سلام خوبی داداش ؟
با چی لود بالانس کردی شما ؟ برنامه یا سخت افزار ؟
های وب من که ازش اومدم بیرون .. پینگ غروب به بعدش چطوره ؟
تک سشن چی ؟
ممنون
سلام خوبی داداش ؟
با چی لود بالانس کردی شما ؟ برنامه یا سخت افزار ؟
های وب من که ازش اومدم بیرون .. پینگ غروب به بعدش چطوره ؟
تک سشن چی ؟
ممنون
دوستان سرعت واسه شمام چند روزه افتضاحه؟
الان من نمیتونم چیزی باز کنم اینجارم 10مین میشه لود میشه تا تونستم این پیام رو بدم
1024 / 768
این سرویس دانلود شبانه ای از ساعت 4 تا 7 هست
سرعت دانلود تو اون تایم چقدره و اینکه تو روز هم چقدره
4تا7 سرعت دانلود 250تا270 هست
تو روز هم اگه خطت بکشه تا 500kb میره
یعنی در شبانه حداکصر 3 گیگ میشه دان کرد؟
سلام
ارادت
با برنامه connectify dispatch لود بالانس کردم
معمولا پینگ از ظهر به بعد بین 160 الی 220 میچرخه.
تست نکردم
به سه گیگ نمیرسه تو این سه ساعت میتونی 2.8گیگ دانلود کنی
دوستان وضع نت شما چطوره برا من که الان 2-3 روزه بسیار افتضاحه یه صفحه رو چند بار باید رفرش کنم تا باز بشه کلا سرور های خارج رو یا باز نمی کنه با به زور باز می کنه جدیدا اینطوری شده چند روز پیش عالی بود در ضمن تو استان مازندران شهر بابل ساکن هستم
دانمارک رکورد "سرعت اینترنت" را شکست !!
دانمارک پرسرعتترین اینترنت دنیا را با سرعت 43 ترابیت بر ثانیه داراست. این رکورد در گذشته برای کشورهایی نظیر کره جنوبی و آمریکا بوده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرعت اینترنت مبحثی است که در تمامی کشورها از مباحث مهم شمرده میشود.
در این میان کشورهایی نظیر: کره جنوبی،سوئد، نروژ، آمریکا، فنلاند و ... از جمله پرسرعتترین اینترنتها را دارا هستند.
اما دو روز پیش در کشور دانمارک محققان دانشگاه dtu رکورد سرعت در فضای سایبر را بدست آورند.
43 ترابیت بر ثانیه یا 5300 گیگابایت در ثانیه!
برای هضم این سرعت میتوان تصور کرد که اطلاعات یک هارد دیسک 5 ترابایتی را در کمتر از 1 ثانیه انتقال دهیم. یا فیلم 120 دقیقهای fullHD یا 1080P را در کثری از ثانیه دانلود کنیم.
با توجه به اینکه این سرعت با تکنولوژی اتصال تک لیزری- تک فیبری بدست آمده امکان اجرای آن در کشورها فراهم شده و میتواند در دسترس عموم نیز قرار بگیرد.
فکر میکردم این مشکل منه اما الان میفهمم مشکل همه هست
کسی میدونه مشکل چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)