برای من هم تا همین 10 11 روز پیش خوب بود یه دفعه اینطوری شد...
بدیش هم اینه که پشتیبانی هم هیچی نمیگه. انگار نه انگار ماها آدمیم.![]()
برای من هم تا همین 10 11 روز پیش خوب بود یه دفعه اینطوری شد...
بدیش هم اینه که پشتیبانی هم هیچی نمیگه. انگار نه انگار ماها آدمیم.![]()
دوستان میشه راهنمایی کنید من با مودم یو اس بی ( که وایرلس نداره ) ، و روتر بتونم اینترنت رو توی محل کارم پخش کنم ؟
از برنامه Connectify استفاده کن
فقط باید فایروالت خاموش باشه
سلام خسته نباشید
من سرعت512 دارم آیا برنامه ای هست که بشه سرعت وایمکسو افزایش داد مثلا 1024 کرد ؟
مرسی
دوستان ديشب (يكشنبه شب) براي من يه چيزي پيش اومد ميخواستم بدونم براي شما هم همين طور شد؟
چندين بار كانكشن من قطع شد، در حالي كه سيگنال و آنتن داشتم و حتي سايت خود ايرانسل هم بالا ميومد اما ساير سايتها بالا نميومد. براي من تا به حال همچين چيزي پيش نيومده. ميخواستم بدونم آيا براي شما هم همين طور شد؟
من سرويس 1 مگ نامحدود مشهد رو دارم.
دوستان من از استان خوزستان هستم میخوام 2 مگ بگیرم + مودم USB با سامانه تقویت کننده
نظر شما چیه ؟
من میتونم از USB تنها بدون سامانه استفاده کنم ؟ سرعت در این حالت خوبه ؟
میخوام بدونم قطعی داره ؟ یعنی داری دانلود میکنی یک دفه قطع بشه ؟
پشتیبانی ؟
در کل چطوره
دلیلشو نمیدونی؟
راسته میگن دیدیکیت کرده نت کاربراشو؟
Last edited by Sam Fisher 11; 28-05-2012 at 21:20.
تست 512 نامحدود دائمی .
مشکلاتی که دوستان دارند احتمالاً منطقه ای هست و سراسری نیست .
من یه مودم وایمکس رو از یکی که یه مدت بود استفاده ازش رو گذاشته بود کنار گرفتم که یه سری تست باش بکنم .
منطقهی ما جزو این قرمز قشنگاس، اما فقط یکی از چراغ های آنتنش خاموشه... همه جای خونه نه البته، بعضی جاهاش . ( احیانا مشکلی پیش نمیاد ؟ )
دیگه این که الان حساب وایمکس اون دوستمون رو وضعیت تعلیقه ... راهی هست بشه یه جوری تستش کرد یا حتما باید اون مبلغ که برای دوره بوده ( 80 تومن ) رو پرداخت کرد تا فعال بشه ؟
با سلام
ببخشد من 2 تا سوال از دوستان داشتم اول اینکه من سرویس 512 وایمکس ایرانسل گرفتم و مودمwixfmm-130 و این مودم تنها 1 خروجی لن داره و من به پورتهای لن بیشتری احتتیاج دارم و چه کاری میتونم بکنم؟ و دیگه اینکه روترهایی که در سایت ایرانسل پیشنهاد کرده در صورت تهیه کردن کار مودم را هم انجام میده یا باز هم مودم وایمکس احتیاج هست؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)