان سال جاری میلادی در اختیار بازیکنندهها قرار دهد. آزمونهای انجام شده توسط سایتهای معتبر، بخش دیپد دستهی فعلی ایکسباکس360 دقت لازم جهت انجام بازیهای مبارزهای، خصوصا استریتفایتر و عناوین شبیهساز فوتبال از جمله PES را ندارد و عملا نمیتوان از این سامانه مشابه آنالوگ چپ جهت هدایت بازی استفاده کرد.
بعد از ظهر روز گذشته میجر نلسون، از مدیران ارشد شبکهی ایکسباکسلایو و سخنگوی مایکروسافت ضمن تایید شایعات منتشر شده تایید کرد، دستهی جدید بیسیم کنسول ایکسباکس360 بهمراه سامانهی دیپد تغییر یافته از تاریخ نهم نوامبر سال جاری میلادی (18 آبان 1389) در اختیار مصرفکنندگان قرار خواهد گرفت.
از جمله ویژگیهای منحصربفرد دیپد جدید، تغییر شکل آن است، بنحوی که بازیکننده میتواند با چرخش 90 درجهای، دیپد را از حالت صفحهی مسطح به حالت صلیب و برعکس تغییر شکل دهد.
در کنار تغییر مکانیسم دیپد، برای استفاده راحتتر از آنالوگها نیز بجای چهار زایدهی کوچک بر روی هر آنالوگ، فرو رفتگی مختصری ایجاد شده است، بنحوی که انگشت شصت بازیکننده براحتی در آن جای گرفته و امکان لغزیدن انگشت از روی آنالوگ به صفر میرسد. همچنین چهار کلید اصلی در این مدل رنگی نخواهند بود و برای رنگ هریک از آنها مشابه بدنهی دسته، از طیفهای مختلف نقرهای استفاده شده است.
این مدل ویژه به همراه کیت مخصوص شارژ با قیمت 65 دلار آمریکا در اختیار مصرفکنندگان قرار خواهد گرفت. بر اساس اطلاعات منتشر شده مایکروسافت قصد دارد در جریان نمایشگاه پنیآرکید که در شهر سیاتل ایالات متحده آمریکا برگزار خواهد شد از این کنترلر جدید رسما رونمایی کند. پیش از این نیز اخباری در خصوص افزایش قابلیت دیپد دستههای ایکسباکس360 بگوش میرسید اما طرحهای مذبور هرگز اجرا نشدند. در یکی از این طرحهای قرار بود جهتهای اصلی دیپد از 8 به 32 افزایش پیدا کند.
منبع:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)