اینو خوندم اینم مثه بقیس
لطف کن 1 فریمور درست درمونو اوکی معرفی کن واسه اولین بار میخام فلش کنم دیگه جوری باشه پشیمون نشم دیگه![]()
اینو خوندم اینم مثه بقیس
لطف کن 1 فریمور درست درمونو اوکی معرفی کن واسه اولین بار میخام فلش کنم دیگه جوری باشه پشیمون نشم دیگه![]()
از فریمور های کوک شده ایرانی استفاده کن
آدرسش رو تو پروفایلت میدم.
سلام دوســت عزیــز ، بهتریـن فریمور هستشــ همه چی خوبــه سرعتش از فریمور اورجینال هم بهتـره !
دیگه نیازی نیسـت به ورژن اصلی برگردی ! این نظر منــــه .
دانگریــد هم میتونی ببری بیرون برات با 3 تومن انجـام میـدن .
درستــه برای ایران نیسـت ولی کیـا + مـن یه نمــه دستکاریش کردیـم .
فارسی داره + هیچ مشکلی با نقشه ها نداره + هنگی نداره + سرعت فـول و ...
من خودم کوکــر هستـــم هیچ وقــت فریمور مشکل دار رو روی گوشیم فلش نمیکنـــم .
سلام آموزش زیر رو دانلـود کن اگـه از دوتا آموزش هــا جواب نگرفــتی آموزش Dead USB Flash بخــون و انجـام بده جواب میگیری .
ورژن جدید اومده ولی برای ایران نیســـت .
بعــدا برات فریمور اورجینال رو میزارم الان سرعت نتم پایین اومده نمیتونم برم اون سایـت !
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hadi King; 18-05-2011 at 14:01.
میگم برادران بامرام و قدیمی تاپیک
اگه هر کی بتونه برنامه های کاربردی و خوبی رو که تست کرده رو گوشی و داره کار میکنه رو معرفی کنه خیلی خوب میشه
لینک دانلودی چیزی هم دالشتید چه بهتر
میشه هم مثله من پک کنید آپلود کنید برای دیگران
این طوری کلی برنامه میشه هم خودمون میتونیم استفاده کنیم هم تازه واردا
نظرتون چیه؟
میتونم بپرسم چطوری باید این کار رو کرد...آخه تا به حال این کار رو نکردم...![]()
#7370#* رو بزن
من یک چیزی حدود 2GB نرم افزار دارم![]()
همشم برای 5800 گرفتم !
خاصتین بگین یک چای اپلود خوب که اصلا پاک نشه اپلود کنمالبته فکر کنم یکی دو هفتای اپلودش طول بکشه
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
قبلش از مخاطبین و چیزای مهم گوشیت بکاپ بگیری هامسعولیت قبول نمیشه !
![]()
والا منم که اینطوری 2-3 گیگی برنامه دارم ولی نه حوصاله تست کردن دارم نه ...من یک چیزی حدود 2GB نرم افزار دارم![]()
همشم برای 5800 گرفتم !
خاصتین بگین یک چای اپلود خوب که اصلا پاک نشه اپلود کنمالبته فکر کنم یکی دو هفتای اپلودش طول بکشه
یه تورنت بود له اسمه 5800 mega pack یا همچین چیزی کلی برنامه داشت منتها اکثرا مسنکه یا تو ایران جواب نمیدن یا کرک درس حسابی نشدن
میگم اگه پایه هستید (که طبق معمول شواهد اینو نشون نمیده) میتونیم اول چند تا زمینه کلی با هم مشخص کنیم بعد هر کدوممون بنا به استفاده های شخصی خودش تو هر زیمنه برنامه های خوبی که استفاده میکنه رو با یه توضیح و ذکر خوبی هاش بگه، از فریم ورک و نسخه ی مناسب و برنامه مناسبش گرفته تا برنامه پخش mp3 و ...
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
راستی جاتون خالی دیشب 9-10 گیگ فایل کانورت کردم با جت آئودیو بریزم رو گوشیسیزن های کامل پت و مت و catdog و این چیزاس
4.5 گیگ شده کانورت شدش حالا باید جا باز کنم براش
حیفم میاد متالی جاتم رو پاک کنم![]()
سلام دوستان، من چند وقتیه کیفیت دوربینم خیلی اومده پایین در حدی که انگار با 1100 عکس گرفتی
چیکار باید بکنم؟![]()
به به داریوش جون از این ورا !!!
منم مثل خودت چندین گیگ برنامه دارم ولی هنوز نصفش هم تست نکردم.
من چون در طول روز در محل کار با گوشی به اینترنت وصل میشم گوشی بیشتر برام حکم یک مودم GSM داره.
بیشتر برنامه ها هم که تو گوشیم هست مربوط به اینترنته.
احتمالا خودت این برنامه ها رو داری.
چون تو آپلود مشکل دارم لینک هرکدوم رو خواستین بگین بزارم
Fiel Test : اول از همه و مهمترینشون Fiel Test که باهاش روی یک دکل قفل میکنم و فقط از اون آنتن میگیرم.اونم دکلی که سرعت اینترنتش بیشتره
Snaptu : یک مجموعه از چند برنامه کاربردی اینترنتی مثل فیسبوک و توییتر و هواشناسی و خبرخوان و ...بیستر واسه فیسبوک و خبرخوان(Rss Reader) ازش استفاده میکنم
AccuWeather: هواشناسی که تو مجموعه Snaptu هم هست ولی این مجزا هست و باحالتره
Google Maps: تو اوقات بیکاری بدردمیخوره یا وقتی میرم تو کوه و دشت
Opera Mini: مرورگری که فـیـلـتـر رو رد میکنه و واسه وقتهایی خوبه که میخوام با گوشی وبگردی کنم
خیلی برنامه های دیگه هم بود که متاسفانه مشمول قانون فـیـلـتـر شدن.مثل 4Shared Mobile که خیلی برنامه خوبی بود.هر فایلی نیاز داشتم تو برنامه سرچ میکردم و دو سوته دانلود میشد و محدودیتهای سایت اصلی مثل سرعت محدود و شمارشگر زمان نداشت ولی حیف ...![]()
Last edited by iman_s; 20-05-2011 at 11:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)