تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 1049 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ارتباط با دیدن زیر نویس در پایونیر 717
    برای سهولت در کار روی یک زیر نویس راست کلیک کن ودر قسمت Propertes-------------> change برنامه Nodpat را انتخاب وokکن.حال روی زیرنویس مورد نظرت Double click کرده زیرنویس با برنامه Nodpad باز میشود.تو format میتوانی font وsizeرا تغییر دهی. حال کار اصلی: برو
    توFile-------->save Asدر صفحه که باز میشود Encoding راUTF-8 وروی همان رویSave okکن از شما میپرسد Replace کنم Ok کنید .زیرنویس آماده استفاده است . روی سینما خانگی زیرنویس را clickکن وفیلم را بازیر نویس مشاهده نما .فقط فقط دقت کن سایز وفرمت ارائه شده با فرمت فیلمت همخوانی داشته باشد مثلا 720 زیرنویس بطور مثاالAllBlurayرا انتخاب نما.اگر باز سوالی داشتید در حد اطلاعاتم در خدمت هستم

2. 2 کاربر از hakr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان rs77 پایه هاش چوبیه ؟
    من تفکیک صدای راضی کننده میخام اگه با 1900 دنون 1312 رو بخرم میتونم اختلاف در تفکیک صدا رو نسبت به rs77 احساس کنم
    من از یه چیز دنون میترسم جثه باند هاش خیلی کوچیکه و آدم احساس میکنه اون قدرت لازم ( نه زیاد ) رو نمی تونه بده البته خوب من در این مورد اصلا اطلاعای ندارم و فقط احساسم اینوئ میگه
    خلاصه اینکه با خوندن صفحات قبل دانستم که بایستی یکی از سری های های زیر رو انتخاب کنم

سری 1 - خرید مدل 727 پایونیر به قیمت 1200 ( مدل 717 رو که پایه هاش چوبین سایت چاره میده 1365 )
    سری 2 - خرید rs77 بدون پلیر به قیمت 1835 + خرید وسترن دیجیتال ( 330 ) = 2100
    سری 3 - خرید rs77 بدون پلیر و تعویض آمپ به 910 به قیمت تقریبی 2600 + خرید وسترن دیجیتال ( 330 ) = تقریبا 3 تومن
    سری 4 - خرید دنون 1312 به قیمت 1900 + یک جفت پایه برای باندهای عقبی (60 الی 70 ) + خرید وسرن دیجیتال پلیر ( 330 ) = 2300

نکات مهم
    1- دنون شبکه نداره و باید از شبکه ی وسترن استفاده بشه و هم چنین آمپ 521 نیز شبکه نداره اما از مدل 921 اطلاع ندارم
    2- آمپ دنون 3d ساپورته و آمپ پایونیر هم در مدل 521 وهم در مدل 921 تری دی ساپورته
    3- باندهای دنون برخلاف مدل 1311 چوبی نیستن و کمی ضعیف ترن عوضش ساب ووفرش قویتر شده

مشکل مالی در خرید ندارم
    کیفیت و وضوح صدا برام مهمه
    هم موسیقی گوش میکنم و هم فیلم می بینم
    موسیقی بیشتر mp3 گوش میدم اما گاها فرمت flac هم میخام بشنوم که اطلاع ندارم از اینکه میشه از طریق شبکه و به کمک کامپیوتر این فرمت رو پخش کرد یا نه )

با لین توضیحات اساتید اگر ممکنه یه لطفی بکنید مارو از دودلی خارج کنین
    درسته مشکل مالی وجود نداره ولی به هرحال دوست دارم چیزی بخرم که تناسبی میات قیمت و کارایی در اون باشه
    بهتره اینجور سوالم رو مطرح کنم که سری سوم برام 3 تومن آب میخوره و در مقابل سری 1 فقط 1200 . آیا این اختلاف قیمت نزدیک به 1900 میتونه اون اختلاف کیفیتی که لازمه و واقعا به چشم میاد بهم بده یا نه
    با تشکر از دوستان
    rs777 پایه هاش MDF هستند.
    شما یه چیز عمری بخر . مثلا آمپ 520 پایونیر که روی rs777 هست فلش نمیخوره و بایستی حتما پلیرت یا تلویزیونت روشن باشه تا بتونی آهنگ انتخاب و پخش کنی !!! ولی آمپ مدل 922 این مشکل رو نداره و همچنین اکولایزر دستی داره.
    منظورتون رو از شبکه نفهمیدم . اگه منظورتون کنترل اجزا به طور جداگانس بله آمپ 520 اونو نداره ولی 922 داره. (نتورک توی ماشین واسه کنترل اجزا به طور جداگانه بکار میره.
    اون سیستمی که در چند صفحه قبل پیشنهاد دادم رو تست کنین. رستگار میشن. یه چیز عمری و با کیفیت خواهد بود. آمپ 1615 دنون رو هم می تونین جای 922 بر دارید ولی 400 تومن بیشتر باید بدید.
    نتورک با کامپیوتر رو هم اگه تلویزیونت ساپورتش رو داشته باشه میتونی از اون استفاده کنی. یا میتونی از ورودی hdmi آمپ استفاده کنی.
    Last edited by hamidcrazy2; 01-02-2013 at 14:21.

4. 2 کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

rs777 پایه هاش MDF هستند.
    شما یه چیز عمری بخر . مثلا آمپ 520 پایونیر که روی rs777 هست فلش نمیخوره و بایستی حتما پلیرت یا تلویزیونت روشن باشه تا بتونی آهنگ انتخاب و پخش کنی !!! ولی آمپ مدل 922 این مشکل رو نداره و همچنین اکولایزر دستی داره.
    منظورتون رو از شبکه نفهمیدم . اگه منظورتون کنترل اجزا به طور جداگانس بله آمپ 520 اونو نداره ولی 922 داره. (نتورک توی ماشین واسه کنترل اجزا به طور جداگانه بکار میره.
    اون سیستمی که در چند صفحه قبل پیشنهاد دادم رو تست کنین. رستگار میشن. یه چیز عمری و با کیفیت خواهد بود. آمپ 1615 دنون رو هم می تونین جای 922 بر دارید ولی 400 تومن بیشتر باید بدید.
    نتورک با کامپیوتر رو هم اگه تلویزیونت ساپورتش رو داشته باشه میتونی از اون استفاده کنی. یا میتونی از ورودی hdmi آمپ استفاده کنی.
    با تشکر از راهنماییتون
    بله دیدم
    فقط من شهرستانم و اون باندهایی که معرفی کرده بودین ( 5.1 ) هیچ سایتی نداره و بایستی اینترنتی خرید کنم و یا اینکه تلفن فروشگاهی که این باندها رو دارن داشته باشم که بهشون زنگ بزنم قیمت بگیرم
    خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتارو که گفتم
    اون سیستم 5.1 خونگی پایونیر 1700
    آمپ 922 فی 1400
    آمپ دنون 1615 فی 1800

شماره رو هم اگه خواستین میدم. البته دست خودتونه باهاش چونه بزنین. این قیمت ها هم واسه 1 هفته پیشه که سیستم رو خریدم.

7. این کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قیمتارو که گفتم
    اون سیستم 5.1 خونگی پایونیر 1700
    آمپ 922 فی 1400
    آمپ دنون 1615 فی 1800

شماره رو هم اگه خواستین میدم. البته دست خودتونه باهاش چونه بزنین. این قیمت ها هم واسه 1 هفته پیشه که سیستم رو خریدم.
    اگر شمارشو بفرمایین ( اینجا یا پیام خصوصی ) ممنون میشم
    فردا بهش زنگ بزنم قیمت بگیرم

در ضمن این فروشگاه پایونیران مثل اینکه قیمت هاش قدیمیه
    آمپ 921 رو زده 1170 خودش هم 3 دی هستش
    این آمپ با مدل 922 چه فرقی داره
    مرسی
    Last edited by dada_zebel; 01-02-2013 at 15:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من يک سينماي خانگي LG LH-738 HTS (DVD-DivX) دارم میخوام بدونم با اين دستگاه ميشه فيلم سه بعدی (SBS) هم ديد؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سینما خانگی LH-870HTS یا سینما خانگی LH-W871HTS ؟

کدومش؟

ممنون میشم راهنماییم کنین.
    مدل w871 بلندگوهای عقب اون بدون سیم هست.تفاوت دیگه ای من ندیدم داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر از راهنماییتون
    بله دیدم
    فقط من شهرستانم و اون باندهایی که معرفی کرده بودین ( 5.1 ) هیچ سایتی نداره و بایستی اینترنتی خرید کنم و یا اینکه تلفن فروشگاهی که این باندها رو دارن داشته باشم که بهشون زنگ بزنم قیمت بگیرم
    خیلی ممنون
    شما باز اگر یه سقفی برای بودجتون مشخص می کردید مطمئنا میشد انتخاب های دیگه ای هم مطرح کرد.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام من يک سينماي خانگي LG LH-738 HTS (DVD-DivX) دارم میخوام بدونم با اين دستگاه ميشه فيلم سه بعدی (SBS) هم ديد؟
    سلام.
    نه نمیشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان جان این مدل پایونیر قبل از گرونی قیمتش چند بوده؟ خبر دارین؟
    مدل 424 پایونییر رو الان من تو یه سایت دیدم قیمتش رو نوشته 1100.
    به این قیمت می ارزه بگیرم یا بعدا مدل های دیگه ای هم معرفی میشن؟ اصلا از این به بعد سینماهای خانگی بر پایه DVD تولید میشن؟
    قیمت دقیق ندارم و نداشتم.
    مدل 424 دو نوع هست.یکی مدل Bcs-424 هست که سینما بلوری هست و یکی مدل Htz-424 که سینما دی وی دی هست.
    بله می ارزه بگیرید منتها قبل از خرید صداش رو بشنوید.
    بله سینماهای بر پایه دی وی دی همچنان تولید خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •