رفقا سیم کارتمو عوض کردم و گفتش برای دریافت بسته هدیه باید ی بسته فعال کنی که 6-12 5گیگ زدم و مودم دارم استفاده می کنم و 72ساعته بهم گفت 4گیگ روزانه و 4گیگ فعال می شه و رایگان هم بود!
رفقا سیم کارتمو عوض کردم و گفتش برای دریافت بسته هدیه باید ی بسته فعال کنی که 6-12 5گیگ زدم و مودم دارم استفاده می کنم و 72ساعته بهم گفت 4گیگ روزانه و 4گیگ فعال می شه و رایگان هم بود!
سلام
من امروز اعتباری گرفتم
کسی میتونه کد های USSD نوترینو و نامحدود 1 تا 11 رو برام بفرسته؟
نوترینو همون آلفا+ هست؟
ستاره هزار مربع رو شماره گیری کن و ادامه بدی بسته هارو برات میاره
والا بزرگترین ضعیف اپراتورهای ایران اینه دسترسی انلاین به دکل ندارن ! یعنی نمیدونن در حال حاضر چند کاربر به دکل وصل هستن و چقدر از پهنای باند در حال استفاده هست و اینکه چه سرعتی رو ارائه میده در حال حاضر
باید کاربر ثبت شکایت کنه و ... تا اپراتور بهمه اینجا پهنای باند کافی نیست یا اصلا دیگر مشکلات رو دریابه -
فکر نکنم در خارج از کشور به این شکل باشه ( حداقل برای پهنای باند )
تایید میشه - برای اونایی که پهنای باند رو روی 5 مگاهرتز قرار داده مثل خود
ببخشید فکر کردم دانلود در 10 ساعت هست
شما روی 15 یا 20 مگاهرتز هست اون دکلی که بهش وصل میشید
Last edited by mohammad_1992; 06-06-2017 at 22:59.
دوست عزیز با ۵ مگاهرتز اصلا نمیشه ۵ مگابایت سرعت داشت !
۵ مگاهرتز ۳۷ مگابیت سرعت در اختیار میذاره
حالا فقط یه نفر هم دانلود بکنه نهایت میشه ۳۷ مگ
لنز عالیه اما فعلا روی دستگاه تی وی اندرید کار نمی کنه که خیلی بده اما آیو کار می کنه
کلا نرم افرار آیو خیلی بده. هنگ زیاد می کنه و جالب اینه که اگر هنگ کنه کلا جی پی یو موبایل یا سیستم رو هم مختل می کنه و حتما باید ریبوت بشه این قضیه روی مدیا پد من و دستگاه می باکسم زیاد پیش اومده الان نه آیو کامله نه لنز
اما لنز روی موبایل واقعا نسبت به آیو عالیه
همراه اول باید سرور اعتبار سنجیشون رو هم توی لیست رایگانها قرار بده. شایدم این خودش یک سیاسته اما ضررش بی اعتمادی مشترکینه که به نظرم خیلی بده
داداش 5 مگابیت !
معنی 5 مگاهرتز اینه حداکثر پهنای باند قابل دریافت کاربر نه صرفا پهنای باند دکل! شاید پهنای باند دکل انقدر خوب باشه 100 نفرم هزمان دانلود کنن سرعت تغییری نکنه
داخل همراه اول 37 مگابیت نیست خیلی کمتره
البته منظور اون کسی که شما پستش رو تگ کردی ۵ مگابایت هست
از رو مقدار دانلود شده و زمانش معلومه که ۴۰ مگابیت هست سرعتش و برای همین پهنای باندش ۵ مگاهرتز نیست و ۲۰ یا ۱۵ هست
منم نتم روی 5 مگاهرتز هست - سرعتم میانگین حدود 1.2 مگابایت هست و در 10 ساعت حدود 40 الی 45 گیگ دانلود میکنه برام - اوایل ساعات مثل 1 تا5 سرعت پایین هست بعد از 5 الی 6 صبح سرعت من گاهی به حدود 1.8 مگابایت هم میرسه
ولی میانگین 10 ساعت همون 1.2 میشه حدودا
درسته من مدت زمان اون رو ندیدم که در 2 ساعت و نیم هست به احتمال زیاد روی 15 یا 20 هست
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)