تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 3017 اولاول ... 26066071075075675775875976076176276376477081086012601760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام.دو هفته پیش اینترنتم به مدت 4 روز قطع بود بعد از پیگیری پشتیبانی پاس ماناماد گفت که مشکل از کافوهه و مخابرات قطعش کرده بهش گفتم این 4روز که تلف شد چی میشه گفتش با فروش هماهنگ کن باقسمت فروش تماس گرفتم میگه باید مخابرات اعلام کنه که قطعی از طرف انها بوده تا ما 4روز به اکانتت اضاف کنیم.گذشت تاامروز که دیدم هیچ خبری از اضافه کردن اون 4روز نیست.یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم که در جوابم بهم گفتن: بايد مخابرات به ما اعلام کنه که مشکل از خودشون بوده در صورتي که مخابرات بهشون اعلام کرده بود تا ما اين 4 روز را به اکانتتون اضافه کنيم.ازشون پرسیدم که چه موقع به حسابم اضافه ميکنيد گفتن معلوم نیست (شاید یه سال دیگه)و به ما ربطي نداره و بايد مخابرات به ما اعلام کنه تا ما اضافه کنيم.در صورتي که مخابرات باشون اعلام کرده بد که مشکل از آنهاست.وقتي بهش اعتراض کردم و گفتم مخابرات به شما اعلام کرده گفتن نه اعلام نکرده بهشون گفتم چرا شما پيگيري نميکنيد در جواب گفتن ما که بيکار نيستم دنبال مشکل شما باشيم وقتي بهشون گفتم وظيفه شما پيگيري مشکلات کاربراهاست با کمال پروريي گوشي را قطع کرد چيزي که متاسفانه در اين نمايندگي عادت شده !دوباره تماس گرفتم يکي ديگه از اپراتورا گوشي برداشت و در جواب من که چرا قطع کرديد از همکارش دليلش را پرسيد و اونطرف گفتش که بنده بي ادب هستم وقتي اينو گفت اين اپراتور هم گوشي را قطع کرددر ضمن هيچ وقت خودشون را معرفي نميکنن تا بعدا برايشان مشکلي پيش نياييد..بعد از قطع تلفن به سایت تنظیم و مقررات رفتم و فرم شکایت را پر کردم امیدوارم که برخورد لازم را با این شرکت پاس ماناماد داشته باشندو امیدوارم مخابرات در مورد قرارداد با یان شرکت متخلف تجدید نظر کنه .اينها با اين کارشان مي خواهند ثايت کنن که کشور ما بي صاحب است و کسي نيست به اعتراض کاربران اينترنتي توجه و پيگيري کند.از همه دوستان می خوام حتی از کوچکترین مشکلی که با این شرکت دارند نگذرند و به سازمان تنظیم و مقررات شکایت کنند شاید تنظیم و مقررات بطور جدی پیگیری نکنه اما وقتی شکایت از شرکت پاس ماناماد زیادبشه متوجه میشن که این شرکت یه مشکلی داره و باهاش برخورد میشه.

2. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
    سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس

باز این اومد من نمیدونم این مازندرانی ها کی میخوان از تاپیک شهرهای دیگه بکشن بیرون . آقا شما خدای اینترنتی

4. 4 کاربر از hexor007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

باز این اومد من نمیدونم این مازندرانی ها کی میخوان از تاپیک شهرهای دیگه بکشن بیرون . آقا شما خدای اینترنتی
    داداش ایشون 1 مگ محدود داره... سرعت بالا به چه دردی میخوره؟
    والا تا وقتی محدودی مثل اینه که یه سد آب داشته باشی همه اش دریچه باشه، اونوقت پشتش دو قطره بیشتر آب نباشه... خو دریچه باز، ببینم آب میاد اینطرف؟
    من که از یه مگ نامحدودم راضیم خفن :

6. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یک تست از سرور خارجی هم می زاری،این واسه من :

برای شما سرعت شبانه هم همینطوره ؟
    از چه شرکتی هست ؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از صبح تا الان اینترنتم قطع بود به اینم میگن اینترنت!

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

از صبح تا الان اینترنتم قطع بود به اینم میگن اینترنت!
    خوبه حالا حذف و اضاف یا انتخاب واحد نداشتی برای من یه ماه پیش راس ساعت 8 که انتخاب واحد داشتم قطع شد ......

راستی در مورد سرعتت با سرور آلمان ; چون داون استریمتو محدود کردن نمیتونی این کار رو بکنی .... اون افزایش سرعت هم باگ سیستم اکانتینگه .....

10. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یک تست از سرور خارجی هم می زاری،این واسه من :

این 1مگ های وبه یا 8مگ؟-فقط ساعت شبانش خوب نیست 4-7صبح

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوبه حالا حذف و اضاف یا انتخاب واحد نداشتی برای من یه ماه پیش راس ساعت 8 که انتخاب واحد داشتم قطع شد ......

راستی در مورد سرعتت با سرور آلمان ; چون داون استریمتو محدود کردن نمیتونی این کار رو بکنی .... اون افزایش سرعت هم باگ سیستم اکانتینگه .....
    باز تو خوبه من هم تو انتخاب واحد قطع شد هم تو انتخاب واحد با تاخیر

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نمیدونم چرا ماناماد هی دان استریمو دستکاری میکنه ضحی که بودم اگه رو 4مگ می بست تا 1سال هم رو 4مگ میموند-باگ اکانتینگ یعنی چی؟
    Last edited by farshad0123; 29-09-2013 at 00:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نمیدونم چرا ماناماد هی دان استریمو دستکاری میکنه ضحی که بودم اگه رو 4مگ می بست تا 1سال هم رو 4مگ میموند-باگ اکانتینگ یعنی چی؟
    باگ کلا" به معنی اختلال نرم افزاری هست .....
    سیستم اکانتینگ رو با این کار دور میزدی مثلا" داون استریمتو روی 8 مگ میبندن ولی با اکانتینگ روی 1 مگ محدود میکنن که تو با سرور آلمان یه جورایی بشون کلک میزدی
    مثلا" پارس آنلاین قبلا" یه باگ داشت که از ساعت 12 تا 1 شب فکر کنم ترافیک کم نمیکرد

15. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •