سلام چند تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید دوستان عزیز.
برگه سبزه من اومده 1ادیبهشت اعزامم میخواستم بدونم برگه سفیدم کی میاد؟
محل اموزشی ارتش با فوق دیپلم کجاست؟
کسری خدمت بعده عید لغو میشه؟
سلام چند تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید دوستان عزیز.
برگه سبزه من اومده 1ادیبهشت اعزامم میخواستم بدونم برگه سفیدم کی میاد؟
محل اموزشی ارتش با فوق دیپلم کجاست؟
کسری خدمت بعده عید لغو میشه؟
عاشورا - شهادت
فرمانده گردان : سروان خسرو فلک الدین
فرمانده گروهان : ستوان دوم - سید عظیم سجادی ( برخلاف داد و هواری که می کنه بشدت آدم مهربونی هستش )
معاون : ستوان سوم - رضا حاجی محمدی ( بامزه ترین نظامی که در تمام عمرم دیدم )
جمعدار گروهان : استوار یکم - محسن احمدی ( در تمام مدت این 17 روز یکبار نشنیدم با صدای بلند حرف بزنه )
کلا کادری های گروهان شهادت خیلی خیلی آدمای خوبی هستن ، من که نفهمیدم این 17 روز چطور گذشت
سروان کریمی یا عباس جدیدی (معروف به عباس پلنگ) نیستن؟؟![]()
سلام
تقریبا 10 روز قبل اعزام برگ سفید میاد که کد میخوری که کجا میفتی
بقیه سوالاتو اطلاعاتی ندارم
نه افتخار زیارت این حضرات رو نداشتم
ولی بین کل کادری هایی که می شناسم 2 نفر هستن که خیلی باحالن اول ابوالفضل نعیمی ( مدرس درس قانون بکارگیری سلاح ) دومی هم محمد زندپویا که واسه تدریس پدافند غیرعامل میومدن
جالبترین قسمت هم اینجاست که 90% بحثهایی که سر کلاس این 2 نفر میشه اصلا ارتباطی به درس نداره و حسابی میزنیم تو جاده خاکی
کلا بغیر از صف جمع لعنتی و وضعیت آب شرب بقیه چیزهای مالک اشتر خوب و قابل تحمله
کلا فرمانده هان شما عوض شده اون بروبچ دوره ما نیستن دیگه![]()
Last edited by Ezel; 08-03-2012 at 17:46. دليل: حذف نقل قول دوم
دوستان بنده برای دومین بار اینبار خودم به شخصه فردا میخوام برم پادگان نیرو هوایی شیرازبرای انجام دادن اخرین کارهای کسری
.
کسی اطلاعاتی داره که ایا ممکنه تو یه روز از صبح تا ظهر کارها انجام نشه و بگن برو فردا بیا!!؟ اخه من یه روز بیشتر وقت ندارم و یکشنبه شب پایان دوره تموم میشه و باید برم نوشهر
و دیگه اینکه ممکنه اگه تو امسال یعنی سال 90 نتونم کارهای کسری رو انجام بدم !! و چند ماه بعد تو سال جدید یهو قانون کسری ها تغییر کنه و بیچاره بشیم ؟!
.
کسایی که کسریه جبهه ی پدر و همچنین درصد جانبازی گرفتن این اواخر .... لطف کنن یکم از کار های اداریش که تو پادگان انجام میشه بگن !! من سال پیش کلی کارهارو انجام دادم و اخرشم یه نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران داده که همه جاش زده محرمانه و مهرو موم شدست و باید اینو ببرم با خودم پادگان محل خدمت پدر به همراه باقی مدارک !! اونجا که زنگ زدم گفتم 1 ساعته کارت اینجا تموم میشه !! ایا واقعا همینطوره ؟!
.
ضمنا !!
مدارکی که باید با خودم ببرم هم اگه کسی میدونه دقیقا چیاست بگه عالی میشه
.
ممنون میشم کسی اطلاعاتی تو این ضمینه داره سریعا راهنمایی کنه![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 08-03-2012 at 19:41.
با سلام
از دوستان کسی میدونه من که تاریخ فارغ التحصیلیم ۳۱/۶/۹۰ بوده، با تصویب قانون جدید، همون ۶ ماه فرصت دارم (یعنی باید آخر اسفند دفترچه رو پست کنم) یا یک سال؟
دوستانی که خدمت کردن لطفا کمکم کنن
من از هفته اول خدمت به بعد انگشتای پاهام کمی لمس و بی حس شدن
خودم احساس می کنم از پوتین باشه
کسی هست که مشکل منو داشته باشه یا حداقل شنیده باشه ؟؟؟
کمی نگران شدم ، کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
الان نزدیک به 30 ساعته که پوتین پام نکردم ولی هنوزم همونطوریه
من بعد دو ماه اموزشی همین جور بودم به خاطر پوتینه نوک انگشتامم هم سفت و هم شکسته شده بود الان که یادم انداختی نگاه کردم خوب شده البته من یه 6 - 7 ماهه دیگه پوتین نمی پوشم فکر نکنم چیزی باشه ولی خواستی یه دکتر برو ضرر نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)