تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 1421 اولاول ... 2606607107507567577587597607617627637647708108601260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

سلام
    دوستان 2020 فعاله ؟
    چون من هر چی تماس میگیرم حتی یه بوق خشک و خالی هم نمیخوره!
    بله دوست عزیز فعاله
    ---------------------------------------------------------------------------
    این نامه من به بازرسی و جوابشون:

شرح:
    سلام
    شرکت مخابرات استان مازندران در دیروز جمعه سرعت ها رو به صورت خیلی افتضاحی پایین اورد بدون هماهنگی حتی اطلاع هم نداد.
    سرعت سرویس ها نامحدود 128 سرعت واقعی باید 16 باشد ولی ما سرعت 7 رو نداریم واینو خوب اطلاع دارین که ضریب اشتراک در هیچ شرکتی اجرا نمیشود اگه اینطور بود دیال آپ ها بهتر هستن سرعتشون بالای 10 هستن هزینه هم کمتر از adsl هست که پشتیبانی هم ندار و پر از نوسان هست.
    پاسخ:
    باسلام
    بعلت محدود بودن پهنای باند وسرعت این مشکل وجود دارد مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند.

2. 7 کاربر از hossein 1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad.bmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض

والله منم 256 نامحدود دارم ولی ماکزیمم سرعتم 32 هست...حالا شما که 80 دان داری برو خدارو شکر کن
    اقا مخابرات فكسني جويبار نرفتي ببيني چه خبره؟
    اين غلامي احمق هم ك كاملا بوووقه!

4. این کاربر از milad.bmi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

داداش من شما چیه داری با عددها بازی میکنی من که خودم به شخصه با سرعت 100 حتی 50 هم میتونم سر کنم چون نیازی به دانلود ندارم
    ولی الاان به نظر شما این وضعیت نته شما بگی که خوب کاری کردن؟
    شما تو توهمی داداش این وضع دوباره بر مگیرده به وضعیت سابق
    شما هم حرص نخور
    دیگه نمشه سرعت 128 بشه 8 کیلوبایت با این پنگ بالای 1000 که حتی نتونی یه سایت باز کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا ی لحظه خیال کن مخابرات براش نصرفه و چنین نتی بده به مردم البته پینگ و تایم اوت زیاد داره و اینکه اگه بچها میگن فلان isp پینگش خوبه و فقط ی دلیل داره به غیر از adsl ی خط e1 هم دارن و هر وقت تایم اوت داره e1 اون وقفه رو پر میکنه قابل توجه دوستای که میکن فلان isp خوبه و بهترین نت دنیا رو داره همشون از مخابرات میگیرن و همه یک بسترن

حرف شما هم درسته اینترنت به این وضع نمیمونه البته امیدوارم اگه هم بمونه همه کوچ میکنن مخابرات هم چنین کاری نمیکنه چون براش کلی میصرفه
    Last edited by bahman_0121; 04-08-2013 at 10:28.

6. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

کلا ی لحظه خیال کن مخابرات براش نصرفه و چنین نتی بده به مردم البته پینگ و تایم اوت زیاد داره و اینکه اگه بچها میگن فلان isp پینگش خوبه و فقط ی دلیل داره به غیر از adsl ی خط e1 هم دارن و هر وقت تایم اوت داره e1 اون وقفه رو پر میکنه قابل توجه دوستای که میکن فلان isp خوبه و بهترین نت دنیا رو داره همشون از مخابرات میگیرن و همه یک بسترن
    حرف شما هم درسته اینترنت به این وضع نمیمونه البته امیدوارم اگه هم بمونه همه کوچ میکنن مخابرات هم چنین کاری نمیکنه چون براش کلی میصرفه

8. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

اینو من بگم همه ی شرکت ها مثل شاتل و پارس و آسیا تک و........سرویس هایی که میدن اسمی 128 و 256 و .... هست اگه مخابرات میخاد محدود بقیه شرکت ها هم باید محدود کنن!البته شاید یه روزی نا محدود شرکت مخابرات محدود بشه ولی محدودش فکر نکنم بر میگرده به همون وضعیت سابق.
    من پسر خاله ی خودم محدود 256 داره همین وضعیته نه صفحه میتونه بیاره بالا نه دانلود!
    یکی از دوستان از مخابرات خبر داشت میگفت اینا یه روتر آوردن بلد نیستن باهاش کار کنن و این باعث گند زدن اینترنته و بزودی خوب میشه و میگفت مخابرات میخاد فیلترینگ شدیدی رو اعمال کنه. حالا صحت حرفاش به عهده ی خودش.

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز همه isp ها از مخابرات پهنای باند نمی گیرن بلکه از شرکت زیر ساخت پهنای باند می خرن و خود مخابرات هم از زیرساخت پهنای باند می خره و یکی از دلایل خوب بد بودن پینگ به gateway که شرکت ها به اون متصل هستن مربوط میشه و یکی دیگه هم اینکه اون شرکت ها ضریب اشتراک رو چند ببندن با همین وضع الان مملکت هم میشه اینترنت با کیفیت داد ولی خوب سود کمتری داره و شرکت ها با سود کم حاضر به کار نیستن از طرفی این شرکت زیر ساخت لعنتی که هیچ نظارتی روش نیست در گرون ترین حالت ممکن اگه بهترین کیفیت اینترنت رو تهیه کنه هر یک مگ براش چیزی نهایت حدود 50 هزار تومن میوفته اونوقت داره 250 هزار تومن می فروشه به شرکت ها حالا شما حساب کنین اگه ورود پهنای باند خصوصی بشه و هر شرکتی خودش پهنای باند وارد کنه همین 128 نا محدودی که مخابرات می داد قیمتش می شد چیزی حدود 3000 تومن اونم با سود خوب

11. 7 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز همه isp ها از مخابرات پهنای باند نمی گیرن بلکه از شرکت زیر ساخت پهنای باند می خرن و خود مخابرات هم از زیرساخت پهنای باند می خره و یکی از دلایل خوب بد بودن پینگ به gateway که شرکت ها به اون متصل هستن مربوط میشه و یکی دیگه هم اینکه اون شرکت ها ضریب اشتراک رو چند ببندن با همین وضع الان مملکت هم میشه اینترنت با کیفیت داد ولی خوب سود کمتری داره و شرکت ها با سود کم حاضر به کار نیستن از طرفی این شرکت زیر ساخت لعنتی که هیچ نظارتی روش نیست در گرون ترین حالت ممکن اگه بهترین کیفیت اینترنت رو تهیه کنه هر یک مگ براش چیزی نهایت حدود 50 هزار تومن میوفته اونوقت داره 250 هزار تومن می فروشه به شرکت ها حالا شما حساب کنین اگه ورود پهنای باند خصوصی بشه و هر شرکتی خودش پهنای باند وارد کنه همین 128 نا محدودی که مخابرات می داد قیمتش می شد چیزی حدود 3000 تومن اونم با سود خوب
    بله،کاملا" درسته همه از شرکت زیرساخت می خرند،اینترنت که از مخابرات نیست،مخابرات تجهیزات اینترنتشم به درد نمی خوره،کلا" به جز مشکل چیزی نیست از پارسال پاییز شروع به افت کردن کرده و درست شدنش بعیده،تجهیزات اینترنتشونم همیشه شاتل واسشون می بنده،از ip ورودی بابل 1.1.1.1 اکانتینگ اعمال شده و برداشته هم نمی شه،اینترنت 1 مگ 6 ماهه محدود هم دانلود شبانه داره که اونم ریسکه 6 ماهه از مخابرات بگیری،به فکر isp جدید باشید و خودتونو از این کیفیت راحت کنید.من الان اینترنت مخابراتمو کانکت می کنم پشیمون می شم،سریع قطعش می کنم،2 مگ محدود آسیاتک من از یکی از دوستام پرسیدم می گفت شبانه رایگان 150 می ده،روزا هم که می گن بسته به مرکز مخابراتی 6 مگ می بندن

13. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پاسخ
    نامه من به بازرسی

دليل اين مشكل سه چيز اصلي است: يكي اينكه ترافيك بين المللي شركت زيرساخت كاملا پر شده و كند سراسري اينترنت را شاهديم.
    ثانيا ترافيك اينترنت استان با زيرساخت نيز پر شده كه تا چند روز اينده حل مي شود .
    ثالثا تجهيزات شركت زيرساخت كه تامين كننده اينترنت كشور است در چند روز اخير داراي اختلال شده كه استان را در برخي ساعات روز با قطعي كامل مواجه مي كند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by mehdi_np; 04-08-2013 at 10:53.

داره خودمونی میشه abolfazl64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یکی از دوستان در مورد فیلترینگ و اینترنت ملی نظری داده . به نظرم دور از ذهن نیست چون در چند ماهه اخیر فیلترینگ به طرز عجیبی پیشرفت داشته و با خبری که در رابطه با خرید تجهزات جدید فیلترینگ از مافیای امریکا منتشر شده بود .و همچنین علاقه زیادی که مسئولان نظام در رابطه با مسئله اینترنت داخلی از خودشون نشون دادند .
    به نظرم اتفاقات اخیر رو به این موضوعات مربوط کنیم عاقلانه تر هست.!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان کسی از مخابرات 6 ماهه محدود یه میگ یا 2 میگ داره؟
    شبانه و روزانه اش سرعت دانلود چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •